Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,948

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

koymasaydım iyimiydi ;D

abant 174.jpg

abant 175.jpg

abant 176.jpg

abant 177.jpg

yok gardaş tavanda hijack war görmedinmi sarı sarı

tamam anladım hijack kullanımı videosunu izlemiştim sonradan geldi aklıma. fakat hi-jack içinde tampon lazım o yüzden bana bayağı bir uzak ;D

darktreys' Alıntı:
tamam anladım hijack kullanımı videosunu izlemiştim sonradan geldi aklıma. fakat hi-jack içinde tampon lazım o yüzden bana bayağı bir uzak ;D

sana gerek yokkı zaten araban standart orj krıko işini görür kardeş

Maskoto,
Sizinle geçen yıl telefonda görüşmüştük ama ben bir türlü fırsatını bulup size uğrayamamıştım ama önümüzdeki ay kesinlikle uğrayacağım. Mesajımdan da alıntı yaptığınıza göre artık indirimi hak etmiş sayılırız değil mi ;)

Tolga,
Geti çıkarıp yeni amortisörlerini takacaktın ne oldu, gelmedi mi siparişin?

taktım abı get ı cıkarmadım ama ;D fotolarınıda koyıyım ;D monroe nun adventure modelı sert tip ;D

Resim 005.jpg

Resim 006.jpg

Hayırlı olsun Tolga,
Daha konforlu olması için değiştireceğim demiştin, sert tip olunca ters etkilemeyecek mi?

abı nekadar sert okadar ıyı araba cok yukseldıgı ıcın saga sola yatma yapıyodu cok fazla.... önede arkayada sert tip taktım otobanda da arazıdede konforu super oldu

tolga gardaş bu arabayı nasıl satıcaksın merak ediyorum orjinal bir yeri kalmadı...ön difransiyel kırıldı motor su çekti amortisörler orjinal değil normal navaradan 2 kat daha yüksek ;D ama genede güzel araba boya koruma detaylı temizlik vs. yaptırdınmı hiç ? (sonax ziebart vs)

satmak ıstesem satılır sıkıntı yok ön dıfransıyel kırıldı dıyosun senınde basına gelıcek ;D navarada kacınılmaz son bu yabancı forumlardanda takıp edıyorum herkez muzdarhip bu konudan... ben kırılmıcak bı dıfransıyel yaptım arabadan anlıyan biri ilk tercih olarak bnm arabamı tercıh edıcektır. su cekmesıne gelınce motoruma bısey olmadıkı bu arabalarda ıntercooler war... camur ıntercoolerı gecmedıgı ıcın sıkıntı olmadı sadece turbo gıttı onuda servısten sıfırını taktırdım 4 bın tl ye......buda bı avantaj.... sen belkı pek anlamıyo olabılırsın ama bnm arabamdan turkıyede bıtane daha yok ıddaalı konusuyorum ;D

sen para vermıyosun kardeş öle demiştinya ;D

sana yedek ön diferansiyel ve motor vereyim ;D
şaka bir yana arabayı değiştirecek olursan talibim aklında olsun...
şu anda kaç bin kmde ? ben sattığımda 220 bindeydi bu aldığım 90 binde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR