Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,806
Ynt: Navara Kullananlar

walla bulent abının araba 180 bın e falan geldı hala saglam turbosu bızımkı erken cortladı bıde bnm bı hatam oldu arabada snorkel yokken camur cektı arabaya bok atmamak lazım bızım esseklıgımız ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
walla bulent abının araba 180 bın e falan geldı hala saglam turbosu bızımkı erken cortladı bıde bnm bı hatam oldu arabada snorkel yokken camur cektı arabaya bok atmamak lazım bızım esseklıgımız ;D

maşallah zaten bülent abinin araba deste başı aman hep sorunsuz binsin ama inan senin suçun degil benim navaranın başına gelenleri bilseydin yuhh derdin inan navara alacam sıfır hala kararsızım hiluxmu alsam diye o derece tiksindim anlayacagın cok üzdü beni... :( :( :( :(

abı hılux de cok farklı olucagını sanmıyorum hıluxun suan ıcın tek avantajı on kılıt takılabılıyo bızımkınede seneye arb getırıcekmıs zaten cok problem degıl yanı

tolgas' Alıntı:
abı hılux de cok farklı olucagını sanmıyorum hıluxun suan ıcın tek avantajı on kılıt takılabılıyo bızımkınede seneye arb getırıcekmıs zaten cok problem degıl yanı

bak şimdi olmadı hilux saglamlıkta navara yı ezer gecer hiç tartışılmaz bile 10 kişiden 9 u bunu söyler ki zaten navaracılarda bunu kabulleniyo...ama iş lüks e dökülürse navara tabiki lüks ama nazik...anlacagın navara mı hilux mu dagda bayırda tabiki hilux cünkü hem daga bayıra daha uygun hem biraz daha katı nazik degil ,,hıı 2 side off road aracı degil bunu zaten biliyoruz zaten dag bayır diyorum farkındaysanız ...ama 2 side off road aracı olaaksa kesinlikle hilux derim yanlış anlaşılmasın hilux u veya navara yı övdügümden veya savundugumdan sölüyorum sonucta 2 sinide eskittim bilen abilerimiz arkadaşlarmız var ...o yüzden tecrübeli birisi olarak hilux diyorum hıı navrayı cok fazla seviyorum tartısılmaz ama tamam hadi gidim 70.000 tl verim sıfır navara alım diyemiyorum gözüm korktu ,arızalar ufak tefek olsa baş tacı sorun degil...arka difransiyel arızası,triger zinciri koptu sabah 5 te işi giderken garjdan cıkarken,ön zincir gergisi ses yaptı,marş dinamosu patladı,turbo gitti,şanzıman şacmalamaya başladı ne bilim vs vs.... bunlar yüzünden tiksindim ..siz olsaydınız ne yapardınız ... ;D ;D ;D ;D ;D

Duran canım benim sen bu durumda bahtsız bedevi olmuşsun kusura bakma.. ;D ama ben şimdiye kadar bu derece yoğun arıza duymadım ....ne turbosu ne şanjımanı nede başka birşey bir gariplik var anlayacağın...yada sizler cok şanssızsınız ... ;) evet jantlar konusunda haklısın bayram sonrası diğer jantlar boyanacak ve onlara gececeğim...gümüş jantlarda yedek kalacak...en iyiside bu olur....ve de bence navara dan vazgecmeyin diğer araclara benzemez ....benden naçizane bir fikir arkadaşlar.....birde turbo sizlerde cok çabuk gitmiş oda ilginç...benim araba 170 bin oldu halen fıstık gibi .....

red34' Alıntı:
Duran canım benim sen bu durumda bahtsız bedevi olmuşsun kusura bakma.. ;D ama ben şimdiye kadar bu derece yoğun arıza duymadım ....ne turbosu ne şanjımanı nede başka birşey bir gariplik var anlayacağın...yada sizler cok şanssızsınız ... ;) evet jantlar konusunda haklısın bayram sonrası diğer jantlar boyanacak ve onlara gececeğim...gümüş jantlarda yedek kalacak...en iyiside bu olur....ve de bence navara dan vazgecmeyin diğer araclara benzemez ....benden naçizane bir fikir arkadaşlar.....birde turbo sizlerde cok çabuk gitmiş oda ilginç...benim araba 170 bin oldu halen fıstık gibi .....

slm bülent abi vallahi inan navara konusunda cok teredütlerim var ama tabiki aldın olacak diye bişey yok kısmet işi birazda ama sen biiyorsun aldıgım günden beri sorunluyum zaten artık 2.el araba alanın aklını mikim kendi payıma almam işim olmaz..bakalım kısmet

eh o zaman sana yeni bir navara yakışır .. ;) araba yeni olduktan sonra yukarıda söylediğin sıkıntıların hiçbirini yaşamazsın bunu da unutma kardeşim.... :smiley: ama son karar senin.....

red34' Alıntı:
eh o zaman sana yeni bir navara yakışır .. ;) araba yeni olduktan sonra yukarıda söylediğin sıkıntıların hiçbirini yaşamazsın bunu da unutma kardeşim.... :smiley: ama son karar senin.....

bakalım abi kısmet zaten arabada yok bayii lerde (navara) sormuştum gecen hafta beklemedeyiz o yüzden... ;D ;D ;D ;D

merhaba iyi geceler aranıza yeni katıldım 2 yıldır navara sahibiyim 2007 model 4x2 se 6 mt kulllanıyorum 4x2 oldugu için hiç araziye sokmadım ama geçen gün mecburiyetten girdim 265 70 16 at lerle bile jcb zor çıkardı...detaylarını yazıcam sonra aracımın fotoğraflarınıda eklerim laptoptan yazdığım için fazla uzatmak istemiyorum...daha sonra görüşmek dileği ile iyi geceler herkese..

darktreys' Alıntı:
merhaba iyi geceler aranıza yeni katıldım 2 yıldır navara sahibiyim 2007 model 4x2 se 6 mt kulllanıyorum 4x2 oldugu için hiç araziye sokmadım ama geçen gün mecburiyetten girdim 265 70 16 at lerle bile jcb zor çıkardı...detaylarını yazıcam sonra aracımın fotoğraflarınıda eklerim laptoptan yazdığım için fazla uzatmak istemiyorum...daha sonra görüşmek dileği ile iyi geceler herkese..

slm lar öncelikle hoşgeldiniz nerden katılıyorsunuz şehir olarak bide aracınız 2 yıldır sizdeymiş eger değiştirecekseniz 4x4 tavsiye ederim yok devam edecem diyorsanız mt tipi lastik kullanmanızı öneririm ben zamanında 4x2 skystar sss modeli aracımda kullanmıştım brıdgestone mt-r cok memnun kalmıştım...en azından ufak tefek camurlarda kalmıyordu ve inanın 4x4 araclarla arka arka ya geziyordum.... ;D ;D ;D ;D

walla ben arabamdan cok memnunum senın dedıgın arızalarlara hıc karsılasmadık ki ben bu arabayla off road unda allahını yapıyorum ;D turbonun bozulmasının nedenı camur cekmesı ıntercooler ın ıcınden avuc avuc camur cıktı zaten ertesı gun gıttım snorkelıde taktım ;D

tolgas' Alıntı:
walla ben arabamdan cok memnunum senın dedıgın arızalarlara hıc karsılasmadık ki ben bu arabayla off road unda allahını yapıyorum ;D turbonun bozulmasının nedenı camur cekmesı ıntercooler ın ıcınden avuc avuc camur cıktı zaten ertesı gun gıttım snorkelıde taktım ;D

valla ben hiç acımam arabaya bilir arkadaşlarım bile girme yeter der dinlemem girerim 3 gün orda kalır araba ama inan navarayı o kadar da zorlamadım galiba ;D ;D ;D ama yinede kısmet ve şans diyorum diyecek bişe yok benim akrabalarımda da navaralar var onlarda sorunsuz biniyo maşallah diyim ..benim şansım demekki ama 0 alırsam inş sorun olacagını düşünmüyorum bende cünkü arabanın anasını aglatır bakımınıda eksiksiz yaparım o yüden 0 baba gerisi yalan yada cok emin oldugun şahıstan km az araba alıcan yoksa gerisi boş ben aldanmıştım navaramı 78.000 km de akrabamdan aldım :mad: sıfır almayım gerek yok demiştim ama neler geldi başına megerse benden önceki sahibide koşturmuş cocugu ;D ;D ;D neyse hayırlısı gecmişe takılmamak lazım...

günaydın arkadaşlar.. :smiley: Cem kardeşim saol tşk ederim ufak tefek nacizane birşeyler yaptık gene... ;) gecinip gidiyoruz... :smiley: benim iş nedeniyle türkiye seyahatlerim başladı bayram dahil karadenizle başlıyorum tura artık sizlere bol bol resimleri paslarım...girilmedik dağ yolu kalmayacak zaten az yer vardı onlarıda sizinle paylaşırım... :D kısacası navara nın ne olduğunu iyice test edeceğiz ...rakiplerime başarılar diliyorum... ;D gerçek off-road başlıyor....vede gezilerle ilgili isim hazır..ANADOLU YOLLARINDA TEK BAŞINA..... ;D bakalım nasıl olacak.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR