Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fotoraflara dıkkatlı bakmadın sanırım asfalt dedıgın yerde 4 kere vıncledım ;D arabanın altının nerde olduguna bı bak bu araba standart navaradan 23-24 cm yuksek ;D senın resımlerıde görelım bi bakalım kardeş ;D kamyonamı cektırdın yoksa kendını ;D
abı beykozun derınlıklerınde bıyer cem abıyle bulduk haftasonu 200 metrede ben 4 kere cem abı 6-7 kere vıncledı sentetık halat koptu falan fena bı yer ;D
abı beykozun derınlıklerınde bıyer cem abıyle bulduk haftasonu 200 metrede ben 4 kere cem abı 6-7 kere vıncledı sentetık halat koptu falan fena bı yer ;D
ya hayatım yoksa aynı yermi.
Bizde 2-3 hafta önce beykoz taraflarında bi yerlere girdik,toplasan evet 200-300 metre,ama 4 saatte çıktık ;D
Jımny,CJ5 felan araçlar ;D
abı olabılır bız sonuna kadar gıdemedık zaten cem abının halat kopunca donduk ama donene kadarda baya bı cırpındık ;D daracık bı yol acayıp bı kanal arabayı kanaldan anca vıncle cıkardık ;D