Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,194
Ynt: Navara Kullananlar

neyse antalyaya sağa salim vardık...1 gece cam açık yattaı araba...bizim hyundai araba garajda benim arabamın arkasına çektim ve gece boyunda en az 5-6 sefer kontrol ettim.sabah ilk işim camı yaptırmak oldu...aynı gün akşam barbaros abiyle ahmet abinin dükkanında buluştum...yaşadığım olayla neticesinde vinç yükseltme telsiz yaptırmaya karar verdim.

not:senin arabanıda gördüm abi kepçeyle yanından geçtik..mor vx100 yeni yapılan parkın yanında uncalı ile sanayi arasındaki yan yolda ;D
cihan abi sanada kendimi tanıtayım...benim adım doğuş 21 yaşındayım...devamlı dağlardayım offroada meraklıyım...köy hizmetleri orman bölge ve devlet su işlerinin ihalelerine giren altyapı ve üstyapı konusunda uzman bir şirketimiz var...son olarak şunu söyliyim arabanın saplandığı yerdeki kar kalınlığı 1metreden fazlaydı resimlerin devamını müsait olunca eklerim...

Etiketler

foto0026oy.jpg

foto0028lq.jpg

foto0029g.jpg

foto0030tt.jpg

foto0031q.jpg

foto0032t.jpg

foto0033i.jpg

foto0034bz.jpg

foto0035v.jpg

foto0036ya.jpg

foto0038z.jpg

foto0043v.jpg

Doğuş camı neden kırdın yaw.... ??? normal olarak kapıyı anahtarla acabilirdin .....yok anahtar içeride kaldıysa o başka... ;)

bülent abi b enimki 2006 model sürücü tarafında veya ön yolcu tarafıında anahtar sokacak yer yok...her ne kadar uğraştıysamda kumanda o soğukta basmadı bende eğildim baktım kilometre saatinin orda kırmızı anahtar şeysi yanıp sönüyor dedim kırayımda çalışır aküden değil...o sinirle söve söve giriştim cama...adamlar taa antalyadan gelmişler şu kumandanın yaptığına bak ya..neyseki kaskodan değiştirdim camı cebimden para çıkmadı.

benim arabamda 2006 model ama anahtar girişi var.onun üstünde plastik kapak vardır anahtar girişi görünmemesi için onu çıkarmanız gerekiyordu..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Arkadaşlar,
Aşağıdaki takım fiyatı için yorumunuz nedir?

ARB Air Locker
$1,009.85

• ARB Air Locker All:ARB-RD149 | Nissan M226 | D40
    ARB Compressors:Compact 12v Compressor
    ARB Inflation Kit:Add Tire Inflation Kit

fiyat güzel artı gumrukte koyun ustune ama kargoyla getırıceksenız

kilit konusunda bende tolga beyin yontemini kullandım, valizde geldi abd den.. 840 usd ye..

çok geçmiş olsun. bend ebi ara şirketimin skystarını kullanırdım. ama nedense o zamanlar asfalt çocugu oldugumuzdan hiç aklıma gelmezdi offroad. :smiley: şimdiiki bulunan ciplerede kıyıp sokamam araziye. Bakalım nasipse alıcam bitane artık. Bu arada alanya ya geliyormusunuz bu hafta sonu. Offroad şenlikleri var. Antoffdan baya katılan olacakmış.

Doğuş arkadaşlar acıklamışlar zaten.....sadece plastik parcayı cıkaracaksın zaten cıkartma yeride hazır ....aklında bulunsun kardeşim.... ;) araziye bir girdin cıktın ortalığı dağıttın valla Doğuş.... ;D ama ileride bunları anlatırkende sen eğleneceksin..... ;)

bülent abi daha askere gitmedim. askere gidip geleyim varya neler neler yapıcam. daha bu yaşta başladım offroada büyük offroadcı olucam inş ;D rahmetli faruk abiyi örnek alıyorum kendime

Doğuş o zaman öncelik askerlik de olsun...daha sonra seni sıkı bir off-roadcu yaparız ilk dersler benden..... ;)

bülent abi zaten bu iş babamın arabası ile olmaz. ben öylesine takılıyorum askerden sonra defender projem var..ilk defa burda açıklıyorum ;D

selam arkadaslar,
konu cok eski ancak uye olmadan takip ettigim halde
daha yeni bir navara sahibi olabildim.
kısaca yazayım;
izmirde ikamet ediyor ve burada navaramı bodylift yukseltmek istiyorum.
yardımcı olan dostlara simdiden tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR