Ynt: Mountainbiker's Photos
yapabilmeyi hayal ediyorum simdilik cunku bir turlu zamanim yeterli gelmiyor...ozellikle su site ve blog olayina da soyunma sebebim bu konuyu daha da detaylandirmak idi..adini koyduk,adimi attik ancak benim de eksiklerim var ...ozellikle harita uzerinde isaret koyup rotayi belirleyip fotograflayip yukleme kisiminda...
hepsini yapacagim...kafaya koydum..ayrica antalya da , dag bisikletine ilk soyunan sporcular olarak o zamandan bu yana gecen gelisimide anmamiz gerek....2-3 kisi ile saga sola giderken 1992-1993 de millet bize deli gozu ile bakarken, yil 2013 de gitmeyenlere/gidemeyenlere tuhaf bakiyorlar...DH (down-hill) inis muhabbeti yaparken anlayamayanlar cogunlukda iken simdi DH cilar cogaldi...guruplar cogaldi ki o zaman ben OMER FARUK GULSEN Hoca ile ( T.O.D.O.S.K. ) BASKANLIGI YAPTIGI SIRADA 1992-93 lerde kulube dag bisikleti kolunu kuralim teklifini goturdugumde tamam sen kur demis ve kolun faaliyetlerini yaz yayinlayalim katilan olucaktir diye dusunmustuk.ama 2-3 u gecmedi ve ben slayt gosterisi yapmak icin herkesi neredeyse zorla davet etmistim ...simdi nereden baksaniz 7-8 ayri gurup ayri fonksyonlarda ANTALYA merkezinde faaliyet gosteriyor...ilceleri daha netlestirmis degilim...universite de TAM DESTEK veriyor...BELEDIYE (LER ) ve VALILIK ilgisini arttirmis durumda.KEMER ilcesi ile manavgat ve alanya da aktif organizasyonlar mevcut.nereden nereye geldik....
BIZ TAHTALI dagina bisikletle cikip indik dedigimizde bize millet kici ile gulerken, simdi teleferik de kuruldugu icin inmek isteyenlere kolaylik oldu..belki yakinda DH yarisi bile organize etmeyi basarabiliriz....hatta daha da buyuk projeler/
tum bunlar yaninda burya ugrayan yabanci bisikletcilerin sayisinda artis,kalite bisiklet/malzeme/dukkan sayisinda patlama...bunlardan da soz edecegiz.yaaa isim o kadar cok olacak ki... ??? ??? :
daha simdiden bu ufacik fotograf li yazi dizimi takip edenleri gorunce ....isim gercekden bayagi zor olacak gibi :-\ bakalim...basladik bi sekilde...sizlerinde fikirlerine muracaat da edecegim...suphesiz...
ehh bu arada kendi turlarimida yapmam sart....kafami dinlemek icin ...yaaa benim EMEKLI OLMAM LAZIM ARTIK AYYYYAAAAAA....UFFFF....az daha gayret son 3-5 ay....yasi beklerken calismam dahada kolay olabilir...bir de unutmadan, yasadigim maceralari icine alacak bi kitapcik projesi de var...bi ihtimal...
yaa bu arada bu site vs den para kazanilir mi? ne biliim soruyorum kendime...cok genis bi mevzuu... bana musaade gec olmus gece 01:42 .......
HAAAA UNUTMADAN======>>>>>>>
HER TURLU KATAKULLIYE GETIRMEYE CALISSALARDA/CALISMASALAR DA,
19 MAYIS (BU GUN MAYIS AYININ ONDOKUZU) bugun.....
butun BISIKLET SPORU ILE UGRASAN CUMLE ALEM IN SPOR BAYRAMINI KUTLAR HERGUNUNUZUN BIR BAYRAM HAVASINDA SAGLIKLI VE BISIKLET UZERINDE GECMESINI DILERIM....
bana musaade yarin ise gitcem gene ......emekli olana kadar....idare edin...
dip not: http://antalyabisikletrotalari.blogspot.com/
seklinde bir dostum hic usenmeden bazi onemli parkurlari icine alan bi sayfa coktan duzenledi bile,merak edenler icin....ama cok onemli bi nokta, asla ama asla parkurlar sadece bununla sinirli ve sayili degiller...ozellikle bazi bolgelerde buraya sigmayacak sayida kendi basiniza parkur yaratmaniz mumkun...ve hepside birbirine bagli ve ayri guze ve ayri zorluk / kolaylik seviyesindeler... belirtilenler sadece ana basliklar olacaktir. zaten ANTALYA DA BISIKLET ROTASI basligi o kadar genis bir konu ki neye gore ve hangi ilceye ve hangi koye gore cok degiskenlik iceren bir basliktir.bunlar sadece bizlerin gezebilidigi ve burada toplanmaya baslayan rotalarin sadece yakinimizda olanlari, isterim ki, diger ilcelerden de hatta koylerden de bu basliga eklemeleri arkadaslar yapabilsinler...cunku ne kadar cok olursa o kadar tanitima faydasi var ve bi o kadar da ayni parkurda git gel yaparak rutinlesmeyi onleyebilsin...