Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,483
Ynt: Mountainbiker's Photos

simdi dere gecme bolumunden bi kac kare...ve eve donus..
P4130624_zpsc3db11cd.jpg

P4130627_zpsc281e844.jpg

P4130630_zps6848ad0a.jpg

P4130631_zpsdfe6e2f4.jpg

P4130632_zps0324508e.jpg
,
BU ARADA BIZIM AKRANLARI DA GORDUK, SEVGILI KECI KARDESLERIMIZI...

P4130633_zpsc63d1024.jpg

P4130634_zps36383210.jpg

P4130639_zpsa8e746a0.jpg

P4130636_zps263ef8ad.jpg

Etiketler

P4130640_zps1bb26e79.jpg
artik kanyonun karisindan yukari normal sekilde cikabiliyoruz..

P4130644_zpsc33639d8.jpg

P4130645_zps538f70da.jpg

ISTE UZAK SOLDAEGIMLI OLNA YERDEN ASADI INMEYI BASARMISIZ...

P4130646_zps2e8c7940.jpg
ARTIK ONUMUZE BAKIP YOLA DEVAM ETCEZ..

:D :D
neseliyim cunku sayeniz de 40 bin kisinin ziyaret ettigi bir konuya imza atmis bulunuyoruz.nice 40 000 lere ve umarim bir gun bu fotolardan bir sergi acmayi ve gerceklerini gercek ziyaretciler ile bulusturmayida basarbilirim...
herkese tesekkurler...

yukarida paylastigim bir kac kare de benim yol ortagimin kamerasina takilanlar.benim ekuride laf aramizda iyi fotografcidir,bisiklet yanisira.... :D gorusmek uzere...devam etcez....
bu arada benim ekuri su anda dunyanin en iyi markasina ait son model bir hayvana binmeye devam ediyor asagida goreceginiz uzere..CANNONDALE...
herif hakkini veriyor...laf aramizda.. ::smiley: :D

P4060397.JPG

eve ttt yarindan itibaren havalar isiniyor...ayrica yarin cumhurbaskanligi bisiklet yarisinin alanyadan gelip antalya da biten ayaginin devami diger bacagin starti verilecek...gorulmesi gereken bir yaris...boyle bir organizasyon gibi nicelerinin olmasi dilegimiz..
persembe de insallah benim tur olacak...paylasimlara devam..

PC150101.JPG

PC150091.JPG

http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1130647&categoryid=84

kazada yaralanan tum bisikletci arkadaslara cok gecmis olsun....
cumhurbaskanligi bisiklet yarisinin ALANYA- ANTALYA etabinin son metrelerinde gelisen kazada cok sayida sporcu yaralandi...tekrar gecmis olsun

:-[
sevgili arkadaslar, dun ben de ciddi bir gorunmez kaza ile kotu bir sakatlik geciriyorum...maalesef koskoca kaldirimda ki cop konteyner cebi boslugunu karanlik ve dalginlik ile goremedim ve yuz ustu icine cakildim.cop konteynerlerini aldiklari yere koymayan copcu arkadaslar sagolsunlar, dumduz bir kaldirimin tam ortasinda guzel bir bosluk olusmasina neden olmuslar,karanlik da bunu guzel gizlemis...iyi ki yavas gidiyormusum yoksa boyun kirilmasi icten bile degil...kask takmis olmanin da faydasi yok ...
bisiklet bende 2-3 metre otede ve saglam yatarken ben bi anda nolugunu anlayamadan oyle kalakaldim .su siralar bir sure ara veriyorum...

çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, görünmez kaza buna derler heralde. en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle...

tesekkur ederim...tum bisiklet surenlerin OZELLIKLE sehir icinde-kaldirimda dahi-AZAMI dikkati elden birakmamalari gerektigi kanisindayim.tekrar tesekkur ederim

Geçmiş olsun,
Ne yazık ki bisiklet yolumuz olmadığı için kaldırımdan gitmek zorunda kalıyoruz.
Kaldırımlarımız zaten evlere şenlik.
Kanuna göre yoldan gitmemiz gerekiyor ama o taksilerin dolmuşların pike yaptığı yola hayatta inmem.

tesekkurler,

bazi insanciklar islerini adam gibi yapsalar...mesela belediyenin elemanlari konteynerleri aldiklari yere biraksa yada birileri yanmayan sokak lambalarini kontrol etse eksigini giderse....gibi...bizlerde kendi eksiklerimize ragmen az daha guvende oluruz...eksigimizi ne kadar tamamlasak,mutlaka bir yenisi cikiyor...
illaki herseyi bizim yapmamiz gerekiyor....buna ragmende kacinilmazsa,artik bi sey diyemiyorum...yollar yol degil,kaldirimlar kaldirim degil...hayatimiz hayat degil...gelde iyimser ol.. ;)
sevmiyorum boyle seyleri yazmayi...guzellikler bizlere lazim..fotolari paylasma sebebim bu.gerisi...hikaye...
eger bir gun yasadigim butun maceralari bir kitap da toplasam bu fotolar ile sanirim cook ilgi cekecektir...hele su emekliligime hak kazanayim...
not : 45 000 i gecmisiz tek bir konuda bu kadar izlenme sayisina varmis olmak sayenizde bu kadar macera ve kazaya ragmen guzel..daha da iyisine gayret...unutmadan

http://www.panoramio.com/user/1673695?comment_page=1&photo_page=4

adresine bagli olarak,google earth de de ayni fotolar tam yerlerinde (% 85 dogruluk payi ile) isaretlenerek dunyalilara sunuluyor :smiley: gps kullanmiyorum gectigim noktalari bildigim icin,eger gps olsa yuzdeyuz diyebilirim...iyi seyirler..fotolari takip ile rotayida gorme sansiniz olabilir...;)

:-\ :-\
yok yoook var bu aralar bi sakarlik uzerimde....allah beterinden saklasin....gece gece birde klozetin muslugu elimde kaldi, ustune ustluk hanimin elinden zor kurtuldum, ne bu senden cektigim diye kovaladi...zorla sakinlesti tam yatmaya gitti ama boru anahtari lazim geldi oda yatagin altinda,gelde simdi cik isin icinden...gece gece nobetci sucu da yok... ::smiley: ::smiley: yaw nedir bu sakarlik durumu-nazarmi var neydir...neye elim degse ... :-X
bu arada 2. fotograf makineside teklemeye basladi....omur boyu garantili darbeye suya sakarliga dayanikli bisey lazim galiba...yaa gece gece...ugrastigimiz islere bak... ???
wallaa simdilere kadar basima gelenleri yazsam,bir kitapda, bayagi kalin bi cilt cikar ortaya... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR