red34' Alıntı:Asena duymasın valla ;D ;D ;D istermisin ben de arazide iyiyim desin
Sinbad' Alıntı:Tekrar merhaba Beyler,
2 gündür Doğubeyazıt, Iğdır, Digor yollarında olduğumdan mesajlara bakamamıştım, Allah muhabbetinizi arttırsın
Barbaros Bey ne zaman isterseniz size yardımcı olabilirim, dolayısıyla da bölgeme yardımcı olmuş olurum Bu arada eşimde öğretmen, ve kendi köyümde çalışıyor, eminim bize yardımcı olacaktır. Kapak konusunda Beyaz arkadaş Bülent Beyin dediği gibi bir model taktırsaydınız daha iyi olurdu, bende de panjura benzeyen Roll-bak modeli var, sağlamlığının yanında yüksek süratlerde aracın dengesine de faydası oluyor. Ayrıca üstüne bile yük koyabiliyorsunuz, yine de hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
NVR01' Alıntı:selamun aleykum millet yaw banada bi kapak fikri verin ne yapalım saglam 10 numara bişey istiyorum yardımcı olun ama arka kasayıda kullanmam lazım ona göre bi tavsiyede bulunun bide bu bizim navaralar için ön kaput rüzgarlıgı ve far korum cerceveleri nerden temin ederiz mika herhalde o parcalar ....saygılar
NVR01 bende Adana'dayım. Akdeniz fibersanda mersin yolunda vw ye gelmeden hemen yan mağaza. Kapak olayında da, ve diğer tüm navara aksesuarlarında da yardımcı olurlar sana, Seçkin Bey var orda uğrarsan selamımı da söylersin Beyaz Navara dersen o bilir beni ;DNVR01' Alıntı:selamun aleykum millet yaw banada bi kapak fikri verin ne yapalım saglam 10 numara bişey istiyorum yardımcı olun ama arka kasayıda kullanmam lazım ona göre bi tavsiyede bulunun bide bu bizim navaralar için ön kaput rüzgarlıgı ve far korum cerceveleri nerden temin ederiz mika herhalde o parcalar ....saygılar
BEYAZZZ' Alıntı:NVR01 bende Adana'dayım. Akdeniz fibersanda mersin yolunda vw ye gelmeden hemen yan mağaza. Kapak olayında da, ve diğer tüm navara aksesuarlarında da yardımcı olurlar sana, Seçkin Bey var orda uğrarsan selamımı da söylersin Beyaz Navara dersen o bilir beni ;D
Nerde ikemat ediyorsun ben t.özaldayım. Adana'lı navaracılar olarak buluşalım derim. Belki bi offroad bile düzenleyebiliriz ilerleyen vakitlerde. saygılar.
Sinbad' Alıntı:NVR01 kardeşim benim kapağın ilk takıldığı zamanki fotolarından birni koyuyorum, o zamanlar yeniydi ve parlıyordu tabi; şimdi kapak biraz hırpalandı, buralar çok soğuk olduğu için kapak sık sık donuyor ve açıp kapatırken kapağı biraz hırpalamak zorunda kalıyorsun, ama eminim sizin oralarda pek sorun olmaz. Gerçekten çok sağlam ayrıca tek yapman gereken bakım ray kısmını temiz tutmak[attachment=1]