Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,471
Ynt: Navara Kullananlar

doğrudur sinbad kardeşim :smiley: zaten snorkel i de takarsak beni nehirlerde kesmez ;D önümüzdeki ay duruma göre hareket edicez artık ..........

Etiketler

Yaw aslında sizin aracın yeri tam buralar; yolda kalmanıza hiç gerek kalmaz istediğiniz yere giderdiniz :smiley: Dün geceden beri kar yağıyor, benim aracın lastikleri sabah yağıştan gömülmüştü, kendi aracımı kurtarır kurtarmaz gidip 2 tane transiti park ettiği yerden çıkarmak zorunda kaldık, kahraman gibi birşey olduk anlayacağınız ;D

aslında haklısın sizin oralaramı gelsek ne ;D ee adı üstünde navara........bence sen daha cok arac cekersin bu gidişle sinbad ;) ve efsane olursun sizin memlekette ;D

Efsane mi olurum kepaze mi bilmiyorum ama lastikler gitmeye başladı, haftaya İstanbul'a gelip lastik alacağım böyle giderse, elementtrade ile bir konuşayım, ona göre başlayacağım...

oo desene ben kahveleri söylüyorum o zaman ;D bekliyorum seni muhakkak ;) gelmezsen kavga var.. :'(

Tamam kaydettim, benim numarada 532 311 20 91, bu taraflardan bir isteğinde olursa lütfen çekinme Abi....

..

untitled.jpg

saol kardeşim tşk ederim alakana ;) bu arada isim yazmayı unutmuşsun desem ayıp olmaz değilmi..?

beyazzz sana demedimmi ..? siyah kapak gayet şık duruyor araba da ;D bence gecikmeden uygula .......

Abi aslında ilk mesajlarda yazmıştım, ama zaman geçti tabi., unutmuşsundur.
Beyazzz kardeşim, bende de epey zamandır beyaz renk navara alakası uyandı desem en uygun cümle olur herhalde. Yeni alacak arkadaşlara beyaz rengi tavsiye ediyorum ama sende biliyorsun, bizde bir siyah rengi sevdası tutturmuş gidiyoruz. Aracının rengi gerçekten güzel, hatta yerinde olsam ön panjur ızgarasını daha küçük gözlüyle değiştirip krom kısmıda siyaha boyatırdım, birde siyah zeminli angel far oldu mu daha süper olur,çok mu karıştım bilmiyorum ama krom kısmı hariç şöyle birşey oluyor araç
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1651656&op=12&o=global&view=global&subj=2408864373&id=596526628

Turgay SUBAŞI

Turgay haklısın ya en başta yazmıştın kusura bakma kardeşim ??? valla beyazzz a bende söyledim bakalım ne yapacak ..? hayırlısı olsun diyelim ;)

Sağol, evet bende Beyazı görünce vuruldum ve aldım desem yalan olmaz. Siyah da güzel ama ne diyim artık beyaz biraz daha moda gibi şu aralar.
Baktım fotoya, angel farlar benimde hoşuma gidiyor ama orjinaliyle pekde oynama taraftarı değilim. Hele boyama falan çokda güzel olsada yapmam. tşk ilgine.
birde elementrade uğraşıyor sağolsun benim fotolar üzerinde, bakalım o zaman nasıl birşey çıkacak karşımıza

red34' Alıntı:
beyazzz sana demedimmi ..? siyah kapak gayet şık duruyor araba da ;D bence gecikmeden uygula .......
Bülent bey bu güzel oluyor ama ben beyazın biraz b....unu çıkarayım diyorum ;D
beyaz kapak üstü boynuz felan filan ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri