Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,756
Ynt: Navara Kullananlar

bnm eskı lastıklerıde verebılırım istıyosan sana 32 ınclerı war cooper st msn e eklıyorum bu arada

Etiketler

estafurullah erd kardeşim ne demek ... ;) senin gibi genc kardeşlerime yardımcı olmak benim için her zaman bir zevktir....zaten sayfanın sorumluluğuda Tolga kardeşimde .... :D navara ile ilgili her türlü bilgiyi ondan alabilirsin...ben tecrübelerimi aktarıyorum sadece..... ;D resimler diğer gezi sayfasında oradan görebilirsin..kolay gelsin.......

bugün 350 km yol yaptım sabah 7 de çıktım evden yeni eve vardım ;D iş için yaptım bu kmyi tabi ama genede offroad havasında geçti dağ bayır gezdim sulama sahasında ;D

Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün aracımı teslim aldım, üzerinde 245/65 R17 lastik var.. Değiştirmek için karar verdim ancak bir türlü seçtiğim ölçünün doğru karar olup olmadığı konusunda kimse net bir cümle kuramadı. (servis dahil) Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar eğer bu tecrübe ve bilgilerini aktarırse çok memnun olurum. İstediğim lastik Cooper STT 265/70 R17. Selam ve saygılar...

walla sürtme yapabılır ama 2 ınc yukseltırsenız kafanız rahat olur..... surtersede davlumbazlın ucuna surter enkotu ıhtımal kesılır bıraz

Tahminin için teşekkür ederim Tolga... Ancak hem lastik satıcısı hem de iş-ölçü teknik bilmez servisçiler tarafından söylenen "tahmin" sözcüklerinin üzerine bir şey eklemiyor. Lastikler Kütahya'ya getirtileceğinden tecrübe etme şansım maalesef yok. Alıp da elimde kalması ve aracı kurcalatmak ise istemediğim tek şey. Bİrkaç site ve hesaplama yazılımından edindiğim izlenim ve gördüğüm ölçü farklılığının ezcümle özeti; yarıçap olarak 2,5 cm. lik bir farkın doğacağıdır. Çapta 5 cm olması birşey ifade etmiyor çünkü davlumbaz yarıçap ile ilgili. birebir ölçümlerimle gördüğüm 245/65 lastik ve R17 ile davlumbaz alanında kalan boşluk (yarıçapta) +6 cm civarı. 2,5 cm daraldığında lastiğin kasis ve ağırlık etkisiyle çalışma alanı 3,5 cm civarında kalıyor. Ki bu da bana yeterli gibi geliyor. Ancak net tecrübenin tahminden daha değerli olduğuna da inanıyorum... Selam ve saygılar...

günaydın arkadaşlar... :smiley: bakıyorum işler yoğun herkes birşeyler alıp veriyor.... ;) odeh kardeşim aramıza hoşgeldin aracını kazasız belasız kullan....söylemiş olduğun ölçülerde bir sıkıntı yaşamazsın fazla uğraşmana gerek yok ..yada sana bizim Erkanın telefonunu yazayım onunla bir görüş net ve açık bir cevap alırsın tabii istersen..o seni aydınlatır...lastik konusunda kendisi bilirkişidir.... ;D tlf nu 05332689464 kolay gelsin.....

Erkan Bey ile bir şekilde bugün tanıştık Bülent Bey. Aynen dediğiniz gibi profesyonelce aydınlattı. Kendisinden 5 adet 265/70 R17 satın aldım. İlginize teşekkür ederim.

rica ederim ..güle güle kullanın... :smiley: herhangi birşey olursa yine yardımcı oluruz size problem değil....

var.kullandım , hiçbir şey olmadı .... 60 bindeyken yağ ve filtre değişmişti serviste...o gün araba bende yoktu bir arkadaş tavsiye etti gittim 60 tl bayıldım aldım akşam arabayı eve getirince koydum...yarım saat rölantıda çalıştırdım dediklerini yaptım bir bir fakat işe yaramıyor...yada ben hissetmiyorum ama arabamdan hiç mavi veya siyah duman geldiğini görmedim bugüne kadar..ilk çalıştırmalar dahil duman sorunsuz...tabi sürekli en590 ve üstü kullanmak lazım yakıt çok önemli..bir kere yanlışlıkla kırsal koymuştum yolda yağ lambası yanmıştı sonra 3 kutu würth enjektör temizleyici koydum daha sonra gittim carbon clean yaptımda düzeldi kükürt seviyesi yüksek yakıtlar enjektörleri direk tıkıyor...................!

Arkadaşlar,
Bugün küçük bir miktar ödeme ile 2005-2008 D40 Nissan Navara Servis El Kitabını edindim. PDF olarak bulunan dosyalar mükemmel bir indeks ve tümü birbirine bağlantılanmış konularla eksiksiz bir kaynak. İlgilenen olur ise 40 MB boyutundaki bu dosyaları paylaşabilirim. İlgilenen arkadaşlarım meskrip@gmail.com adresine bir ileti ile istekte bulunabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR