Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LE YAPAR LE YAPAR YAA OFF OTURUŞ POZİSYONUNDAKİ ASALET BAMBAŞKA DERİ KOLTUĞA TAMPONU DAYAYINCA YAVAŞ YAVAŞ GERİYE DOĞRU KAYMASI BAMBAŞKA KAFANIN ÜSTÜNDE SUNROFF OLMASI BAMBAŞKA O VİTES KOLU BAMBAŞKA 73 BİN PARAM OLSA TIK BASIP ALACAĞIM TEK ARABAYA ÖYLE SÖYLİYİM MERCEDES FELAN HİKAYE BANA GÖRE BAĞIMLILIK YAPMIŞ İŞTE ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ANCA ARABAYI BAKIMA GÖTÜRÜNCE GALERİDEKİ 0LARININ İÇİNE OTURABİLİYORUM O BİLE YETİYOR BANA ;D ;D
sız arabanın en boşunu aldıysanız bunda arabanın sucu ne acaba ;D bnmkınde bahsettıgınız hersey war far yagmur sensoru 17 jant otomatık sanzuman.... unuttugunuz bısı war bu bır kamyonet gerektıgınde kasaya 1 ton yuk koymak gerekıyo sızce hangı dısk sıstemı buna dayanabılır ;D bence navara konusunda bıraz daha bılgı toplayın ;D buda bnm hayvan ;D
slm tolga bey msn adresiniz var ise alabilirmiyim paslaşırız bilgi konusunda navarakolik olarak saygılar ayrıca tüm gezenbilir ve navara camiasının mubarek kurban bayramını kutlarım saglık afiyet ve esenlikler diliyorum.....
Arkadaslar. Su an ayder deyim(rize) uzun uzun cevap yazamiyorum kusura bakmayin ...navara icin kendinizi yormayin .. . Sadece bilenler ve hakedenler kullansin ...bizim gorevimiz bilmeyen arkadaslara yardimci olabilmek...sadece sunu soyliyeyim en ust model olan LE. Serisini alin ve kullanin...gerisinide Bosverin.....bendeki LE. Su an gorevini gayet basarili bir sekilde gerceklestiriyor...
günaydın arkadaşlar.. karadeniz gezimizi tamamlayarak istanbula geldik.. ama arabasız olarak.... benimki en sonunda isyan etti ve tam 5 sene sonra 180 bin km de su koydu...ön difransiyeli kırdı.... tamı tamamına 2300 metreye tırmanırken 2100 de su koydu.....yol berbattı ve yüzde 14 eğilimle baya yorucuydu......neyse saglık olsun dedik yükledik kurtarıcıya gönderdik istanbula......cumartesi sevindirici haber geldi difransiyele 5.000 tl sıkışmış meğerse... ;D buna da şükür diyerek işe başladılar sıfır sipariş vererek işi hallettik...neyse gelelim resimlere...ufak ufak koyalım siteye.....diğer resimleri yeni bir sayfaya koyacağız......gidiş yolundan kareler....