Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,108
Ynt: Navara Kullananlar

abi ne değişmiş ne değişmemiş bilmiyorum temiz bakım yapın deseler 300 500 cıkartırlar bana ben biliyorum daha önceki navarama temiz bakım yapın dedim debriyaj setini bütün sıvılarını filtrelerini değiştirmişler 1700 lira verdim ;D....gidip bana mazot filtresi lazım desem verirlermi aceba

Etiketler

darktreys' Alıntı:
abi ne değişmiş ne değişmemiş bilmiyorum temiz bakım yapın deseler 300 500 cıkartırlar bana ben biliyorum daha önceki navarama temiz bakım yapın dedim debriyaj setini bütün sıvılarını filtrelerini değiştirmişler 1700 lira verdim ;D....gidip bana mazot filtresi lazım desem verirlermi aceba
verirler verirler orda servis bölümünde sibel hanım var benim selamımı söyle arabamı hatırlat hertürlü yardımcı olurlar kardeşim arabana bakacaksınki oda sana bakacak unutma ;D

şimdi abi benim eski arabam bakım cetveline göre bakım oluyordu bunda kafasına göre yaptırmış adam ne değişecek ne değişmiş haberim yok.mesela ön difransiyal yağı şanzıman yağı arka difransiyal yağı polen filtresi ne zaman değişmiş bilmiyorum o yüzden ben gideyim yağcıya yağlarını değiştireyim orjnailleri ile..zaten kitapçıkta yazanları koydurcam onlardan alayım koyayım filtrelerinide alayım tamircide değiştiririm...neyse gidip mazot filtresi alayım o zaman...ben o serviste çok bakım yaptırdım servis bölümündeki bayanların hepsi beni tanıyor benimde hukukum var yani ;D

darktreys' Alıntı:
şimdi abi benim eski arabam bakım cetveline göre bakım oluyordu bunda kafasına göre yaptırmış adam ne değişecek ne değişmiş haberim yok.mesela ön difransiyal yağı şanzıman yağı arka difransiyal yağı polen filtresi ne zaman değişmiş bilmiyorum o yüzden ben gideyim yağcıya yağlarını değiştireyim orjnailleri ile..zaten kitapçıkta yazanları koydurcam onlardan alayım koyayım filtrelerinide alayım tamircide değiştiririm...neyse gidip mazot filtresi alayım o zaman...ben o serviste çok bakım yaptırdım servis bölümündeki bayanların hepsi beni tanıyor benimde hukukum var yani ;D
hah madem hukukun var o zaman temiz başla sonra sanayide falan çözülür her işin kardeş ;D

tamam öyle olsun burda paylaşırım deneyimlerimi..bu arada
abi arabanın çok işi var daha. lastik ve telsiz alacam.4x4 stickeri yaptırcam arka çamurluklara .kapı kolu ayna ve kapı eşiği nikelajları alıcam.gezenbilir stickeri yaptırcam arka camın ortasına yapıstırıcam..duruma göre yükseltme yapıcaz daha sonraki iş bu ama...boya koruma motorun detaylı temizliği arabanın altının detaylı temizliği yapılcak...bursa istanbul trabzon gezmiş karayolları tuzu yemiş bol bol...bizimkii gibi antalya arabası değil ama gerçekten çok temiz araba şöyle hesaplayınca 4000 tl yi buluyor masraflar..ondan sonra kral olacak araba krallll ;D

arkada ağırlık varmış abi.yükseltmeyi lastikten sonra yapıcam ilk etapta telsiz ve lastik almam lazım.ve ayrıca arabanın üstüne ek sis lambaları yaptırcam fikirlere açığım.fazla sırıtmayan birşeyler istiyorum yuvarlak ve büyük farlardan ziyade dikdörtgen ve estetik farlar istiyorum... ;D

gozukara' Alıntı:
Arkadaşlar benim navarada 120.000 de ve turbodan yağ geliyor fakat çekişinde bi problem yok yağ terleme şeklinde çok az geliyor zaten daha fazla gelse hem duman atar hemde yağ eksiltmeye başlar Tolga beyin dediği gibi gittiği yere kadar kullanacaz artık bu turboların tamir takımı varmı acaba yoksa eskidimi yenisiylemi değişmek gerekiyor bilen varmı acaba?

abi sen turboculara danış bence

Arkadaşlar bugün tek başıma takıldım ve battım eve yeni geldim. anladımki tam donanımlı olmadan özellikle vinç olmadan tek takılmayacam. bu hafta sonuna kadar lastik ve yükseltmeyi yapmış olurum. o zaman şenlik var... ;D bugün başıma çok ilginç bir olay geldi...dar bir orman yoluna girdim (nereye çıkıyor bilmiyorum) git babam git git git git bitmek bilmedi döneyim diyorum dönecek yer yok 35 kilometre gelmişim...bende geri gidemedim bi 20 25 km gittikten sonra baktım asfalt var paçayı kurtardım...

darktreys' Alıntı:
Arkadaşlar bugün tek başıma takıldım ve battım eve yeni geldim. anladımki tam donanımlı olmadan özellikle vinç olmadan tek takılmayacam. bu hafta sonuna kadar lastik ve yükseltmeyi yapmış olurum. o zaman şenlik var... ;D bugün başıma çok ilginç bir olay geldi...dar bir orman yoluna girdim (nereye çıkıyor bilmiyorum) git babam git git git git bitmek bilmedi döneyim diyorum dönecek yer yok 35 kilometre gelmişim...bende geri gidemedim bi 20 25 km gittikten sonra baktım asfalt var paçayı kurtardım...
geçmiş olsun ;D sen STT al ST kaya tırmanısı ıcın daha cok camurda hıc ıs yapmıyo ;D

tolga bey o kadar yol gezdim antalya çevresinde bugün...fakat adam gibi çamur yoktu sadece ufak tefek su birikintileri vardı..nerde şu şile tarafındaki gibi çamurlar bulamadım....offfff o kadarda çam ormanına daldım fakat gene yok 2 gün önce feci sağnak yağdı birde..ben artık sağnak altında gidicem offroada

battım demıssınızde onun ıcın öyle dedım

çamura batmadım...dönüş almak için riske girdim kıçını bayıra fazla saldım önler yukarı kaldı askıda kalınca battım işte çakıla...

günaydın arkadaşlar... :smiley: epeydir girmemiştim sayfaya ...bir ziyaret edeyim dedim.. ;) ama görüyorumki asayiş berkemal..... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR