Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,903
Ynt: Navara Kullananlar

darktreys' Alıntı:
bilerek öyle dedim abi ;D birde konuyu sen açmışsın yıllar önce...şu başlığı NAVARACILARIN MEKANI yaparmısın ;D ;D
;D ;D ;D nasılsın Doğuş hallettinmi arabanın işlerini vinç falan filan yükseltme işlerini????

o zamanlar kimse yoktu tek başımıza bekliyorduk sağolsun Bülent abi geldide olaya sahip çıktı ;D

Etiketler

abi bir değişiklik yok ders almadım daha tek başıma ormanlarda fink atıyorum... ;D her pazar uğrak yerim oldu artıl döşemealtı ormanları...kırmızı orman toprağı bol çamur ve light offroad arabayıda zorlamıyor yolada yakın kalırsam traktör bulurum yani...artık bölgenin haritasını çıkartmaya başladım 4 haftadır gidiyorum güver uçurumu ve çevresinde takılıyorum orda balık yeri var oradada yemek yiyorum iyi oluyor gel birgün beraber gidelim sana kendi mekanımı göstereyim ;D

ben MT lastiklerle hiç zorlanmadan traktörün gectigi yerlerden geçtim şu anlık bir problem yok ancak nedense gecenlerde off roadtan sonra kayıs koparttı velet ;D şimdi sırada vinç ve yükseltme var benimde ;D

abilerim kardeşlerim selam...2 gündür şantiyedeydim Gündoğmuştaki inşaatta yaşlı bir amca ile sohbet ettim birkaç geyik yaptık amca dedim gündoğmuştan konyaya yol varmı dedim...var olmammı dedi...eee dedim burdan daha kısa değilmi dedim evet öyle dedi...o zaman burdan gidin gelin konyaya daha iyi değilmi dedim oda bana dediki amcam indi orda 10 metre gar var yazın ordan geze geze ermeneğe gideceksin dedi...benim aklıma yattı yazın ziyaret yapıcam... ;D

bende bu aralar orman yollarını kullanmaya başladım özellikle iğneada istanbul arası çeşitli parkurlar arayışı içerisindeyim malum ehliyet olmadığında fazla asfaltta dolaşmamak lazım ;D

aykutcuğum 2004 yılında tata telcoline 4x4 ümle antalya elmalı tarafında tarlaların arasında yol alırken jandarma karşıdan defender ile geldi durdurdu ehliyet sordu yok dedim bıraktı...dikkat ettttt ;D

gündoğmustan konyaya gitmeni tavsiye ederim. Birçok göl ve kasaba var. Çok muhteşem oluyor. Haziranda bile yolların kenarlarında kar oluyor.

istanbula asfalttan en fazla 150 km olan bir yer arıyorum şu an fakat ehliyet olunca o alternatifleride göz önünde bulunduracağım tabiki teşekkür ederim

bilgiler için teşekkürler serci kardeşim....

aykutcuğum birşey olmadı adamlar bıraktı beni....nede olsa devlet işi yapıyoruz ;D

demekki bende bi sorun var beni gören bırakmamak için elinden geleni yapıyor nasıl iş anlamadım doğrusu ;D

YAN BASAMAKLARI SÖKMELİMİYİM ???
SÖKERSEM ARTILARI EKSİLERİ NE OLUR ???
ÇAMURLUYKEN ARABAYA İNİP BİNMEK ZORLAŞIYOR PANTOLUNUMUZ BASAMAĞA DEYİNCE FACIA OLUYOR BİRDE SAĞA SOLA SÜRTÜYOR ??? SÖKEYİMMİ SÖKMEYEYİMMİ ???

grnt0246c.jpg

abi sen sökmesende doğa ana onu sökecektir merak etme ;D şaka bir yana onu söküp demirden şasiye bağlı bir basamak yaptırmanı öneririm ;)

aykutcuğum sanayide demir işi yapanlara ölçüleri versem yaparlarmı aceba ??? hani evlere demir yapanlar varya demirciler işte... sonra ona göre delik yaptırcam ve taktırcam...

ahmet abı gıbı bı ustat varken demırcıyle ne işin war keske bızede yakın olsada bızde yaptırabılsek ;D

ben kimseye para vermem avantacı adamım demirci tanıdık var ondan dedim... yoksa ahmet abiyle anlaşırız tabi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR