Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,186
Ynt: Navara Kullananlar

Doktor bu ne ?

Ha ben biliyorumda bilmeyen vardir.

Sendede lazlik başladi.

Ben yaptim oldum modundasin.

açikla bakalim....

Etiketler

kısaca acıklıyım kare kasa cheroke nın ön difransiyelinin sadece karpuz kısmını kullandık dokum olması sebebıyle... yan kollarını cıkardık bir tarafa tornada dolu malzemeden yenıden kovan yapıldı.... diğer tarafa ise kece yataklamaları yapıldı ..... bu modifikasyon sayesınde navarası olanların klasık problemı olan ön diff kırma derdinden kurtulduk ayrıyette navaranın öne kilit uygulaması olmamasınıda çözmüş olduk daha deneme asamasındayın bıkackere araziye cıkıyım gözlemlerımı burda yıne paylasıcam.... yaklasık 15-20 gunden beri ugrasıyoruz kacgundur sanayılerde yatıp kalkıyorum ;D benden sonra yaptırıcak arkadaslar cok sanslı ;D

Doğuş istasyonda yağ satışı tabiki var kardeşim hayırdır.. ::smiley: yapabileceğim birşey varsa söyle ben yardımcı olurum ..... ;) valla Barbaros kardeşim haklısın ama acil mersin e gecmem lazımdı ondan gece karanlığında kactım... ;D

Evet.sonuda hayatta kalarak eve ulaştım.pazar günü sabah 2 kişi 2 araç çıktığımız feslikan yaylasında 50 santim kara saplandık...geceyi orda geçirdik.resim çektim bol bol.rezillik diz boyu....antalyadan jcb çıkarttım bizi kurtarmaya...ondan önce 1 araba geldi vinçli skystar oda battı...Feslikanı geçince kar çukuru denen bir mevkii var 1,5 gündür ordaydım allahtan full depo mazotlar ve bol bol erzak vardıı....yarın devamını yazarım.

darktreys' Alıntı:
Evet.sonuda hayatta kalarak eve ulaştım.pazar günü sabah 2 kişi 2 araç çıktığımız feslikan yaylasında 50 santim kara saplandık...geceyi orda geçirdik.resim çektim bol bol.rezillik diz boyu....antalyadan jcb çıkarttım bizi kurtarmaya...ondan önce 1 araba geldi vinçli skystar oda battı...Feslikanı geçince kar çukuru denen bir mevkii var 1,5 gündür ordaydım allahtan full depo mazotlar ve bol bol erzak vardıı....yarın devamını yazarım.

Gerçekten şanslıymışsınız.Anladığım kadarıyla bölgeyi tanımıyorsunuz çok riskli bir işin sonucu olarak ucuz atlatılmış diyebilirim.Karçukuru en çok kar tutan bölgedir kaldığınız yerin adı tufa dır.Lütfren daha dikkatli olun aracınızın sınırlarını iyi bilin takip ettiğim kadarıyla aracı yeni aldınız.Sevgiler fotoları bekliyoruz...

Yoğun yağıştan bir hafta öncesi karçukuru yaylası

IMG_3273.jpg

teşekkürler 1metre kar vardı dediğiniz gibi...ayrıca o resimlerdeki evlerde1 tane insanı bırak canlı yok....adamıkezseler kimsenin haberi olmaz.resiimleri aktarmanın bir yolunu bulur bulmaz ekleyeceğim.

Selam ciddi kar varmış.Dağcı arkadaşlar saklıkent tarafından yürümüşler kar kalınlığı bilgisini onlardan aldım.Ayrıca yayla yazlık bir yayla kışın sadece dağcılar gider.Dediğiniz gibi kesseler kimsenin haberi olmaz.Foto yükleme konusunda photobucket kullanabilirsiniz.

192 tane resim çektim fakat hepsini eklemiyorum bunlar var elimde...gece gelen araçları çekemedim gece olduğu için...saplandığım yerin resmide var fakat şu anda bu telefonda değil onuda sonra eklerim.

foto0046d.jpg

foto0049gy.jpg

foto0050jo.jpg

foto0059i.jpg

DEVAMI GELİYOR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.