Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,801
Ynt: Navara Kullananlar

bülent abi şimdiden iyi yolculuklar dilerim . Aracın boyasıda pek yakışmış hani ;D

Etiketler

Aykut cum tşk ederim sağolasın... :smiley: bu arada bütün arkadaşların bayramını kutlarım.... :D unutmadan erkenden kutlayalım dedim... ;D

ben aracımı yükseltmek istiyorum resimleri burda 4x4 olsaydı keşke çok pişmanım....ama bu aracı aldığımda 10 bindeydi çok yakın bir arkadaşımdan aldım o yüzden yabancıya gitmesin dedi...şu anda 97 binde 2007 ocak çıkışlı...arazi modifikasyonu hiç yapmadım sadece görüntüye hitap ediyor..4x4 olsaydı yükseltip büyük jant büyük tekerlek yapıcaktım ama şu anda hiç gerek yok 4x2 olduğu için...

bu arada bilidiğm kadarı ile kitapçıkta 265 70 16 en büyük standart tekerlek yazıyor ama çamurda kalmamk için ne yapmam gerekiyor direk 1 atıp ileri geriden başka yapacak birşeyim yok arabamıda değiştirmek istemiyorum çok iyi baktım bu kadar temizini bulamam en azından alıştım artık başka navaraya binersem gözüme çok eksiği çarpar aracımda 1 tane çizik bile yok siyah olmasına rağmen...aracımı ayda 3 ayda bir detaylı temizletirim motor alt koltukllar iç dış döşemeler tavan vs...koruma yaptırırım göze hitap eden bir çok aksesuarını aldım bu resimler temmuz 2010 dan kalma şu anda cam rüzgarlığı ve farlarda ledlerde var hiç 4x4 arac kullanmadım ama 1 ay önce antalyada çok aşırı bir yağmur yağmıştı bir orman yolundan geçmek zorunda kalmıştım...işte orda kalmıştım ben aracımı hiç zorlamam baktım çıkmıyor aynen kepçe çağırırım daha önce 4x2 telcoline vardı onunla epey bir ileri geri ileri geri "telcoline in the mud" durumu olmuştu baskı balata kokunca bırakmıştım bu arabada öyle bir şey asla yapmam tabi ama o tata olduğu için aksiyona girmiştik ;D kafam bozuldu bende lastik ve yükseltme ile bu iş hallolurmu diye düşündüm vazgeçtim 4x4 araç arıyorum.!! bilginize antalya çevresinde 4x4 navara !! temiz olucak km si az olucak orjinal olucak !!

DAHA FAZLA RESIMLER VAR ISTEĞE GÖRE EKLEYEBİLİRİM NOT:ARKA KOLTUKLARIN NAYLONLARI DAHA SÖKÜLMEMİŞTİR ;D

az önce oto pazarından geldim

http://www.araba.com/3336788/Nissan%20Navara%204X4%202.5%20TDİ%20LE

bu araca 45 dediler takasa girersem benim arabam ne kadar eeder sizce??

günaydın arkadaşlar... :smiley: darktreys kardeşim aramıza hoşgeldin diyelim öncelikle... ;) seninde söylediğin gibi araba 4x2 olunca fazla birşey yapmana gerek yok ancak biraz daha yükseltmek istersen antalya da bizim ahmet07 kardeşim var ona gidersen gerekeni sana söyler ve işini haşlleder....yaptığı işlere kefilim... ;) gerisi sana kalmış... araban bence cadde versiyonu hiç zorlama sağda solda zaten takılıp kalırsın arazi şartlarında....lastik işi farkllı bir iş bendekiler 315x70x17 gayette memnunum ama bendeki yükseltme türkiye de yapılanlardan farklı ....ben komple set getirttim ve yükseltmeyi öyle hallettim aşagı yukarı arac 12 inç yükseldi lastiklerde işin içine girince baya bir yükseklik elde ettim...

günaydın navara sever abilerim ;D Darktreys abim aramıza hoşgeldin bencede aracı fazla zorlama temiz bir 4x4 le takas en mantıklısı iyi forumlar dilerim :smiley:

a.slm bülent bey abi...arabanda chip tuning vs varmı..yaptırmayı düşünürmüsün ?? bugün sanayide ahmet abiyle tanıştım..mekanını gördüm ya 4x4 2.el Le alıcam yada 63 bine 4x4 AT hilux elegant alıcam daha karar vermedim

hilux zorlu şartlara daha dayanıklıdır fakat navaranın verdiği keyfi verebilirmi onu bilemem ;D

platinserkan' Alıntı:
şimdiden bütün navaracıların bayramını kutlar saglık mutluluk ve kazasız/arızasız günler dilerim.

sizinde efendim gezenbilir ailesi olarak nice bayramlara inşallah ..

Selamlar....,2011 model Navara sahibiyim, 6 vites artırılmış beygir , yüksek tork direksiyonda hız kontrol sistemi gerçekten,etkileyici....Burada önemli bir konu fren mesafesi,bence önem arz eden bir konu.. navara da dikkatimi çeken.Neden arka çekere disk fren konmamış, kampana, 1970 yılın teknolojisi,soğutmalı harika disk frenler varken kampana konmuş , park sensörü yok,yağmur ve far sensörü yok,17 inç jant gerçekten iyi olurmuş 16 inç jant konulmuş, şu an binek araçlarda 16 inç jant kullanılıyor, bu araç gerçekten yollarda tek eşi yok güzel bir araç, şanzıman ilk kalkışta yüksek devirle kalktığınızda,şanzumanın motor bağlantısına fazla bir yük bindiğini ayaklarımın altından hissediyorum,tüm bu konsept araçlarda özel far sistemi koymuşlar bu araç halen nıormal far kullanıyor,navara kullanıcısı olarak açık konuşmak gerekirse , biraz şaşırdım, daha önce binek araç kullanmıştım , yollarda bazı sıkıntılı durumlardan dolayı Nissan navara yı can güvenliği için aldım...Güzel bir araç gösterişli,unutulan şey bence 2011yılı diğer model araçlarla yarışacak teknoloji unutulmuş..Buradan paylaşacaklarım bu kadar teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR