Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,915
Ynt: Navara Kullananlar

Sinbad' Alıntı:
Ironman kataloğu içerisinde sayfa 57;

http://www.ironman4x4.com/suspension_catalogue.html

kendi sitesinde ise;

http://www.ironman4x4.com/html/suspension_kits.html

Düne kadar katalog sayfaları alt alta açılıyordu ve kitin resmide vardı, bugün sayfalar yan ve resim detaylı değil.

turgay abi keske gelsede alsak ama henüz gelmemiş diye biliyorum

Etiketler

akt' Alıntı:
snorkel takılacak fakat su camurlugun delinmesine dayanamayacağım :p yükseltme işini ilk olarak Get (kaba tabirle takoz ;D) ile düşünüyorum sonradan özel kit ile yükselteceğim ;D

aykut bende öle dıyodum abuksubuk bı yerde motora su çekince bana 7 mılyara maaloldu onun ıcın snorkel olmazsa olmazı dıyorum herkeze ;D

acıma sonra acınıcak duruma duşuyosun ;D ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
turgay abi keske gelsede alsak ama henüz gelmemiş diye biliyorum

Sonuçta distribütör değiller mi, istendiğinde getireceklerdir. Sen istersen bir fiyat araştırması yap...
Birde katalogta 40 mm olarak yazdığı aracın yükseleceği değer midir?

Sinbad' Alıntı:
Sonuçta distribütör değiller mi, istendiğinde getireceklerdir. Sen istersen bir fiyat araştırması yap...
Birde katalogta 40 mm olarak yazdığı aracın yükseleceği değer midir?

ewt 40 mm dıyo ama ıkı seceneyı var bırı heavy duty bırı medıum duty..... heavy duty takarsan 5 cm yukselır cunku wincli model ıcın yapılmıs yaylardır .... gercı öne vinc koyarsan yıne 4 cm e düşer ;D

Tolga Kardeşim,
Şnorkel bilgisi için de (link) teşekkürler ne zamandır arıyordum, birazdan sipariş vereceğim, cüzdanımı bulabilirsem tabi :D

tolgas' Alıntı:
ewt 40 mm dıyo ama ıkı seceneyı var bırı heavy duty bırı medıum duty..... heavy duty takarsan 5 cm yukselır cunku wincli model ıcın yapılmıs yaylardır .... gercı öne vinc koyarsan yıne 4 cm e düşer ;D

Senin araç için hesaplarsak mevcut olan yükseltme ki yanılmıyorsam 5" + 4 cm, yaklaşık 13 cm, birde lastikler

yok turgay abi bnm arabada suan zaten 5 inç war... ben yayların altına get koyarak yukseltmıstım getlerı atıp uzun yay ve amortısore gecıcem konfor acısından

2 ınc suspansıyon 3 inc body lift 3 inçte lastiklerden totalde 8 inç yükseldi bnm araba

body lıft ole kolay olmuyo bızım arabalarda direksıyon miline klıma borularına vs bısuru tadılat yapılıyo calmınının kıtı war ustunde

155683_175919712426981_100000268614912_534160_1402710_n.jpg

Resim 490.jpg

Resim 562.jpg

cık cık cık..... ??? ya Tolgacım arka kapaktaki yazı hiç yakışmışmı sana.... :( hemde navara ya..... ;)

abı kamptan sonra soktum ferıbotta hemen zaten o resım eskı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR