Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,657
Ynt: Navara Kullananlar

hımmm sayfaya kimse uğramamış.... :( neyse ben önümüzdeki hafta biraz canlandırayım bari... ;) benim denetlemeler cumartesi başlıyor çanakkale üzerinden edremit ayvalık hattı üzerindeki istasyonlar ve izmir hattına gidiyorum ...bu sefer gectiğim yerlerin resimlerini çekip buradan sizlere yayınlayacağım gitmek isteyen arkadaşlara belki yardımcı olurum .... :smiley: diğer yol programımda belli olunca sizlere haber veririm...bakalım gezenbilirden kimlere rastlıyacağım... ???

Etiketler

Kürşatım cumartesi sabahtan çanakkalede olacağım aslında onuda düşündüm ama iş gene ağır bastı kardeşim... ;) zaten bende toyotacı değilim biliyorsun... ;D

bu sefer bütün TÜRKİYE yi resimleyeceğim ...halkıma sınırsız hizmet daha ne olsun yaw...bir nevi karayolları haritası.... ;D

olsun abi sen en azından japoncusun benim hiç alakam yok ;D ;D ;D hem Faruk abiyi tebrik etmende gerekli ;D

kaptan... çanakkale civarında nerede kalacaksın?
istersen asosta evi hazırlatayım sana... yakarsın şömineyi.. uzatırsın ayaklarını :D

günaydın arkadaşlar... :smiley: Barbarosum saol tşk ederim kardeşim... ;) sevgili darktreys o kadar da değil artık....hele bir 320 bin km ye gelelim düşünürüz artık... :D daha evvelde söylediğim gibi ben düz yolu sevmem bana zorluk cıkarması lazım ..beni yorması lazım...onun içinde ara yollardan gidiyorum acaba benim kadar abul subuk yollara giren varmıdır... ??? herkes keyfine baksın ben maceralarımı buradan yazarım yada şöyle diyelim ben dağ yollarındayken bazıları asfaltta gezip ahkam kesiyor ne dersiniz.... ::smiley: onun içinde fazla kafa yormuyorum....hatta bazıları da sanayiden cıkmıyor ama benim defransiyel kırılınca ortaya atlıyorlar hemen... :D ben eğleniyorum şahsen...parça da kırarım para da öderim keyif benim değilmi...para var huzur var diyelim... ;D Mertcim saol tşk ederim ama gerek kalmaz en kötü senaryo senin ev yada kaz dağlarındaki benim arkadaşın oteli ....cetmi han..... allah razı olsun karnımı doyuracak beni ağırlayacak arkadaşım cok....sen yedek anahtarı hazır tut yinede... ;)

yedeğe gerek yok kaptan... bizim anahtarlar orda zaten... bizim eve bakan köylüler var biliyosun.. :smiley: yemeğine kadar hazır eder önüne koyarlar... valla işim olmasa gelirdim hafta sonu.. asostan buraya da gelecek eşyalar var ama üşeniyorum açıkcası :D ama belli olmaz.. bakarsın cmt akşam çıkarım asos yollarında karşına ;D

sen gelemezsin canım cumartesi evde görevin var... ;D önce iş çalış bakayım biraz..... ;) biz seninle izmirde buluşuruz .....

Merhaba,
Kusura bakmayın daha öncesindne konusu geçtiyse affınıza sığınıyorum.
Size danışmak istediğim bir konu var. Navara için K2 belgesi aldınızmı, alanlar var mı? gerçi şimdiye kadar 4 kere süre uzatımına gitti ama tarih 31.12.2010 diyorlar..
Alıp almak konusunda tereddüt yaşıyorum, servislede konuştum müşterilerden alanı duymadım diyor. Sizin fikriniz nedir?

aracınız şırket uzerıne kayıtlıysa almak mecburi.... ama şahıs üstüneyse gerek yok

Çok teşekkür edererim.
Bu arada bende ulaştırma bakanlığı ile görüşmüştüm. Onlarda aynı şekilde belirttiler şirket üzerine kayıtlı araçlar için zorunluymuş :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR