Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,790
Ynt: Navara Kullananlar

tolgas' Alıntı:
4L agır devır 4 ceker 4H hızlı devır 4 ceker
shift lock tusu frene basmadan arabayı parktan boşa almak ıcındır yanı fren kılıdını iptal eder

tamam shift locku anladım.

Önce N ye alıp frene basıorum sonra 4H ye alıyorum bekliyorum yanıp sönme geçince 4l ye alıyorum çat çut diye sesler geliyor...bunda sorunvarmı aceba

Etiketler

suanda bnm turbomdada bı sıkıntı war oda aynı senın bahsettıgın sesten yapyo ve turbo değişmesı gerekıyo yenısı 5000 tl oldugu ıcın gıttıgı yere kadar gıtsın dıe ellemıyorum

darktreys' Alıntı:
tamam shift locku anladım.

Önce N ye alıp frene basıorum sonra 4H ye alıyorum bekliyorum yanıp sönme geçince 4l ye alıyorum çat çut diye sesler geliyor...bunda sorunvarmı aceba
4h a 100 km ye kadar gecebılırsınız durmaya gerek yok
4L a gecmek ıcın durup N ye alıp frene basmanız gerekıyo ama asfaltta kesın ve kesınlıkle 4 cekerdeyken tam sag tam sol yapmayın bı tarafını kırmanız kuvvetle ıhtımal

hyr gorunmez bılgısayarda saat baglatmanız lazım basıncına baktırmanız lazım bıde ıntercooler borusunu sokup bakın boruda yag warmı yokmu

tolgas' Alıntı:
4h a 100 km ye kadar gecebılırsınız durmaya gerek yok
4L a gecmek ıcın durup N ye alıp frene basmanız gerekıyo ama asfaltta kesın ve kesınlıkle 4 cekerdeyken tam sag tam sol yapmayın bı tarafını kırmanız kuvvetle ıhtımal

4h deykenmi sağ sol yapmak tehlikeli 4l deykenmi

herkısındede yapmazsanız iyi olur cunku navaralarda orta dıfransıyel yok 4 cekerdeyken asfaltta pek kullanmayın tavsıyem

tolgas' Alıntı:
herkısındede yapmazsanız iyi olur cunku navaralarda orta dıfransıyel yok 4 cekerdeyken asfaltta pek kullanmayın tavsıyem

tamam kar yağmur çamur vs dışında kullanmam..ama bu turbo meselesini anlamadım şimdi basınca gidiyor ses yapıyor ama başka problem yok..yarın baktırayım bari sanayide.

Arkadaşlar benim navarada 120.000 de ve turbodan yağ geliyor fakat çekişinde bi problem yok yağ terleme şeklinde çok az geliyor zaten daha fazla gelse hem duman atar hemde yağ eksiltmeye başlar Tolga beyin dediği gibi gittiği yere kadar kullanacaz artık bu turboların tamir takımı varmı acaba yoksa eskidimi yenisiylemi değişmek gerekiyor bilen varmı acaba?

Turboların tamiri mümkün,lakin ilk günkü gibi performansı yakalamak zor,performansın dışında yakıt durumunda artış görülebilir,başım ağrımasın sorunsuz kullanım için sıfırını almak en iyisidir,saygılar

Resimleri 10 dakikaya kadar atıyorum ;D ;D ;D
tolga bey bugün sanayideydim av meraklılısı 4x4 b2500 sahibi ve japoncu ustası bir abiden epeyi bilgi edindim hava filtresinin plastik kutusundan sesler geliyordu yaptırmaya gittim öyle tanıştık.mazot filtresini değiştirdim orjinalı yoktu skystarlara hep takıyoruz dedi mavi birşey taktı problem olurmu aceba??. birde intercooler hortumuna baktı tertemiz. :D

selamlar adım evren bayadır bi siteyi takip ediyorum satılık fakat sizin yüksek tecrübelerinize iğtiyacım var eğer reverans bulabilirsem almayı düşünüyorum,yada başka bi araç öncelik g serisi istiyorum ama kafama göre bişey bulamadım

31.000 tl İlan Tarihi27 Aralık 2010
MarkaToyota
SeriHilux
Model2.8
Yıl1992
Km215000
RenkSarı
Motor Hacmi2501 – 3000 cm3
Motor Gücü100 beygire kadar
YakıtDizel
VitesManuel
Kapı4
4x4Evet

grnt0238.jpg

grnt0239.jpg

grnt0240.jpg

grnt0241v.jpg

grnt0242.jpg

grnt0243w.jpg

grnt0244.jpg

grnt0258.jpg

grnt0245.jpg

grnt0246v.jpg

grnt0247.jpg

grnt0248x.jpg

grnt0249.jpg

grnt0250c.jpg

grnt0251.jpg

grnt0252b.jpg

grnt0253.jpg

grnt0254.jpg

grnt0255.jpg

grnt0256.jpg

GÖRMEMİŞİN BİR 4X4 Ü OLMUŞ ;D
ARABA 2006 MODEL RENGİ SİYAH GRİ FÜME YEŞİL ARASI BİRŞEYLER BEN ANLAYAMADIM. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR