Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,806
Ynt: Navara Kullananlar

diğer resimler pek iyi değildi ondan yollamadım umarım beğenirsiniz hepinize kolay gelsin :smiley:

Etiketler

red34' Alıntı:
diğer resimler pek iyi değildi ondan yollamadım umarım beğenirsiniz hepinize kolay gelsin :smiley:
Güzel olmuş Bülent bey; eline sağlık ama navara yı çamura sokmaya kıymışsın, kendin araçtan inmemişsin ;D Çifte standart olmuş biraz...
Bugün arka kapağı sahibine iade ettim arkadaşlar. Benimmi aracınmı omuzlarından bir yük kalktı ama sormayın gitsin. Bülent bey harici diğer arkadaşlardan
pek yorum gelemedi ama, yukarda ki siyah düz kapağı yaptırtıyorum firmaya.
NVR01 arkadaşım baya yakınız birbirimize. Kenan evren'den T.özala çıkarken kavşakta sağda görürsün zaten benim aracı.
Bu arada yaylada ki kar deneme videolarını izledim (şu osmaniye grubuyla yaptığınız), karda bayağı bi gaza gelmişsiniz. Olursa bizim civarın etkinlikleri banada bi yazarsan
sevinirim. Benim 4*2 ile işim zor ama çekme halatımı ne gördüm senin araçta ;D Herkese selamlar.

BEYAZZZ' Alıntı:
Güzel olmuş Bülent bey; eline sağlık ama navara yı çamura sokmaya kıymışsın, kendin araçtan inmemişsin ;D Çifte standart olmuş biraz...
Bugün arka kapağı sahibine iade ettim arkadaşlar. Benimmi aracınmı omuzlarından bir yük kalktı ama sormayın gitsin. Bülent bey harici diğer arkadaşlardan
pek yorum gelemedi ama, yukarda ki siyah düz kapağı yaptırtıyorum firmaya.
NVR01 arkadaşım baya yakınız birbirimize. Kenan evren'den T.özala çıkarken kavşakta sağda görürsün zaten benim aracı.
Bu arada yaylada ki kar deneme videolarını izledim (şu osmaniye grubuyla yaptığınız), karda bayağı bi gaza gelmişsiniz. Olursa bizim civarın etkinlikleri banada bi yazarsan
sevinirim. Benim 4*2 ile işim zor ama çekme halatımı ne gördüm senin araçta ;D Herkese selamlar.

ok bi etkinlik olursa haber veririm sizede ewt kalmana da izin vermeyiz allahın izniyle abicim merak etme ...saygılar

haklısın beyaz :smiley: çizme giymeyi unuttum arabadan inemedim ....ama navarayı da çamura buladım ben sıyırdım bu seferlik ;D ama biliyorsun önümüz kış bol bol çamurlanırız artık :D slm lar.....

10-15 dk'lık yağış sonrası; bak bakalım Beyazzz arkadaş seninki kadar beyaz olmuş mu?

DSC03182-2.jpg

Şimdilik burasıda fıstık olarak değerlendirilecek seviyede, hele bir yollar kapanmaya başlasın o zaman pek fıstıklık hal kalmıyor :smiley:

Aslında pek bıktım denemez, aksine ben öyle havaları daha çok seviyorum. Geçen sene hemen hemen tüm arabalar evlerin önünde ya da yol kenarlarında yatarken ben yollarda cirit atıyordum, insan neden böyle bir araç aldım sorusuna en güzel cevabı böyle anlarda buluyor. Birde araçta düşündüklerimi yapabilsem arada arazinin içlerine de gireceğim

yavaş yavaş yaparsın inşallah bu işin sonu yok zaten ;) hergün yeni birşey cıkar karşına amaaa bir yerdende başla bence kardeşim....

Bugüne kadar yapmamamın nedeni aracı değiştirmek gibi bir niyetim olmasıydı, malum araç modifiyeli olunca sadece meraklısına satabiliyorsunuz. Artık değiştirmeyi düşünmüyorum, muhtemelen bende Sertan Bey'in yerinden yaptırıcağım ya bakalım, önümüzdeki hafta gidip konuşacağım.

bence de değiştirme artık :smiley: piyasadaki en güzel araba navara bana göre tabii......diğer işlemleri Sertan halleder zaten sıkıntı yaşamazsın ......hayırlısıyla bir başlayında resimleri görürüz daha sonra unutmadan araba revizyona girmeden bol bol resmini cek sonra karşılştırma yaparız ;).................

Sinbad' Alıntı:
10-15 dk'lık yağış sonrası; bak bakalım Beyazzz arkadaş seninki kadar beyaz olmuş mu?
Ya ne güzel valla, Navaraya oralarda binilir aslında. Camlarda beyaz olmuş ;D

Birde bu sabah ki halini görseydin keşke, çok daha güzel olmuştu; epey bir manevrada sonra anca yerinden çıkarabildim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR