Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,791
Ynt: Navara Kullananlar

doğru haklısın beyazzz arac mutlaka savurmalı ama abartmadan ;D videoyu izledim o bol bol dönen kişi benim kardeşim gibi sevdiğim biri aşağı yukarı hergün görüşüyoruz o tam deli ;D ama işi bilenlerden ......

Etiketler

zevk açısından arkadan kayan bir aracı hiçbirşeye değişmem ancak
iş çamurda oynamaya gelince özellikle inişlerde kıçı yerinde durmalı yoksa vay halimize asena sahnede güzel oluyor arazide değil
;D ;D ;D

Tekrar merhaba Beyler,
2 gündür Doğubeyazıt, Iğdır, Digor yollarında olduğumdan mesajlara bakamamıştım, Allah muhabbetinizi arttırsın :smiley:
Barbaros Bey ne zaman isterseniz size yardımcı olabilirim, dolayısıyla da bölgeme yardımcı olmuş olurum ;) Bu arada eşimde öğretmen, ve kendi köyümde çalışıyor, eminim bize yardımcı olacaktır. Kapak konusunda Beyaz arkadaş Bülent Beyin dediği gibi bir model taktırsaydınız daha iyi olurdu, bende de panjura benzeyen Roll-bak modeli var, sağlamlığının yanında yüksek süratlerde aracın dengesine de faydası oluyor. Ayrıca üstüne bile yük koyabiliyorsunuz, yine de hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...

Sağolun sinbad bey... Bu kapak kesin değişecek zaten ama nasıl birşey yaptıracağıma dair kesin bir fikrim oluşmadı... Her yeni navara cıda olurmu bu kararsızlık bilmiyorum ama
kasa yaptırmadan gezenleri şimdi anlıyor gibiyim ;) Son kararım yaklaşık resimdeki gibi birşey oalacak. Beyazda çok mu beyaz olacak, yoksa cool mu olacak ona karar veremedim.
Sizlerinde fikirlerini almış oluyorum böylelikle sorun olmazsa hepinize.

resim_goster.jpg

sinbad hoşgeldin diyelim :smiley: valla beyazzz bence kışın cok uğraşacaksın çamur yüzünden ama yazın rahat edersin........ benim tercihim katlanır kapaktan yana ama son karar sana kalmış tabii zevkler ve renkler tartışılmaz derler ;) sinbad kardeşim sana da maşallah dere tepe dolanıyorsun allah yardım etsin ama köyünde olmakta ayrı bir zevk olmalı birazda bizi düşün resim yolla kars tarafından desem ayıp olmaz değilmi...? kolay gelsin.......

selamun aleykum millet yaw banada bi kapak fikri verin ne yapalım saglam 10 numara bişey istiyorum yardımcı olun ama arka kasayıda kullanmam lazım ona göre bi tavsiyede bulunun bide bu bizim navaralar için ön kaput rüzgarlıgı ve far korum cerceveleri nerden temin ederiz mika herhalde o parcalar ....saygılar

Sinbad' Alıntı:
Tekrar merhaba Beyler,
2 gündür Doğubeyazıt, Iğdır, Digor yollarında olduğumdan mesajlara bakamamıştım, Allah muhabbetinizi arttırsın :smiley:
Barbaros Bey ne zaman isterseniz size yardımcı olabilirim, dolayısıyla da bölgeme yardımcı olmuş olurum ;) Bu arada eşimde öğretmen, ve kendi köyümde çalışıyor, eminim bize yardımcı olacaktır. Kapak konusunda Beyaz arkadaş Bülent Beyin dediği gibi bir model taktırsaydınız daha iyi olurdu, bende de panjura benzeyen Roll-bak modeli var, sağlamlığının yanında yüksek süratlerde aracın dengesine de faydası oluyor. Ayrıca üstüne bile yük koyabiliyorsunuz, yine de hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...

süper süper eşinizin öğretmen oluşu bize çok faydalı olacaktır çok yakında detaylarla döneceğim teşekkürler

NVR01' Alıntı:
selamun aleykum millet yaw banada bi kapak fikri verin ne yapalım saglam 10 numara bişey istiyorum yardımcı olun ama arka kasayıda kullanmam lazım ona göre bi tavsiyede bulunun bide bu bizim navaralar için ön kaput rüzgarlıgı ve far korum cerceveleri nerden temin ederiz mika herhalde o parcalar ....saygılar

beyaz a dedim sanada diyorum katlanır kapak düşünürsen bende var 1200 euroya değil 1000 tl ye vereceğim bilgine

bahsettiğin paraları internetten sipariş verebilirsin veya servisde bulabiirsin sgl dizayn var sahibinden de bulursun bi bak istersen

NVR01' Alıntı:
NVR01 bende Adana'dayım. Akdeniz fibersanda mersin yolunda vw ye gelmeden hemen yan mağaza. Kapak olayında da, ve diğer tüm navara aksesuarlarında da yardımcı olurlar sana, Seçkin Bey var orda uğrarsan selamımı da söylersin ;) Beyaz Navara dersen o bilir beni ;D
Nerde ikemat ediyorsun ben t.özaldayım. Adana'lı navaracılar olarak buluşalım derim. Belki bi offroad bile düzenleyebiliriz ilerleyen vakitlerde. saygılar.

NVR01 kardeşim benim kapağın ilk takıldığı zamanki fotolarından birni koyuyorum, o zamanlar yeniydi ve parlıyordu tabi; şimdi kapak biraz hırpalandı, buralar çok soğuk olduğu için kapak sık sık donuyor ve açıp kapatırken kapağı biraz hırpalamak zorunda kalıyorsun, ama eminim sizin oralarda pek sorun olmaz. Gerçekten çok sağlam ayrıca tek yapman gereken bakım ray kısmını temiz tutmak[attachment=1]

25042008944.jpg

BEYAZZZ' Alıntı:
NVR01 bende Adana'dayım. Akdeniz fibersanda mersin yolunda vw ye gelmeden hemen yan mağaza. Kapak olayında da, ve diğer tüm navara aksesuarlarında da yardımcı olurlar sana, Seçkin Bey var orda uğrarsan selamımı da söylersin ;) Beyaz Navara dersen o bilir beni ;D
Nerde ikemat ediyorsun ben t.özaldayım. Adana'lı navaracılar olarak buluşalım derim. Belki bi offroad bile düzenleyebiliriz ilerleyen vakitlerde. saygılar.

ok beyaz bey tanışalım bi gün navara ekipi oluşturalım dediğiniz gibi bende kenan evren de oturuyorum saygılar...

Sinbad' Alıntı:
NVR01 kardeşim benim kapağın ilk takıldığı zamanki fotolarından birni koyuyorum, o zamanlar yeniydi ve parlıyordu tabi; şimdi kapak biraz hırpalandı, buralar çok soğuk olduğu için kapak sık sık donuyor ve açıp kapatırken kapağı biraz hırpalamak zorunda kalıyorsun, ama eminim sizin oralarda pek sorun olmaz. Gerçekten çok sağlam ayrıca tek yapman gereken bakım ray kısmını temiz tutmak[attachment=1]

ok anladım memnunsunuz yanii ok bilgi verdiiğiniz için teşekkürler....saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri