Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,708
Ynt: Navara Kullananlar

diff kilidi olmamasıyla ilişkilendiremezsiniz ancak ışığın sabit kalması lazım yanıp sönmesi geçmediği anlamına gelir eğer geçipde yanıp sönemye devam ediyorsa genede bir servise uğrayınız neticede elektronik bir arıza olmalı diye düşünüyorum

Etiketler

darktreys' Alıntı:
bu navarayı 15bin kmdeyken 2009 hazirana ayında aldığım arkadaşım 0km 4x2 dmax aldı biraz kullandım motoru harika bastınmı gidiyor 136 beygir fakat 200 beygir gibi hisettiriyor ayrıca dmaxın arkası çukura girince çok zıplıyor ağırlık taktırmak lazım onun dışında arka koltuk konforu navaradan iyi birde vites geçişleri çok güzel bu sınıfta en sorunsuz araç dmaxtır kim ne derse desin...bakın en sorunsuz diyorum neden böyle diyorum...zaten japon pickuplar nerdeyse kaya gibi sağlamdır ama en sorunsuzu dmaxtır bence..

kardeş sen hani toyota alıyordun !!!!!!!!!!! :D :D :D galiba sen bu gidişle en son hummer alırsın :D :D dmax delikli kuruş etmez bence navara gerisi yalan bu forumda navaradan en cok ceken bendim ama yine de navara,,,senin begenmediğin navaranın ölüsü dmax felan sırtında götürür.....boşver alıyosan navara .........

ARB difransıyel kılıdımızıde taktık bi ön kilit kaldı onuda araştırıyorum ;D

Resim 129.jpg

Resim 130.jpg

hayırlısı olsun kardeşim

ama artık yeter şu arabamı geri ver yahu 1 ay dedin senesi geldi nerdeyse ;D ;D ;D ;D ;D

geçti borun pazarı sür eşşğini çoruma barbaros abey ;D ;D ;D ;D

ben sıfır alacam kısmetse gel sanada alalım bırak bak bana ben hem landcı oldum hem navaracı.... ;D ;D ;D ;D

ayrıca hayırlı olsun tolga baba.....[/b]

bsayil' Alıntı:
hayırlısı olsun kardeşim

ama artık yeter şu arabamı geri ver yahu 1 ay dedin senesi geldi nerdeyse ;D ;D ;D ;D ;D

istediğin zaman al barbaros abi ayıp edıyosun ;D

NVR01' Alıntı:
geçti borun pazarı sür eşşğini çoruma barbaros abey ;D ;D ;D ;D

ben sıfır alacam kısmetse gel sanada alalım bırak bak bana ben hem landcı oldum hem navaracı.... ;D ;D ;D ;D

ayrıca hayırlı olsun tolga baba.....[/b]
eyw duran abi ;D....... barbaros abının toyotadan baska bı araba alma gıbı bı şansı yok antalya grubu 2 gunde araba sattırır adama ;D

tolgas' Alıntı:
istediğin zaman al barbaros abi ayıp edıyosun ;D
;D ;D ;D eyvallah kardeş

denedinmi kilidi nasıl ????

bakma bu tenekeci Duran a sen bide neden parçası pahalı demiş cevap veriyorum kalitelide ondan ;D ;D ;D ;D ;D

kilit cok değiştirdi arabayı ya denedık bıraz..... önede yapabilirsem guzel olucak ;D

şimdide adımız tenekeciye cıktı neyse arabama lakabı buldum teneke ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D abi şu anki hali gerçekten delikli kuruş etmez hurdalık gibi yaw :D :D :D :D

NVR01' Alıntı:
şimdide adımız tenekeciye cıktı neyse arabama lakabı buldum teneke ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D abi şu anki hali gerçekten delikli kuruş etmez hurdalık gibi yaw :D :D :D :D
umarım sonra eder ;D

Tolgacım hayırlısı umarımöne kilit vardır biyerlerde ;D

harbıden duran abı daha temız bısı alsaydınya ;D

ya arkadaş unutmayın laflarınızı yedirecem ;D ;D ;D ayrıca vardıydı da benmi almadım tolgam hepsi böle 5000 tl ye bunu veriyolar ;D ;D

tolgas' Alıntı:
ARB difransıyel kılıdımızıde taktık bi ön kilit kaldı onuda araştırıyorum ;D

Tolgas, mahsuru yoksa diferansiyel kilidinin ne kadar bir ücrete mal olduğunu öğrenebilir miyim?

türkıyeden alırsan 3000 tl yı buluyo ben ıtalyadan aldım 750 euro tuttu

günaydın arkadaşlar... :smiley: Tolgacım hayırlı olsun güle güle kullan kilidini.....arb ön tarafıda hallettimi işlem tamamdır... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR