Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,456
Ynt: Navara Kullananlar

KARGO BÖLÜMÜ KAPAKLARI

8.jpg

Etiketler

Merhaba Canan Hanım,
Böyle daha güzel olmuş, daha önce yanılmıyorsam plaka ön camda duruyordu :smiley:

herkese merhaba arkadaşlar beni bazılarınız tanır şu an pathfinderımız var ama ehliyet alınca ek olarak kendime navara alacağım :smiley: ve benim element trade çalışanlara bir sorum var navaranızdaki ön korumalık pathfindera olurmu ve fiyatını öğrenebilirmiyim saygılar

450 euro ikram ne olur ön arka bide ben çeki demiride istiyorum kaç günde teslim onuda sölerseniz ....saygılar model olarakta bu hoşuma gitti begendim acıkcası

ben hedefe ulaştım ..!!! arkadaşlar sorulara başladılar buda sevindirici ;) başta da söylediğim gibi ben sizleri zaten biliyorum amac diğer arkadaşlarında tanımasıydı ;) keyifler ve işler yolundaysa problem yok ... :D sevindim ve görüşmek üzere sevgiler.........

aklıma gelmişken acaba navara snorkel bulabilirmiyiz desem ..? ve fiatı nedir diye sorsam ayıp olmaz değilmi :pb bence taktırmak isteyen arkadaşlar olacaktır.kolay gelsin....

akt' Alıntı:
herkese merhaba arkadaşlar beni bazılarınız tanır şu an pathfinderımız var ama ehliyet alınca ek olarak kendime navara alacağım :smiley: ve benim element trade çalışanlara bir sorum var navaranızdaki ön korumalık pathfindera olurmu ve fiyatını öğrenebilirmiyim saygılar

NAVARA KULLANICILARI ARASINA KATILACAĞINIZI DUYMAK BİZİ MUTLU ETTİ.
ÖN KORUMA VE ARKA KORUMA TAKIMDIR ARAÇ ÜZERİNDE GÖRDÜĞÜNÜZÜDE ARACINIZA ENTEGRE EDEBİLİRİZ.
YADA SİZİN KAFANIZDAN GEÇEN ŞURASIDA ŞÖYLE OLSAYDI DEDİĞİNİZ BİR MODEL VARSA ONUDA SİZE ÖZEL HAZIRLAYIP ARACINIZA UYGULAYABİLİYORUZ.
KROM YADA SİYAH BOYALI FARK ETMİYOR.
MALİYET 450EURO+KDV'DİR

red34' Alıntı:
aklıma gelmişken acaba navara snorkel bulabilirmiyiz desem ..? ve fiatı nedir diye sorsam ayıp olmaz değilmi :pb bence taktırmak isteyen arkadaşlar olacaktır.kolay gelsin....

NİSSAN NAVARA İÇİN ORJİNAL SNORKEL KİTİ VAR. ÇOK GETİRDİĞİMİZ BİR ÜRÜN DEĞİL ANCAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA 550 dolara getirtebilirim.

firma böyle olmalı valla anında cvp tşkler... ;D eğer araba siparişi vermezsem ben bu işi düşünücem tekrar tşkler..

valla arkadaşlar bugün kaşıntım tuttu :D epeydir aklımda olan bir araba vardı HUMMER H-3 PİKAP ADVENTURE sıkı bir araba eğer fiatta anlaşabilirsem amerika dan getirticem bakalım kısmet :smiley: şimdilik haber bekliyorum bakalım ne cvp verecekler duruma göre sizlerinde haberi olur...... amaaaaaa siz değerleri arkadaşlarımıda asla terk etmem ;) kısmet olurda arabayı alsam bile aynı sayfadayım çünki sizler buradasınız :smiley: daha hiçbirşey belli değil olur yada olmaz ben bir taş attım amerika daki akıllılar cıkarmaya çalışsınlar ne diyim ... ;D olmazsa da en kısa zamanda navara snorkel takılacak tabii adres belli ;D

saol kardeşim tşk ederim ;) ama daha dur baya yol var bakıcaz ......herşey kısmet......

Navara cılar çoğalıyoruz bu forumda, ne güzel...
Berk bey hayırlı olsun, bende 1 ay önce aldım aracımı (4*2 se 49.000 tl) ozaman sorduğumda 4*4 le modeli 62.000 tl idi. 13.000 tl farkı arazide kullanacaksanız verin derim ;D
Bu arada bsayil beyin vergi farkı yazısını 300tl or 1200 tl okumuş olun.
Bülent bey Hummer lı bir Navaracı olarak sizi yine aramızda görmekden mutluluk duyarız ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri