Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,477

Etiketler
Ynt: Mountainbiker's Photos

kaldigimiz yerden devamm

CIMG1857.JPG

CIMG1855.JPG

CIMG1854.JPG

aramiza yeni katilan nefesi kuvvetli bir kardesim ile gezmeye kalktik ama hava sonradan cividi...bizde geri donmek zorunda kaldik.derken bir agac golgesinde dere kenarinda dinlendik.beni tembellik sardi...uyukladim..arkadasim donuse gecti bende kayanin dibinde su sesi ile kendimden iyice gecip dalmak uzere iken kafam rahat etsin diye pet siseyi boynumun altina destek yapip dinlenirken bi citirdi geldi siseden,ben de bunu ben yapmadim diye dusunup bi anda firladim yattigim yerden kii.....iyi ki kalkmayi basaracak kadar uykuya yenik dusmemisim....siyah uzunca bir yilan pet siseme douknunca ses cikmis vee ben ayaga dikilince o da sessiz bi sekilde kumun uzerinde kacmayi basardi,sadece arka tarafini gordum..amaaa epeey de bi yuksek sesle soylendim arkasindan....bula bula benimi buldun...rahatimi bozdun, ne guzel uyukluyordum diye...(tabii icimden de....tiris tiriss tirisss...:smiley: )..boylece gene bi olayli gezi yasamayi basardim durduk yere...herseferinde bi sey buluyorum...cekiyorum yaa...miknatis gibi... ;)

CIMG1840.JPG

CIMG1851.JPG

:-\
maalesef yine zaman bulamamak dan dolayi guzel bi projeye katilamiyorum....aslina bakarsaniz artik jubile mi yapip bu isleri yeni nesile devretmeyi istiyorum..hem bisikleti satip hemde fotolar uzerinde sadece calismayi istiyorum...inanilmaz ama onlara bile hala zamanim yine yok.emekli olmak istiyorum artik bi an evvel..

onumuzdeki ilk tur icin bende meshur bayatbademleri-dag nahiyesi-cubuk beli etabini dusunuyorum..bakalim neymis birde ben goreyim...(hep beraber gorelim) ;)

bu arada yusuf bey karavaniniz degisik ve hos bi calisma olmus...eski bi karavanci olarak tebrik ederim.darisi benim basima.ama ben bir adet otobus yada minibus alip onu donusturmeyi hayalediyorum yaa hayirlisi...mesele bi isuzu olabilir 25 kisilik yada mitsubishi marathon olur 1990 model...tabii emekli hayalleri ;)

Sağolun Ali bey,yanlız o kadar büyük bir araç ile gideceğiniz mekanlarda sınırlı kalır,oysaki siz tam bir doğa aşığısınız
Ufak sevimli birşey ile heryere girebilmek mümkün olur ;)

:-[
yaa aslinda vardi da bi yere gidemedim bile cift dingilli 6 mt lik bi cekme karavanim.2 sene icinde yasadim hanimla evlenene kadar.sonra da satmak durumunda kaldim..zor ama guzel gunlerdi.cok tecrubeler edindim...o nedenle isuzu uygun gorunuyor.marathon buyuk biraz.sahibinden.com da cok uygun vasitalar mevcut.hemde yapilmis olanlarda denk geliyor.ancak sunu da ekliyeyim benim asil sevdam LADA NIVA...onun uzerine cadir uygulamasi...iste tam dag tas icin...nivatr.com da kardeslerimiz yapmislar...hemde cok guzel maceralar ile...ama simdi calisma zamani....az daha gayret ve sabir inaniyorum sirasi gelecek...pek boyle yerimde durmayi dusunmuyorum ;) o zamana kadar bisikletle talime ve antremanlara devam.omer kardesimiz cok guzel bir tur yapti bu hafta benim icim gitti.kovada golu cevresini bisikletle turladilar...ben maalesef gidemedim...ama yakindir...:smiley: ( OMER ANTALYA DA BISIKLET PARKURLARI NI DUZENE KOYUP INSANLARA SUNAN DOSTLARDAN BIRI , BURADA ZATEN YAZILARI MEVCUT )

:D
sabah 06 00 da kalk borusu- 06 30 evden cikis borusu- 07 00 bulusma ve kepez rampasina cikis borusuu....
ahhh bu yokus lari cikmak var yaaaa, neden yokuslari kendi cikan bisiklet yok yaaa :smiley:)))))

veee biraz gecikmeli olarakkkk turumuz basarili ve yorgun sekilde bitti...cok guzel bir rota ancak....tersden gitmemek kaydiyla vede yazin bu ise kalkismamak seklinde duygular uyandirdi.asiri nem ve sicak....gidilen yol yayla sayilmamakla beraber...guzel bir antik kenti de gezebilme sansi var fotolar....

CIMG1928.JPG

CIMG1930.JPG

CIMG1931.JPG

CIMG1932.JPG

termesos dan sonra yol da calisma olmasi isimize geldi cok rahat bi sekilde foto cekerek etrafi seyrederek bayatbademlerine kadar ciktik

CIMG1933.JPG

CIMG1934.JPG

CIMG1935.JPG

CIMG1937.JPG

her zaman taze her zaman yeni fotolar ile .... ;D
tirmanma seridinin solundan....:smiley:
bunlar termesosun kale duvarlari....
daha sonra tirmanmaya basliyoruz

CIMG1938.JPG

CIMG1939.JPG

CIMG1940.JPG

CIMG1941.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR