Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
buradan sonra istanbul antalya yolu...veee cubuk beli inisi...o beklenen inis...90-95 km arasi bi surate ciktim sanirim bi ara, bi T.I.R. i solladim bi otomobilide tam 2. T.I.R. i gecerken sofor oyun oynadi...izin vermedi... amaaa... sonraaa.adrenalin de tavan yapti bu arada... ;D
cubuk bogazi boyle bi yer...
inanilmaz bi irtifaya araclar uzun uzun dolanip cikiyor/iniyor..o sicakda bisikletle cikmak ayri bi dert inmek de...hele ki ruzgar karsidan esince..
yolumuzun uzerinde bir adet GERCEK HAN ve buyuk bir su kaynagi var. herikisine de yillardir antalya da yasamama ragmen bilmedigim icin boyle bi yerin varligini maalesef ilk kez gittim.
kirkgoz han....
bundan sonra yenikoye kestirme yoldan devam ve antaliaaaa...bi daha ki tura kadar bu fotolar ile idare edin artik her zaman taze ve bol fotolar ile devam.... 8) sitenin en bol ve taze fotolu bisiklet konusunu izlediginiz icun tesekkurler
Harikasınız dostum, sonunda sende istediğin turu yaptın ama dediğin gibi, zaman ve tersten olunca sıkıntılı olmuş olabilir...
Olsun yine de ayaklarına, nefesine, pedalına sağlık ...
kardesim bi turlu beraber bisey yapamadik ben ona uzuluyorum...evet parkur cok rahat ve basit ozellikle kis icin ideal sicak da olmuyor.tabii tersden gitmek de ayri bi tecrube..cubuk rampasi ve 50 km dumduz yol gitmek baslangic icin sikici diye dusundum.aslinda birde bisiklet secimim de sikintiliydi yol duz olacak diye yol bisikletiyle ciktim.kollarim bileklerim cok agridi toprak yolda.ama inisde hah dedim az sonra havalaniyoruz...doseme alti havaalanina dogru...guzeldi gercekden.artik yeni yollara bakma zamani...( not : her turda biraz daha yaslandigimi hissetmeye basladim...)
sira sende, su trans toros un 2.ayagini bi gezinde millet gercek dagbisiklet tur parkuru gorsun..benim sirada ki tur kismet olursa yaylaya...feslikan karcukuru saklikent gibi duruyor...olmezsem rampa cikarken...
benim bu 1992 model karasimsek,modifiye oldukdan sonra cok fena kacmaya basladi yollarda ozellikle yokus yukari hic yormuyor...sanirim asfalt manyagi yapicak bu beni... bi ara ANTALYA KORKUTELI gitgel yapmayi istiyorum sirf bu yuzden...hemde ozledim o taraflari...
;D ;D ;D
zirveye oynuyoruz sayenizde millet....
su anda GEZENBILIRNOKTACOM SITESININ iki teker BISIKLET bolumun de ki en cok ziyaret edilen konusu olduk sayenizde...herkese tesekkurler....bunun hakkini vermemiz lazim...
diger iyi haber , sevgili arkadasimiz OMER AYDOGAN da yola cikiyor AHMET OKUR ile beraber.istikamet dogu toroslar...yaylalardan mersin e giden parkuru gecmek.bu cok iyi bir deneyim olcak cunku sonucda benim hayalini kurdugum TRANS TOROS MOUNTAINBIKE RAID MARATONU YAPILABILIRLIGI IYICE NETLESECEK.gerisi yine meraklilarina kalmis...
iyi haber ve fotolarini bekliyoruz arkadaslarimizin.
kotu haber bu hatfa bi tura gidemedim benim ufaklik sebebiyle...eh cocuk olunca yapcak bisi yok su asamada...onumuzdeki persembelere bakicaz...
gorusmek uzere