Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,932
Ynt: Navara Kullananlar

arazide kamyonlardaki gibi çift tekerlekmi avantajlı yoksa tek tekerlekmi ?? mesela navara çift tekerlek olsa yararlımı zararlımı olurdu...?

Etiketler

cevap vere basıyosun altta eklentı war oraya gozat dıyosun resmı bulup eklıyosun

...

Foto-0170.jpg

Foto-0168.jpg

Tolga Kardeşim,

Resimlerden epey eğlendiğiniz anlaşılıyor ( arabanın yanında muhtemelen nasıl çıkarım diye düşünürken olan hariç :D ) güzel paylaşım

Senin kaputta bir sorun mu var, resimlerde sanki açık gibi görünüyor?

abı bnm vınc berbat bı vınc lanet ettım artık ;D vıncın serenoid kutusu kaputun ıcınde kumandayı takmak ıcın mecbur kaputu acıyorum..... yrn degıstırıyorum vıncı cem abının eskı vıncını takıcam kurtuluyorum inş.... burdan herkeze bı tavsıye tmax takmayın arabanıza ;D bu sabah yıne bozuldu vınc ;D 4. serenoid kutusu bu ;D

bu son resimdeki yoldan kamyon 20 tonla geçince yok çökmüştü sonra düzeltidi bu düzeltimiş hali ;D o yüzden çok derindi backhoe lastiğinin yarısın geliyordu rahat...aslında çok resim çektimde bu telefonda değil onlarıda eklerim daha sonra...dereden özel izinle malzeme almamıza müsade edilince her ne şekilde olursa olsun o güzel dere malzemesini kaçırmamak gerek ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
abı olabılır bız sonuna kadar gıdemedık zaten cem abının halat kopunca donduk ama donene kadarda baya bı cırpındık ;D daracık bı yol acayıp bı kanal arabayı kanaldan anca vıncle cıkardık ;D

Hmm yok,o zaman aynı yer değil galiba.
Çünkü bizim girdiğimizde dönmek felan unut,mümkün değildi ;D
Biz çıkmışdık,ama nasıl çıktık gel bide bana sor ;D

Geçmiş olsun öyleyse, yeni takacağın ne olacak peki? Bir de ironman'e bakabildin mi, istediğin gibi mi kit?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hmm yok,o zaman aynı yer değil galiba.
Çünkü bizim girdiğimizde dönmek felan unut,mümkün değildi ;D
Biz çıkmışdık,ama nasıl çıktık gel bide bana sor ;D

bızdede pek mumkun degıldıde ben ormanın derınlıklerıne daldım ;D tam nerden gırdınız erkan abi

tolgas' Alıntı:
bızdede pek mumkun degıldıde ben ormanın derınlıklerıne daldım ;D tam nerden gırdınız erkan abi

Ya tam hatırlamıyorum ama şöyle söyliyim.
Baktık girecek bi yer bulamıyoruz beykozdan Polenezköye giden yoldan devam ettik.
Aa bi baktık solda girişi çamurlu yarım ay çizen bi hat var,tabi o hattı girince gördük ;D geçeriz lan felan dedik ;D
Ama bi girdik,hadi bi adım,bi adım dha derken,geri dönülemez noktaya geldik ve mecburen devam ettik ,4 saat felan sürdü,kaç kere vinçledik felan hatırlamıyorum ;D

Sinbad' Alıntı:
Geçmiş olsun öyleyse, yeni takacağın ne olacak peki? Bir de ironman'e bakabildin mi, istediğin gibi mi kit?
abi humayla konustum daha henuz hıc mal getırmemısler ıronmanden.... bende monreo nun adventure modelı ön amortısorlerını sıparıs ettım yrn gelıcek arkalarada atılla usta acayıp bı amortısor taktı.... super oldu arkası sımdı onlerıde takınca guzel olucak gıbı gelıyo denıcez gorucez... bıde bızım arabalarda yukseltınce caster ve toe sı bozuluyo ust salıncaklarda ayar olmadıgı ıcın üst salıncaklarıda degıstırıcez toe yı duzeltmek ıcın.... onuda yapınca burdan paylasıcam tekrar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR