Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her camura girdiğimde altınımı yıkatacam ?? birde tavanı yıkamakta mesele..ben en iyisi bir rampa birde çukur yapayım kepçeyle...arabayı önce çukura sokarım bir güzel tavanını tertemiz yıkarım tavana atan sular kuruyup kalıyor yoksa...sonrada kaldırır altını tertemiz ederim...başka yolu yok ;D
ustundekı camurda sakat cam fıtıllerınde kalır camını cızer sanrufta kalır sanrufun lastıklerını bozar tahlıyelerını tıkar sonra su alır araban falan fılan ben sahsen her gırdıkten sonra yıkatıyorum
ben zaten tazyikli su makinası alıcam o zaman önce kendim çamurunu alıcam...sonra standart iç dışa göndercem. zaten her hafta pazar günü gidiyorum bir yerlere ertesi haftada çamurlu gezmek hoşuma gidiyor (ne kadar zararlı olduğunu bilsemde dikkat çekiyor ;D )
Biri çamurmu dedi ;D Doğuş abi hoşgeldin forumumuza girmeyeli baya değişiklik olmuş. Bu zaman içerisinde bende boş durmadım tabiki buyrun fotoğraflar ;D
teşekkürler kardeşim. hoşbulduk...güzel resimler fakat benim çamurum daha iyiydi hatta resmi var yarın öbürgün eklerim...bu pazar bir yerden çıktım abartısız 80 derece felandı ;D neyse resimleri ekleyince göreceksiniz zaten...resimler için teşekkürler aykut kardeşim ;D
ben 21 yaşındayım...sen kaç yaşındasın bilmiyorum abi demene gerek yok ;D benim karda kaldığım resimleri gördünmü 134.sayfadamıydı 135 miydi neydi bir sürü ekledim ;D
barbaros abi vx100 aldı...artık buralara uğramıyor bülent abide kimbilir hangi dağlardadır şimdi , tolga bey var o aktif diğer arkadaşlara pek ortada görünmüyorlar...en çok ben aktifim zaten...bana abi demene gerek yok aykut