KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar ELEMENTTRADE olarak daha önce size bahsettiğim BAGAJİÇİ Boxlarımız tamamlandı. Hatta resimleri gönderiyorum size fikirlerinizi bekliyorum.
Serhan ÖZÇELİK
Saol aykut çalışmalarımız devam edecek diğer boxları öne koyuyorlar aracın boyu inanılmaz kısalıyor ama bu şekilde zaten kullanılmayan yerlerı kullanıyoruz o yüzden çok kullanışlı oluyor..
Kutular metalden imal ediliyor ancak komple lazer kesimle yapılıp bükülerek şekillendiriliyor dolayısıyla kaynak noktası çok az ve kapakların altında fitiller var ve herkapak bağımsız kitlenebiliyor 2 parça gibi görünsede aslında tek parçadan imal edildiği için ortadaki ayıraç çıkartılabiliyor ( uzun mazemeler için ava giderken tüfek vb. malzemeleri koymak için) bagaja delmeden monte ediyoruz sizde bakflip kapak var hatırladığım kadarıyla o kadağın baglantı aparatları boxında bağlama aparatları oluyor.Elektrostatik fırınlanmış siyah boyanıyor. Kapasite olarak litre hesabını daha yapmadım ama genelde kullanılar öne konulan boxlardan daha fazla yer kazandırıyor.
Nasılsın turgay Bieşyler okudum ameliyat falan umarım şimdi bir problem yoktur ??
Gerçekten Çok kullanışlı bi malzeme oldu turgay
1- Statik siyah Boyalı -- 600tl
2- Polirea Kaplamalı -- 850tl