Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,592
Ynt: Navara Kullananlar

tolgas' Alıntı:
herkez vx80 ını satıyo abı war bunda bı hıkmet bence iyi düşün ;D
evet evet hatta satıp bitirdiler ikinci nesilbaşladı bana bişey kalmadı zaten sanırım ben 100 alıcam durum öyle görünüyor ;D ;D ;D

Etiketler

toyota ii araba hoş arabada bozulunca keyıf kacırıyo gercı japonların hepsı öle

ön arka kilitli navara gelıyo diyim baska bişi demıyım bitmeden ;D usta yasakladı ;D değişik bi çalışma yapıyoruz bakalım ;D

tolgas' Alıntı:
ön arka kilitli navara gelıyo diyim baska bişi demıyım bitmeden ;D usta yasakladı ;D değişik bi çalışma yapıyoruz bakalım ;D
ön kilit??? hımmmmm hadi hayırlısı bakalım ;D ;D ;D

hele bi bitsinde ;D nazar deyiyo hiç bi işim doğru gitmiyo walla fenalık geldı abı ;D

walla ya 3 ayda 2 kere kullanabıldım arabayı alıyorum ertesu gun sanayı alıyorum yıne ertesı gun çekici ;D

tolgas' Alıntı:
walla ya 3 ayda 2 kere kullanabıldım arabayı alıyorum ertesu gun sanayı alıyorum yıne ertesı gun çekici ;D
;D ;D ;D ;D bunları cem in sayfasına yazda moral bulsun kamuoyu önünde ;D ;D ;D

çok dalga geçtik başımıza geldı abı ;D bidaha kımseye cok gülmicem cunku sonra basıma gelıyo ;D

tolgas' Alıntı:
çok dalga geçtik başımıza geldı abı ;D bidaha kımseye cok gülmicem cunku sonra basıma gelıyo ;D
sizi çözemiyorum zaten ikinizde çatur çutur kırıp kırıp duruyorsunuz kesin kurban kesinnnn ;D

abı ben o arabayla nerelere gırdım kırmadım düz yolda difransıyel kırdım şaka gibi

allahtan rekor bende degıl 30 bınde kıranda warmıs ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR