Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,791
Ynt: Navara Kullananlar

abi km de uzun yol 454 kuruş şehir içi 500 kuruş yakıyor ve daha aşağı düşmesi için teknik olarak yapılacak bişey yok tek şey ben gaza daha basacağım ......... ;D ;D ;D

ben 80 km ile seyahat etmeyi asla beceremiyorum sanırım problem budur..........

Bu arada bende katlamalı kapak var boşta duruyor isteyen olursa piyasadakinin yarı fiyatına vermeye hazırım içinin borularıda mevcut ................

Etiketler

valla en güzelide o boşver takıl kafana göre ;D aman ha fazla da sürat yapma sen bize lazımsın :D kapak konusu aklımda olsun elbet isteyen biri olur kardeşim merak etme ilgilenirim kolay gelsin.........

red34' Alıntı:
valla en güzelide o boşver takıl kafana göre ;D aman ha fazla da sürat yapma sen bize lazımsın :D kapak konusu aklımda olsun elbet isteyen biri olur kardeşim merak etme ilgilenirim kolay gelsin.........
teşekkür ederim bülent abicim beyaz ilgileniyordu ona özelden attım zaten isterse yollayacağım

bu arada forumlarda gördüm nıssancılar buluşalım falan diyor ama
bide toyotacılardan burak bey var oda hılux kullanıcısı oda bir pick up buluşması yapalım demişti aklında osun bülent abi
daha ses seda yok ama olursa haberin olsun

dahada

selamlar,
bir konuda yardımınıza şhtşyacım var, daha üst konulardada bahsedilen arka ağırlık için, uygulaması nasıl oluyor nereden temin ediliyor, önerilen nekadaar bir ağırlığın konulması, yaptıranlar varsa nerede ve ne fiyata yaptırdılar, bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
selamlar...

farketmez kardeşim maksat bir arada olmak değilmi zaten ;) amac camura bulanmak ve birlikte vakit gecirmek hiç problem değil .... yer neresi nasıl olacak onu ayarlamak lazım amaaaa beni yazın bir kenara ben katılırım :D katılımcılar hangi marka olursa olsun gelsinler kapımız her zaman acık bizim ;D istanbul yada yakın bir çevrede olursa yıkamalar benden promosyon olur ;D istasyon emrinizde kardeşim ;)

red34' Alıntı:
farketmez kardeşim maksat bir arada olmak değilmi zaten ;) amac camura bulanmak ve birlikte vakit gecirmek hiç problem değil .... yer neresi nasıl olacak onu ayarlamak lazım amaaaa beni yazın bir kenara ben katılırım :D katılımcılar hangi marka olursa olsun gelsinler kapımız her zaman acık bizim ;D istanbul yada yakın bir çevrede olursa yıkamalar benden promosyon olur ;D istasyon emrinizde kardeşim ;)
;D ;D ;D ;D sponsor olunacak en son konu herhalde off road yıkamacılığıdır bülent abcim

omurmar' Alıntı:
selamlar,
bir konuda yardımınıza şhtşyacım var, daha üst konulardada bahsedilen arka ağırlık için, uygulaması nasıl oluyor nereden temin ediliyor, önerilen nekadaar bir ağırlığın konulması, yaptıranlar varsa nerede ve ne fiyata yaptırdılar, bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
selamlar...
Arka şasede bu iş için çok uygun biryer var zaten ben 100 kg koydurdum düz demir içi dolu tam ortaya yerleştiriyorlar parayı tutanda demir zaten
yanılmıyorsam 400 tl civarında bitmesi lazım bu işin bir miktar yakıt sarfiyatınızı arttıracağını unutmadan acilen yaptırmanız tavsiyesi ile

daha hafif ağırlılarda konulabiliyor ancak tam verim için ideal kg 100 kg dir ve unutmayın ne yaparsanız yapın savrulaya her zaman üsait bir arka var navarada belki asfaltta sorun yaşamazsınız ama çamurda bunu hissedeceksinizdir
Umarım yarımcı olabilmişimidir isterseniz ben Antalya da Ahmet ustaya yaptırdım size telefonunu verebilirim

uma

o zaman akaryakıt diyelim Barbaros senimi kırıcam şimdi......... ;D bak fazla çamurlanırsan yandın .... :p

red34' Alıntı:
o zaman akaryakıt diyelim Barbaros senimi kırıcam şimdi......... ;D bak fazla çamurlanırsan yandın .... :p

o zaman ben istanbula taşınırım abi ;D ;D ;D ;D

Abi burda bi yıkamacım var benim haftada dört kere falan uğruyorum ağzına geleni sayıyor bana artık akraba gibi oldun

naptın beyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diye başladımı kaçıyorum zaten

;D ;D ;D ;D ee adamı okadar zorlarsan olacağı bu işte.......... hadi gene iyisin buldun sponsorunu :D

acık adresi vereyim kardeşim derhal :smiley: e-5 yanyol ptt hastanesi karşısı akpet istasyon Bostancı/İstanbul olarak geçiyor..... ama yılbaşından sonra LUKOİLL olarak giydirmemiz olacak dikkatinize..........

Teşekkürler Barbaros bey LSD açıklaması ve kapak çözümü için.
Ancak malum takılan grandbox için ödemeyi yaptık zaten üreticiye :-\ Keşke daha önce katılsaydım aranıza ;D Belki borulara talip olurum.

BEYAZZZ' Alıntı:
Teşekkürler Barbaros bey LSD açıklaması ve kapak çözümü için.
Ancak malum takılan grandbox için ödemeyi yaptık zaten üreticiye :-\ Keşke daha önce katılsaydım aranıza ;D Belki borulara talip olurum.
valla bende boşta duruyor siz bilirsiniz ne zaman arzu ederseniz kargo ile yollarım ama fyatını bilmiyorum arzu ederseniz siz etüd edersiniz bana bildirirsiniz

red34' Alıntı:
Barbaros kardeşim teknik acıklamayı cok güzel yapmış tşkler.:smiley: arka savrulma olayı malesef 4x2 lerde var aslında nissan problemi bir nebze giderdi ama ani yüklenmelerde ve dönüşlerde bu sıkıntı halen azda olsa var eğer boş yoldaysam ara yoldan ana yola cıkarken ben yol boşsa yükleniyorum tabii zevk için :smiley: ama 4x4 modundaysan bir sıkıntı yaratmıyor. her pikap aracın başında olan bir olay fazla büyütmeye gerek yok sadece biraz dikkat etmek gerekiyor...... arka bagaj kapatma olayına gelince her yerde ayrı fiat var tutturabildiğine kısacası ......ben arka kapağı katlamalı yaptım gayet sağlam vede kullanışlı ...... baştaki sayfalarda yazdığım tlf numaralarından ilgili kişiyle görüşebilirsen sana yardımcı olacaktır yada istanbula gelirsen haber ver ben yardımcı olurum ;) ve bence takmış olduğun kapağın yerine katlamalı siyah bir kapak tak araban bence daha şık durur.tabii bu benim fikrim yanlış anlaşılmasın lütfen........şimdilik bu kadar desem ayıp olmaz değilmi . :p görüşmek üzere........
Teşekkürler Bülent bey, savurmayan bir arkadan çekişli aracıda kim ister bilmem:smiley: Bir sayfada Drift yapan Navara video su izlemiştim o ne asalet dir öyle.http://www.facebook.com/group.php?v=info&gid=25229236458#/group.php?gid=7998467257&ref=search&sid=678709030.127108505..1
Kapak konusundada önerilerinizi dikkate alıyorum, şu an navaram çakma corvette gibi duruyor zaten:smiley:

bsayil' Alıntı:
valla bende boşta duruyor siz bilirsiniz ne zaman arzu ederseniz kargo ile yollarım ama fyatını bilmiyorum arzu ederseniz siz etüd edersiniz bana bildirirsiniz
Sağolun Barbaros bey, ihtiyaç halinde yazacağım size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri