Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,108

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

iyi etmişsin kardeşim ama at ler düz ya...karda ve asfaltta iyidir ama arazide pek işe yaramıyorlar bence de stt al onlar seni kurtarır....ve tabiki günaydın demeyi unutmayalım... ;)

bülent abi çok moral verdin sağol yani.. ;D at leri geri veremiyorum tekrar para veripte lastik alıcak durumum yok mecbur idare edecez bu arada deseni normal at lerden daha dişli ve derin...silverstone at vardı bide silverstone at-117 special vardı bendeki 117 special çamura göre at dedi adam inş işimizi görür ama karda stt den mt den çok daha iyidir dedi bende kullanmaya karar verdim. bu arada duran abiden yükseltme kitini alıcam para bekliyorum bu hafta onuda yapmış olurum sonrada telsiz alıcam ve arka tarafa halat bağlama yeri yaptırcam..orjinalinda yok nasıl iş anlamadım...bir yerde kalsam arkada halat takacak yer yok...şimdilik telsiz arayışı içindeyim bütçem max 250 tl...varmı öneriii??

bülent abi sen telsiz taktırdım diyerekten siteye resim eklemiştin kaçıncı sayfada olduğunu bulamıyorum...anteni mıktanıslılardan alıcam...sen ne kadar verdin telsize ? ???

valla yanılmıyorsam 300 lira civarındaydı hatta dur sana tlf nunu vereyim ....OZAN kardeşimi ara tlf nuda...05333134683 slm mı söyle seninle ilgilenir ...benim telsiz gayet güzel ben memnunum antende üst tarafta mıknatıslı ... bir yapıştımı yerinden kıpırdamıyor valla... ;D Duran kardeşime de slm mı ilet sana biraz yardımcı olsun yükseltme kitinde.. ;) yaw dur telsizinde resmi olacaktı sayfaya koyayım bir daha....yok silmişim valla kusura bakma ...

lastiklerini mecburen kullanacaksın ama acele etmişsin... bana haber verseydin ben sana buradan yardımcı olurdum neyse almışsın artık yapacak birşey yok...arabayla ilgili birşey olursa bana haber ver elimden geldiğince sana yardımcı olurum kardeşim...

bülent abi teşekkürler.telsizle ilgili görüşücem...duran abi zaten yaptı yapacağını bunu unutmayacam..bir taksam şu yükseltmeyi çok iyi olacakta...birde aldığım lastık Silverstone At-117 special deseni biraz daha dişli ve derin diğer at lere göre bariz fark var... googleye yazınca cıkıyor...resimlere bakınca aradaki farkı görebilirsin..

evet baktım eh işte... ;) stt gibi değil ama dediğim gibi karda ve düz arazide başarılı bende kullandım baya başarılı bir lastikti amaaaaa benim gibi işi abartırsan stt ler şart oluyor...stt ler şimdi bile bana yeterli gelmiyor düşün halimi... ;D bence bir süre devam et sonrasına bakarız artık.. ;)

red34' Alıntı:
evet baktım eh işte... ;) stt gibi değil ama dediğim gibi karda ve düz arazide başarılı bende kullandım baya başarılı bir lastikti amaaaaa benim gibi işi abartırsan stt ler şart oluyor...stt ler şimdi bile bana yeterli gelmiyor düşün halimi... ;D bence bir süre devam et sonrasına bakarız artık.. ;)

Ben sana yapacağımı biliyorum abi ;D ;D

vay Erkanım naber ya.. ;) epeydir görüşemedik valla özledim seni de.... ;) hayırdır neler var kafanda... ???

red34' Alıntı:
vay Erkanım naber ya.. ;) epeydir görüşemedik valla özledim seni de.... ;) hayırdır neler var kafanda... ???

İyi abi nolsun işte :D sen yoksunki abi ;D
Abi sorma,seninle ilgili fena planlarım var ;D ;D

eh hadi bakalım bekleyelim görelim... ;) valla işler yoğun türkiye yi turlayıp duruyorum ..bende dolaşma bitmez.. ;D millet tatil programı yapar ben yol programı yapıyorum... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR