Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,570
Ynt: Navara Kullananlar

K 2 belgesi ile ilgili olarak ceza uygulaması başladı. artık erteleme yok ben de 15 gün öncesine kadar olayı takmıyordum ama elemanlarımdan bir 2044 TL lik ceza makbuzu ile gelince gereken başvuruyu yapıp belgeyi ve araç kartlarını edindim, cezayı da paşa paşa 3/2 indirimle ödedim.
ruhsatında kamyonet-kapalı kasa kamyonet tarzı ifadeler yazan ve firma üzerine tescilli bütün araçlar K 2 belgesi almak durumunda.
deli dumrul uygulamaları ile başetmek zor.

Etiketler

günaydın arkadaşlar... :smiley: hava şartları malum aman dikkat edelim.... ;) whitehorse aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeşim...tabii bu arada resimleri atarsan seviniriz.....

arkadaşlar yarın tek başıma dağlara çıkacam , 2006 yılında çalıştığım yerde çok meşhur bir yol vardı 4x2 ile gidebiliyorduk bol çamurlu ;D yarın bir aksilik olmazsa gidicem biraz gezip gelicem bol bol fotoğraf çekicem şimdi havada yağmurlu o yolu düşünemiyorum bile ;D çok güzel olacak ;D herkese kolay gelsin saygılar

8) beyazım şu anda yüzbaşıoğlunun hazırlayıp sunduğu gibi ama önümüzdeki hafta başlıycam ufak ufak bişeler yapmaya. kasaya Backflip , öne farklı koruma barı,lastikler vs.
her türlü bilgiye,fikire de açığım. saygılar. ::smiley:

001.jpg

yeni kasanın aksesuarları daha çıkmadı galiba biraz beklemekte fayda var ama bence kışlık lastik alarak başlıyabilirsiniz 265 70 16 at olabilir eger 16 jantsa tabi..se ler 16 jant galiba

arkadaşlar bence 4x2 lerle fazla çamura falan dalmayın derim benden tavsiye nacizane.... ;) ama tercih sizlerin tabii....vede 4x2 lerde fazla aksesuara da gerek yok ama ön bar , lastik onlara katılırım...

bülent bey kendimi tutamadım bugün gittim geldim sorun yok sisten önümü göremiyordum yarı yolda geri döndüm 10 15 foto çektim gideceğim yere varamadan karla karşılaştım geri döndüm arabanın arkası ayrı telden çalıyor önü ayrı telden çalııyor..geri dönmeye karar verdiğimde hava kararmıştı bende korktum ;D ;D ama tam "dağın başı" bir yer...resimleri bilgisayara aktrınca ekliyim ben böyle bir sis görmedim hayatımda...inanamazsınız görüşmesafesi 2 metre ;D neyse fazla uzatmayayım yarın görüşmek üzere iyi geceler

günaydın arkadaşlar... :smiley: sevgili kardeşim resimleri bekliyoruz merakla...ah ah araban 4x4 olsaydı daha neler yaşardın neler...ama olsun sen keyif aldıktan sonra gerisi mühim değil....

bülent bey aynen dediğiniz gibi..bugün gittim stt lastik baktım 4 tanesine 1100 dediler fakat asfalttada kullandığım için almaktan vazgeçtim
bu arada resimleri aksam ekliycem

ALT 1568 4X2 İLE GİDEBİLECEĞİM BU ÇEVREDEKİ EN YÜKSEK YER BİRDE KARLA KARŞILAŞTIM AMA ÇOK DEĞİLDİ YERDE AZCIK DURUYORDU :smiley:

evet gerçekten öyle zaten hava kararınca dönmüştüm , malesef başka resim çekemedim , bu yollara bilmeyen birisi girerse kesin kaybolur 100 tane sapak var hepsi ayrı yerlere gidiyor kemerden çıkarsın valla ;D ben çok iyi bilidiğim için 4x2 aracımla buralara kadar çıktım yoksa bilmediğim yer olsa hayatta gitmem 2 yıl o yolda devamlı gidip gelmiştim ben :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri