Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,170
Ynt: Navara Kullananlar

günaydın arkadaşlar.. hadi bakalım Tolga yakışıklı bir resim ekle artık.. ;D

Etiketler

Tolga abi bol atraksiyonlu bir avatar lazım sana farlara kadar kuma batmış veya arabanın dötünün boyumuzdan fazla havada olması gibi ;D ;D ;D

tolgaya Belgrad'da bol çamurlu avatar çektim ama, demekki daha farklı birşeyler istiyor :

25 metrelik snorkelle boğazı geçmeyi planlıyor bence sonra fotoğraf çekip onu avatar yapacak söylemedi demeyin ;D ;D

Arkadaşlar ELEMENTTRADE olarak daha önce size bahsettiğim BAGAJİÇİ Boxlarımız tamamlandı. Hatta resimleri gönderiyorum size fikirlerinizi bekliyorum.
Serhan ÖZÇELİK

tek kelime ile süper ellerinize sağlık 8)

akt' Alıntı:
tek kelime ile süper ellerinize sağlık 8)

Saol aykut çalışmalarımız devam edecek diğer boxları öne koyuyorlar aracın boyu inanılmaz kısalıyor ama bu şekilde zaten kullanılmayan yerlerı kullanıyoruz o yüzden çok kullanışlı oluyor..

pekii bu kutular metaldenmi imal ediliyor ve bagaja nasıl monte ediliyor diye sorsam .. ??? ve kapasitesi ne kadar ...izolasyon ne durumda... :

red34' Alıntı:
pekii bu kutular metaldenmi imal ediliyor ve bagaja nasıl monte ediliyor diye sorsam .. ??? ve kapasitesi ne kadar ...izolasyon ne durumda... :
Kutular metalden imal ediliyor ancak komple lazer kesimle yapılıp bükülerek şekillendiriliyor dolayısıyla kaynak noktası çok az ve kapakların altında fitiller var ve herkapak bağımsız kitlenebiliyor 2 parça gibi görünsede aslında tek parçadan imal edildiği için ortadaki ayıraç çıkartılabiliyor ( uzun mazemeler için ava giderken tüfek vb. malzemeleri koymak için) bagaja delmeden monte ediyoruz sizde bakflip kapak var hatırladığım kadarıyla o kadağın baglantı aparatları boxında bağlama aparatları oluyor.Elektrostatik fırınlanmış siyah boyanıyor. Kapasite olarak litre hesabını daha yapmadım ama genelde kullanılar öne konulan boxlardan daha fazla yer kazandırıyor.

Dediğin kadar kullanışlı görünüyor gerçekten Serhan ellerinize sağlık. Peki kimse sormamış ben sorayım; maliyeti nedir kutuların

Sinbad' Alıntı:
Dediğin kadar kullanışlı görünüyor gerçekten Serhan ellerinize sağlık. Peki kimse sormamış ben sorayım; maliyeti nedir kutuların
Nasılsın turgay Bieşyler okudum ameliyat falan umarım şimdi bir problem yoktur ??
Gerçekten Çok kullanışlı bi malzeme oldu turgay
1- Statik siyah Boyalı -- 600tl
2- Polirea Kaplamalı -- 850tl

Umarım fiyatlar uygundur ????

şöle bişey olabilirmi avatar ;D