Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,180

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

AHMET07' Alıntı:
fena pilan yaptı düşünmek lazım bülent abiiii demedideme ;D ;D ;D

Bülent abime bundan yapıcam işte ;D ilk defa burda açıklıyorum... pek yakında ;D

92716099763147443704.jpg

Barbarosum nasılsın ya.. ;) Ahmet kardeşim sevgiler ne var ne yok sende de... :smiley: işler ne alemde...sizlere cok özledim ama işlerin yoğunluğundan kendimizi kaybettik valla... ;) kendimizi Erkan a teslim etmişiz bakalım neler yapacak yine... ;) vayyyyyyyy yaw lastikler kıyakta asfaltta ne halt ederiz erkanım.... hazırsa hemen takalım.... ;D

Bülent abim bildiğin gibi tek değişiklik aracı değiştirdim o vx 100 aldım gerisi aynı

bizde çok özledik valla ;D

red34' Alıntı:
... kendimizi Erkan a teslim etmişiz bakalım neler yapacak yine... ;) vayyyyyyyy yaw lastikler kıyakta asfaltta ne halt ederiz erkanım.... hazırsa hemen takalım.... ;D

;D ;D Yok abi,bunlar ikinci set,araziye çıkarken ;D
Az kaldı abi,bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta montajını yaparız ;D
Zaten senin ölçülerde Türkiye'de iki araç olucak bunları takan ;D Bir diğeride Rubicon olucak ;D

iyiyim bülent abim bian korktum pilanla ilgili ama bende sıradayım lastikte ;D planının korkacak tarafı yomuş ;D

estafurullah kardeşim ne demek tek olmak haddimizemi düşmüş.....o zaman hayırlı olsun barbaros kardeşim güle güle kullan kazasız belasız inşallah...sevindim senin adına....e resimler nerede ..koyda görelim bari... ;D Erkanım ben ikinci setten hoşlanmıyorum etme eyleme sen iyice bak şu işe yani asfalt testlerine ona göre takalım hemen... ;D evet ya bende korktum bu cocuk bize birşeyler yapacak diye... ;D

red34' Alıntı:
... Erkanım ben ikinci setten hoşlanmıyorum etme eyleme sen iyice bak şu işe yani asfalt testlerine ona göre takalım hemen... ;D evet ya bende korktum bu cocuk bize birşeyler yapacak diye... ;D

Yok abi,asfalt için zaten var sende,bunlar palet gibi ;D ;D ;D
Noolcak,nasılsa jantında hazır,sök takı 5 dakka ;D ;D ben halledicem ;D

maşallah maşallah fıstık gibi Barbaros kardeşim bol çamurlu günlerde kullanırsın inşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR