Ynt: Navara Kullananlar
Selamlar....,2011 model Navara sahibiyim, 6 vites artırılmış beygir , yüksek tork direksiyonda hız kontrol sistemi gerçekten,etkileyici....Burada önemli bir konu fren mesafesi,bence önem arz eden bir konu.. navara da dikkatimi çeken.Neden arka çekere disk fren konmamış, kampana, 1970 yılın teknolojisi,soğutmalı harika disk frenler varken kampana konmuş , park sensörü yok,yağmur ve far sensörü yok,17 inç jant gerçekten iyi olurmuş 16 inç jant konulmuş, şu an binek araçlarda 16 inç jant kullanılıyor, bu araç gerçekten yollarda tek eşi yok güzel bir araç, şanzıman ilk kalkışta yüksek devirle kalktığınızda,şanzumanın motor bağlantısına fazla bir yük bindiğini ayaklarımın altından hissediyorum,tüm bu konsept araçlarda özel far sistemi koymuşlar bu araç halen nıormal far kullanıyor,navara kullanıcısı olarak açık konuşmak gerekirse , biraz şaşırdım, daha önce binek araç kullanmıştım , yollarda bazı sıkıntılı durumlardan dolayı Nissan navara yı can güvenliği için aldım...Güzel bir araç gösterişli,unutulan şey bence 2011yılı diğer model araçlarla yarışacak teknoloji unutulmuş..Buradan paylaşacaklarım bu kadar teşekkürler