Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,580
Ynt: Navara Kullananlar

tolga bey
ben de söyledim bunları ama arkadaşım araziden ziyade biraz görselliğin peşinde
siz aldığınızda cooper st vardı değil mi yanılmıyorsam

Etiketler

ewt bulent abi ;D olan oldu artık yapıcak bişi yok ;D

Araçlar kırılsın.
Ama kalpler kırılmasın ;D ;D

Çok duygusal bi giriş yaptım ;D
Tolga geçmiş olsun ;)

sevgili bsayil 4x2 navara mı yükseltmek istiyorum 1.sayfada ki resimlerdeki parçalar işimi görürmü sanayide yaptırsam yardımcı olurmusunuz bilgi amaçlı

simon41' Alıntı:
sevgili bsayil 4x2 navara mı yükseltmek istiyorum 1.sayfada ki resimlerdeki parçalar işimi görürmü sanayide yaptırsam yardımcı olurmusunuz bilgi amaçlı
merhabalar hoş geldiniz ;D

eğer şehir dışındaysanız ben size hafta içi ahmet abinin telefonunu veririm o size yardımcı olur

0 533 55147 65 telefon numaram ne zamn isterseniz arayabilirsiniz

bende bişey sorayım 4x2 bi aracı neden yükseltmekistiyorsunuz?

ilginiz için tşk ederim hafriyat işi yapıyorum 4x4 e gerek yok fazla vergi ödemek istemiyorum. bazı yerlerde altı veya basamaklar değiyo o yüzden yükseltmek istiyorum.izmitte yaşıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR