Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,107
Ynt: Navara Kullananlar

acar75' Alıntı:
selamlar adım evren bayadır bi siteyi takip ediyorum satılık fakat sizin yüksek tecrübelerinize iğtiyacım var eğer reverans bulabilirsem almayı düşünüyorum,yada başka bi araç öncelik g serisi istiyorum ama kafama göre bişey bulamadım

31.000 tl İlan Tarihi27 Aralık 2010
MarkaToyota
SeriHilux
Model2.8
Yıl1992
Km215000
RenkSarı
Motor Hacmi2501 – 3000 cm3
Motor Gücü100 beygire kadar
YakıtDizel
VitesManuel
Kapı4
4x4Evet
araç temizbir araç düzgün toplanmış alınır fiyat konusunda bişey diyemem görüşüp bütçenize göre pazarlığınızı yaparsınız kolay gelsin

Etiketler

hayırlı olsun kardeşim güzel araç
bakıpda almışsındır umarım bi sıkınıtısıdar yoktu artık
lastik vs sonra yola devam ;D ;D ;D

S/T alıcam sıkıntısı yok fakat orjinal mazot filtre bulamadım yan sanayi taktık inş başımıza iş açmaz. bir gün senle buluşup tanışalım abi arabayı deneyelim ben fazla bilmiyorum yanlış birşeyler yaparım diye korkuyorum o tuşu hiç ellemiyorum ;D arabanın kitapçığını okudum 4x4 ile ilgili o kadar çok kıvır zıvır konu varki kafam çok karıştı......

darktreys' Alıntı:
S/T alıcam sıkıntısı yok fakat orjinal mazot filtre bulamadım yan sanayi taktık inş başımıza iş açmaz. bir gün senle buluşup tanışalım abi arabayı deneyelim ben fazla bilmiyorum yanlış birşeyler yaparım diye korkuyorum o tuşu hiç ellemiyorum ;D arabanın kitapçığını okudum 4x4 ile ilgili o kadar çok kıvır zıvır konu varki kafam çok karıştı......
ok haberleşelim beraber bakalım bikmeden dokunma mazallah kırarsın biyerleri başına iş açama

kırmızıtaş servis bölümünde tanıdıklarım var mümkünse bakımlara oraya git derim az fazla verirsin ama aklında kalmaz ;D

acar75' Alıntı:
selamlar adım evren bayadır bi siteyi takip ediyorum satılık fakat sizin yüksek tecrübelerinize iğtiyacım var eğer reverans bulabilirsem almayı düşünüyorum,yada başka bi araç öncelik g serisi istiyorum ama kafama göre bişey bulamadım

31.000 tl İlan Tarihi27 Aralık 2010
MarkaToyota
SeriHilux
Model2.8
Yıl1992
Km215000
RenkSarı
Motor Hacmi2501 – 3000 cm3
Motor Gücü100 beygire kadar
YakıtDizel
VitesManuel
Kapı4
4x4Evet
arkadaşım eskiyle uğraşma git yeni bir araç al.

walla orj dısı bısı takmayın arabanıza navaralar enteresan arabalar.... ben yan sanayı yag fıltresı taktım bıkere arabadakı yag basıncı dustu yag ısıgı yaktı ;D orjınalını taktık duzeldı böle enteresan seyler basınıza gelebılır

td5 e gerek yokkı commander la geldım ben heryere cıkıyorum ;D bugun zırveye kadar cıktık ;D

tolga bey orjinal mazot filtresi servis dışında başka nerden alırız ??? istanbuldan getirteyim yada internetten alayım... ben bulamadım antalyada.barbaros abisen biliyormusun??

darktreys' Alıntı:
tolga bey orjinal mazot filtresi servis dışında başka nerden alırız ??? istanbuldan getirteyim yada internetten alayım... ben bulamadım antalyada.barbaros abisen biliyormusun??
kardeşşşşş kırmızıtaşa giitttt fiyatlar korkunç değil bi git ilk bakımını yaptır sonrasına bakarsın temiz başla yola bu abini dinle ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR