Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,180
Ynt: Navara Kullananlar

o lastikten bende alabilirim ilerde...birde ahmet abi h.g sayfamıza yükseltmeyi alınca yanına uğrayacağım haberin olsun...

barbaros abi araba çok güzel nazar boncuksuz gezme ayrıca antalyada çevresinde geziye çıkarsan benide haberdar et bende gelmek istiyorum... ;D nasılsa vincin var beni çekip durursun ;D ;D ;D

Etiketler

1354nissannavara2010800.jpg8

sahibinden.com olsun nissanın sitesi olsun bazı navara resimlerinde hep bu işarete rastlıyorum benim arabamda hiç yandığını görmedim nedir bu ??? ???

1354nissannavara2010800.jpg

sahibinden.com olsun nissanın sitesi olsun bazı navara resimlerinde hep bu işarete rastlıyorum benim arabamda hiç yandığını görmedim nedir bu ??? ???

resmı yuklıyememıssın sanırım lınkını at bı bakalım

senın araba kac modeldı o partıkul fıltresının tıkandıgını gosterir 2008 model ve sonrasında wardır...... partıkul fıltresı olanlar euro 4 tur enjektorlerı gelıstırılmıstır vs vs bıkac degısıklık daha yapılmıs... 2008 den oncekı motorlar euro3 tur

servis fıyatı 5 bın tl gıbı bısey ve yanlıs bılmıyosam 150 bın cıvarlarında tıkanıyo komple ve acılmıyo degısmek gerekıyo eğer bakım yapılmazsa... sımdı temızlenmesı ıcın bı sıvı cıkarmıslar yag degısmeden once yagın ıcıne atıp yarım saat calıstırıyomussun partıkulu temızlıyomus sonra yagını degısıyomussun.... bu sekılde ömru uzatılabılıyomus

tanmam çok teşşekür ederim 2008 sonrası navaralarda buna dikkat edicem eğer arabayı değiştiricek olursam ilk soracağım şey DPF olacak ;)

bülent abi şu arazi araçlarındaki rakım eğim yön gösteren 3 lü göstergelere ne deniyor navarayada takalım...bazı l200 magnumlarda , patrollerde ve lc lerin nerdeyse hepsinde var navaraya göre olanını nasıl temin edicez

böyle birşey buldum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-clinometer-klinometre-egim-olcer-isikli/detay

ama ayrıca rakım göstergeli ve pusulalıda olsun istiyorum 3 ü bir arada olanlardan bulamadım...

dark o parçalar orjinal olmadığı için randıman vermiyor ben deneme için aldım geri iade ettim pek kullanışlı değil boşuna para verme ... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR