Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,935

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

bazende bu arabaya nasıl yapıyorsun bunları vs vs ehliyetten çok araç hakkında konular ön planda oluyor ;D

bikaç resim koyalımda sayfa şenlensin ;D

270220111275.jpg

270220111276.jpg

270220111277.jpg

270220111280.jpg

270220111281.jpg

fotoraflara dıkkatlı bakmadın sanırım asfalt dedıgın yerde 4 kere vıncledım ;D arabanın altının nerde olduguna bı bak bu araba standart navaradan 23-24 cm yuksek ;D senın resımlerıde görelım bi bakalım kardeş ;D kamyonamı cektırdın yoksa kendını ;D

abı beykozun derınlıklerınde bıyer cem abıyle bulduk haftasonu 200 metrede ben 4 kere cem abı 6-7 kere vıncledı sentetık halat koptu falan fena bı yer ;D

gardaşşşşşşşş koysana resımleri merak ettık ;D

dırek sıteyede yuklıyebılırdın gardaş daha kolay

tolgas' Alıntı:
abı beykozun derınlıklerınde bıyer cem abıyle bulduk haftasonu 200 metrede ben 4 kere cem abı 6-7 kere vıncledı sentetık halat koptu falan fena bı yer ;D

ya hayatım yoksa aynı yermi.
Bizde 2-3 hafta önce beykoz taraflarında bi yerlere girdik,toplasan evet 200-300 metre,ama 4 saatte çıktık ;D
Jımny,CJ5 felan araçlar ;D

abı olabılır bız sonuna kadar gıdemedık zaten cem abının halat kopunca donduk ama donene kadarda baya bı cırpındık ;D daracık bı yol acayıp bı kanal arabayı kanaldan anca vıncle cıkardık ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR