Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,957
Ynt: Navara Kullananlar

daha 80 bınde bnm araba ama satmayı dusunmuyorum suan..... paraya sıkısmadıgım surecede satmam allah kımseyı dusurmesın

Etiketler

ögrencıyım aynı zamandada calısıyorum mali musavirlik bürosu kardeş

çok km yapmıyorsun sen bizim gibi...ben bir kontak açtımmı en az 300km o yüzden seninki gibi araba yapmıyorum yoksa varya kralını yapacağım ama askere gidip gelmeyi bekliyorum

bülent abi feci kar yağıyordu dün gittim 4 tane yere serme zincir aldım uzaktaki şantiyeye gittim yolda jandarma çevirmiş bırakmıyordu birtek ben geçtim 4 zincir + 4h uçarak gidiyordum yolda ;D

Sinbad' Alıntı:
Maskoto,
Sizinle geçen yıl telefonda görüşmüştük ama ben bir türlü fırsatını bulup size uğrayamamıştım ama önümüzdeki ay kesinlikle uğrayacağım. Mesajımdan da alıntı yaptığınıza göre artık indirimi hak etmiş sayılırız değil mi ;)

Tolga,
Geti çıkarıp yeni amortisörlerini takacaktın ne oldu, gelmedi mi siparişin?

Merhaba Tolga Bey
Sitenizde yeniyim mesaj nasıl gönderilir tam çözemedim ;D ama ne demek buyrun gelin indirim yaparız

valla Erkan ım işten fırsat buldum bir bakayım dedim... ;D keyifler nasıl bakalım...? Doğuş zincirle ne işin var senin... ??? boşyere para harcayıp durma .... ;) yazıktır ya.... ;)

bülent abi donanım yok diye gezilere almıyorlar bende para oldukça alıcam herşeyi.ahmet abinin arabasını gördükten sonra ne yapsam azdır. erzak deposu bile var arabanın :D ;D

Darktreys,
Şnorkel 326 lira, en azından benim aldığım o kadardı. Daha önceki yazılanlara bakarsan Tolga yazmıştı, bende onun dediği yerden satın aldım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.