Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,756

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

dvm...ve ayderin kabadayıları güreşte...:smiley:

KARADENÄ°Z GEZÄ°SÄ° 045.jpg

KARADENÄ°Z GEZÄ°SÄ° 046.jpg

tşk ler sağolun....diğer resimler arkadaşlarda... onlarda daha fazla resim var yeni bir sayfada yayınlayacaklar.....

KARADENÄ°Z GEZÄ°SÄ° 048.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64953.0;topicseen

kaptan gezi bu sayfada

Arkadaşlar merhaba,
20-30 sayfa okuduktan sonra doğru yerde olduğuma kesinlikle eminim artık. Nasipse yarın öğlen civarı 2007 Navara 4x4 LE'mi teslim alacağım... Lastiklerini değiştirmek istiyorum. Ancak satın almak istediğim Cooper 285/75 R17 STT tip lastiklerin yükseltme kiti olmaksızın takılıp takılmayacağından emin olamadım... Eğer yükseltmek gerekecekse en makul yükselme ölçüsü ne olmalıdır? Sürekli asfalt uzunyol ve sonrasında sürekli toprak-çakıl arazide olacağım. BU nedenle çok yükseltmenin faydadan çok sıkıntı getireceğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların deneyimlerini ve tavsiyelerini aktarmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Odeh' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
20-30 sayfa okuduktan sonra doğru yerde olduğuma kesinlikle eminim artık. Nasipse yarın öğlen civarı 2007 Navara 4x4 LE'mi teslim alacağım... Lastiklerini değiştirmek istiyorum. Ancak satın almak istediğim Cooper 285/75 R17 STT tip lastiklerin yükseltme kiti olmaksızın takılıp takılmayacağından emin olamadım... Eğer yükseltmek gerekecekse en makul yükselme ölçüsü ne olmalıdır? Sürekli asfalt uzunyol ve sonrasında sürekli toprak-çakıl arazide olacağım. BU nedenle çok yükseltmenin faydadan çok sıkıntı getireceğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların deneyimlerini ve tavsiyelerini aktarmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
öncelikle hoş geldiniz bu noktada en makul 5cm yükseltmek ve 5cm de genişletmek olacaktır bu sayede yeni lastiklerinizle sorun yaşamaz yoldan da fazla uzaklaşmamış olursunuz hayırlıı olsun yeni aracınız ;D

Odeh' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
almayı düşündüğünüz lastik 33" e tekabul ediyor bende aynı ölçü ile başlamıştım ama yükseltme ve genişletme olmadan kullanamazsınız en makulude önceki esajımda yazdığım değerlerdir tekrar hayırlı olsun

Odeh' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

slm aracınızda barbaros abininde dediği gibi yükseltme kiti ve tekerlerde flanş olmazsa olmazı benim aracımdada lastik yükseltme flanş vardı ,,hatta yükseltme kiti ve flanşlarım duruyor elimde satmayı düşünüyorum saygılar...

İlginize ve verdiğiniz bilgiye teşekkür ederim. Varsa resim ve fiyat bilgisini iletebilirseniz sevinirim. (532) 417 1436 meskrip@gmail.com... Forum, telefon ya da ileti; hangi şekilde bildirmek isterseniz benim için uygundur.

günaydın arkadaşlar... :smiley: Burak saol kardeşim hepimizin başında olan şeyler bunlar problem değil arabalara nasıl biniyorsak masraflarada katlanacağız.... ;) Erkanım saol tşk ederim ama dediğin gibi gezi güzel gecti keyfini cıkardık.....

red34 bülent abim resimleri merakla bekliyorum. Geçmiş olsun difransiye için tekrardan :smiley: Beni ağırlayıp bilgilerini paylaşıp yardım ettiğin için tekrardan teşekkür ederim buradanda :smiley:

Bu arada lastik buldum 265 70 17 cooper stt 1000 km kullanılmamış temiz 800 tl abım kısmetse alıcam :smiley: kaçırmayalım diyorum ufak ufak başlayalım bişişer yapmaya :smiley:

Tolgas arkadaşım ben özel mesaj yazamıorum seninde bilgilerinden faydalanmak isterim bulent abımde aracın hakkında guzel konustu valla solemeden edemiyecem :smiley:

eğer rahatsız olmazsan erdibaris@hotmail.com msn adresim eklersen sevnirim özel mesajda gönderemiyorum buradan yazdım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR