Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,477
Ynt: Mountainbiker's Photos

http://www.bisikletrotalari.com/cat/antalya/

sevgili arkadaslar,
size sevinerek bu guzel siteyihaber veriyorum....antlya da gezilecek rotalari icine alan bu site sonunda aktif hale geldi...burada benim yillardir taban teptigim yerlerin ozetini cok duzgun bir sekilde ve isinize yarayacak halde bulacaksiniz..bana da devamli sorulan buralar nereler sorusunun yanitida boylece orada olacak...
buyrun inceleyin.
cumle alem e hayirli olsun.... kazasiz belasiz...

Etiketler

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

EWETTTT MILLET...
BU KADDAR TANITIM YAPTIK SIMDI SIRA BENIM SAYFADA....CALISMALAR SURUYOO...AMA KABA TASLAK BI SEKILDE ADRESI VERIYORUM....

BUNDAN SONRA ZAMAN AYIRDIKCA ORADA DA FAAL OLACAGIM....ONERI VE TEKLIFLERE DE ACIGIM...

http://antalyamtb.blogspot.com/

;D
slm millet, yeni sayfamla ugrasmaya baslamadan once bugun de bi tembel turu yaptim...aslinda gonlumden neler gecirmistim aksam yatarkene...sabah koru sabah namazini takiben ...diye baslayan klasik bir dusunce.....gerisi yalan oldu...evden cikisim 1300 u buldu netekim... ::smiley: :D
yavas yavas bi dolasayim kafami toplayayim dedim...yolda da iki yeni dost edindim.onlarla sohbet filen derken,ayrildikdan sonra kendi kafama gore biraz daha pedalladim.haaa unutmadan, ;D ;D ;D ;D
benim her gezimde basima mutlaka abuk subuk, traji komik seyler gelmesi adettendir...gene oyleoldu...:smiley: cok guzel bir kare yakaladim da foto cekeyim diye bisikleti camurun uzerine sabitledim 2 kare cektim ve aklima gelen o anda oldu bisiklet cofff diye camurun icine duserek gomuldu...ama ne camur harbi gres gibi bisey...allahtan cikartabildim ama yari taraf camur yari taraf temiz tam bi tezat...zorla derede yikayip eve dondum.iste o fotolardan bi kac kare....
eh baktim ki rakam 56 bini gormus takip edenleri fotolara hasret birakmayalim...sonra butun bu kareleri bir sitede filan topluyacagim...

CIMG1801.JPG

CIMG1803.JPG

CIMG1804.JPG

burasi yeni yapilan taskin onleme setti.daha once yapimi bittiginde icerisinde mevcut yola bisikletle girmis ve zaman yetmediginden fazla gidememistim onceki fotolar da gormussunuzdur.
iste su anki durumda boyle.

CIMG1813.JPG

CIMG1814.JPG

CIMG1815.JPG

;D ;D
netice de...igrenc resimlerimden birini daha koydum,deneme amacli otomatik zaman ayarinda cektim...basarisiz...

CIMG1820.JPG

CIMG1821.JPG

CIMG1822.JPG

nassi bi camur,60 numara gress den de beter serrefsiz....:smiley:
bisikletin sol tarafi sehir icine hitap ediyorken sag tarafi off offf road diyoo

CIMG1827.JPG

CIMG1828.JPG

CIMG1831.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR