Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,921

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

tolgas' Alıntı:
yok turgay abi bnm arabada suan zaten 5 inç war... ben yayların altına get koyarak yukseltmıstım getlerı atıp uzun yay ve amortısore gecıcem konfor acısından

Tamam kardeşim anladım, sonunda :smiley:
Bu arada şnorkeli aldım ve nisan ayı içerisinde dönmüş olacağımm. Geldiğimde senin ve Bülent Abi'nin başını biraz ağırtacağım zaten; şnorkeli ve yükseltmeyi hallederiz ben gelir gelmez...

Sinbad' Alıntı:
Tamam kardeşim anladım, sonunda :smiley:
Bu arada şnorkeli aldım ve nisan ayı içerisinde dönmüş olacağımm. Geldiğimde senin ve Bülent Abi'nin başını biraz ağırtacağım zaten; şnorkeli ve yükseltmeyi hallederiz ben gelir gelmez...
turgay abi herzaman yardımcı olabılırsem ne mutlu

tolga gardaş sulu kırmızı orman toprağı motorun her yerine girmiş durumda çeşme suyuyla şarıl şarıl yıkasam motora su çekme ihtimali olurmu?? birde su birikintilerine ormanın içinde felan kaptırıp geçiyorum risk varmı aceba...

motoru yıkıyabılırsın suyla ama once bı motor temızleyıcı sık ondan sonra suyu boca et bıde kaputu actıgında sol tarafta sıgorta kutusu ve beyınler war onları bı naylon posetle kapat mutlaka...... ormanda bende ole kapa gaz gecıyodum sonra cektık camuru bırazdan camuru cektıgı yerdekı videoyu buraya koyucam aman arkadaslar dıkkat ederım ben yandım sız yanmayın..... japon arabalarının hıc bırının parcası ucuz degıl hele hele navaranın hiç değil

işte o talihsiz an ;D
http://www.dailymotion.com/video/xf90bt_filmim3_auto

geçmiş olsun tekrardan...böyle videolar varsa daha burda görmek isteriz...birde bu motora su kaçırınca ses felan çıkıyormu bir gariplik göremedim ama ben?

tekrardan gecmis olsun tolga abi ;D ben fazla abartmayı düşünmüyorum zaten aklımda ehliyet aldıktan sonra jimny projesi var pathfinder idarelik sonucta babama ait artık kendi ne kadar abartır bilemem ben şimdilik bu kadarıyla yetineceğim asıl bomba jimny alınca ;D

seste garıplık yoktuda araba bı anda cekısten dustu akısmetreye camur geldıgı ıcın oda buzuldu falan fılan .... camur cektırmek cok kotu bısey allah kımsenın basına vermesın dıyorum ;D aykut nekadar kaldı ehlıyete ;D

orman yollarına giriyorum bi sorun cıkmasın diye bu seferde karsıma jandarma çıkıyor topraktada rahat yok ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri