Ynt: Mountainbiker's Photos
tesekkurler,
bazi insanciklar islerini adam gibi yapsalar...mesela belediyenin elemanlari konteynerleri aldiklari yere biraksa yada birileri yanmayan sokak lambalarini kontrol etse eksigini giderse....gibi...bizlerde kendi eksiklerimize ragmen az daha guvende oluruz...eksigimizi ne kadar tamamlasak,mutlaka bir yenisi cikiyor...
illaki herseyi bizim yapmamiz gerekiyor....buna ragmende kacinilmazsa,artik bi sey diyemiyorum...yollar yol degil,kaldirimlar kaldirim degil...hayatimiz hayat degil...gelde iyimser ol..
sevmiyorum boyle seyleri yazmayi...guzellikler bizlere lazim..fotolari paylasma sebebim bu.gerisi...hikaye...
eger bir gun yasadigim butun maceralari bir kitap da toplasam bu fotolar ile sanirim cook ilgi cekecektir...hele su emekliligime hak kazanayim...
not : 45 000 i gecmisiz tek bir konuda bu kadar izlenme sayisina varmis olmak sayenizde bu kadar macera ve kazaya ragmen guzel..daha da iyisine gayret...unutmadan
http://www.panoramio.com/user/1673695?comment_page=1&photo_page=4
adresine bagli olarak,google earth de de ayni fotolar tam yerlerinde (% 85 dogruluk payi ile) isaretlenerek dunyalilara sunuluyor
gps kullanmiyorum gectigim noktalari bildigim icin,eger gps olsa yuzdeyuz diyebilirim...iyi seyirler..fotolari takip ile rotayida gorme sansiniz olabilir...