Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,870

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

bootstrap' Alıntı:
selam arkadaslar,
konu cok eski ancak uye olmadan takip ettigim halde
daha yeni bir navara sahibi olabildim.
kısaca yazayım;
izmirde ikamet ediyor ve burada navaramı bodylift yukseltmek istiyorum.
yardımcı olan dostlara simdiden tesekkurler

alala sanırım bugun sizde atilla ustayı aradınız yukseltme için ;D yukselttıkten sonra bnm lastıklerle ayarlama yapılıcak sanırım ;D

slm tolgas,
dogrudur.aslinda cok da sasirmadim.Zaten daha once dedigim gibi 1 yılı askindir burdayim aslinda (sadece uyelik yeni oldu) onun
varligini burdan ve disardan edindigim arkadaslar sayesinde ogrenmistim...
Mesele izmirde bulunuyor olmak!..
Burda yaptigimiz her hareket -600tl ile basliyor.(istanbula yol parasi )
Bir snorkel bulmak icin ne taklalar attimda attigimla kalakaldim.
Bu arada eger BAS 76 daki sensen snorkeli nasil edindin be azizim?
Kısmet boyle tanismayi uygun buldu seninle.Umarim ist da attilla usta araciligi ile gorusme sansimiz olur.
Simdiden gorusmek uzere!
BAYK (baykpost@yahoo.com) ;)

snorkelıde atılla ustadan aldım o bı yerden getırıyo atılla ustaya danısabılırsınız kargoyla ızmıre gonderebılır

bülent abi seni ilgilendiren bir haberim var... bugün yakıt tüketimim 76km hızla sabit 4.9 a düşürdüm senin araban kaç yakıyor bilmiyorum ama bana çok az gibi geldi...hani sen çok yol yapıyorsun diye söyledim...hız sabitleyici açık gezmek çok tasarruf sağlıyor....hız sabitleyici açık düz yolda standart hali ile oldukça güzel bir sonuç...konuyu başka forum resimli bir şekilde açtım linki burda ;

http://forum.donanimhaber.com/m_46629807/tm.htm

birde aklıma takıldı...kırsal motorin kalkıyormuş varmı aslı? yani kırsal kalkarsa millet mazot almaz aradaki fark ne olacak onu merak ediyorum.....Eurodizel kırsal motorin fiyatına satılırsa iyi olur...

günaydın arkadaşlar... :smiley: kırsal motorinin üretimine son verildi artık yok ....sadece şirketlerin elindeki kalan ürünler tüketiliyor..bundan sonra sadece eurodizel üretimi var ve fiyatı da kırsaldan daha pahalı ve vatandaş onu kullanmak zorunda...bilgilerinize... ;) doğuş kardeşim benim araba dolu depoyla 550 km gidiyor...eğer limit altında gidersende km uzuyor.....tercih kullanana kalmış....bu tip araclarda da fazla uğraşmaya gerek yok sadece işin keyfine bakın ... ;) yok yakıt fazla geliyorsa da bu işi yapmayın derim...tabii bu benim şahsi fikrim.....Doğuş seninde söylediğin gibi Türkiye yi dolaşıyorum yakıt derdim hiç olmadı arabanın yaktığı belli üzerindeki yük belli millet arabalarından ne ister anlamış değilim..... ::smiley: bizim vatandaş hem araba iyi olacak hem az yakacak hem parca derdi olmayacak hemde parcası ucuz olacak diye sayıklıyor ama öyle bir model daha üretilmedi.....hatırlatayım dedim.... ;D kısacası ben arabamdan memnunum hiçbir şikayetim yok kısacası off-roada devammm....

bülent abi yandık o zaman...yazın günde 1000 litre mazot tükettiğimiz oluyor hepside kırsal motorin uzun vadede çok içeri giricez...

eğer ihalelere girip cıkıyorsan dikkatli ol ve mazot fiyatını eurodizel üzerinden hesapla problem yaşamazsın... ;) yok eğer cok sıkışırsan da bana haber ver bizim orada bayiler var sana yardımcı olurlar....oda olmadı depo inşatını bitirirsek inşallah sana yardımcı olurum Doğuş ...daha ne diyim sana.... ;D

red34' Alıntı:
... bizim vatandaş hem araba iyi olacak hem az yakacak hem parca derdi olmayacak hemde parcası ucuz olacak diye sayıklıyor ama öyle bir model daha üretilmedi.....hatırlatayım dedim.... ;...

Hem cam kenarı olsun,hem önde olsun v.s v.s misali ;D

abi hem kız olacak,hem 19 yaşında olacak,hem sarışın olacak ,hem bakımlı ve güzel olacak hemde hiç ellenmemiş bir gül kalaccak öyle bi köfte var ise bende yiyeyim...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

NVR01' Alıntı:
abi hem kız olacak,hem 19 yaşında olacak,hem sarışın olacak ,hem bakımlı ve güzel olacak hemde hiç ellenmemiş bir gül kalaccak öyle bi köfte var ise bende yiyeyim...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Birde "hem 2 çocuğu olsun hemde bakire olsun" var... ;D

muhabbet hic iyiye gitmıyo gittikçe fenalasıyo ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR