Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,677

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

bnm sanayıye gıtmemın sebebı yenı bi proje ustunde olmam..... türkiyede bi ilk olucak kısmetse.....ön arka kılıtlı tek navara olcak ve ön dıff kırma problemıde ortadan kalkıcak hatta sıfır on dıfransıyelden bıle ucuz olucak hele bi bitsin anlarsınız neden bukadar servıste kaldıgını..... bu arada araba 70 bınde

abı arıza yapmaması normal ozaman bu arabayla arazıye gırme ömrun boyunca problemsız kullanırsın

takasa giriyorum 4x4 se otomatik 171 navara alıcam inşallah....resimlerini eklerim buraya alınca 07 gj 144 plakası

Sinbad' Alıntı:
Sakın beni unutmayasın, haber bekliyorum senden ;)

abi haftaya bitiyo inş bnm arabada bi denıyelım super bişey olucak döküm kovan ve arb kılıt takabılıyosun en guzel yanı bu..... dahada guzel yanı sıfır dıfransıyelden daha ucuza malolucak ;D

Bülent abeyy bende artık 4x4 aldım ;D ;D ;D
Abilerim yeni arabamı aldım.4x4 SE AT 171

Kendi navaramı verdim üstüne +4tl verdim takas ettik.

Bugün akşam teslim aldığım için resimlerini ekleyemiyorum fakat sabah çektikten sonra eklerim.

4L konumu ile 4H arasındaki fark?

Gaza çok basınca bir uğultu geliyor intercooler sesine benzer.171 navaralarda genelde bu oluyormu ?

Otomatik Vitesin önündeki Shift Lock nedir ?

Arabanın sahibinden ilanı burda.
Buda arabanın ilanı ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-navara-sahibinden-60-000-km-de-orjinal-temizlikte-nissan-navara/detay

Şu anda 81bin 191 km de ve renk gri 2006 teybi var eski tip.

eywah diyorum baska bişi demiyorum inş turbo ötmüyodur.... servıse gosterdınmı arabayı alırken

4L agır devır 4 ceker 4H hızlı devır 4 ceker
shift lock tusu frene basmadan arabayı parktan boşa almak ıcındır yanı fren kılıdını iptal eder

normalde gaza %50 basınca ses yok biraz daha abanınca vuuuuuuv diye ses geliyor serviste birşey görünmüyor yağları düzgün değişmiş bence alakası yok ama neden böyle ses geliyor.benim 144 lükte basınca çuuuuuuuuuuf diye ses gelirdi bunda vuuuuuuuuv diye geliyor..? :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.