Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslinda gayet basit bir tur icin yola cikmistik..asagi karaman koyu mezarligi yanindan dere gecisi yapip doyrana dogru giderek oradan yukari ayalar balik ciftligi yolundan tirmanip saga donup orada ki duzlugu dolasip diger tarafa gecis varmi diye sadece bakacaktik...(!) tabiki bakmakla yetinmek bizim isimiz diilmis... cok tehlikeli bi ise soyunup gecmeyide basardik.ama kimseye tavsiyeetmiyoruz cunku gecis normal sartlarda uygun degil...eski hali kalmamis doga yine eski haline dondurmus herseyi..agaclarimiz cok guzel buyumusler buyuk yangindan sonra..cali ve maki de oyle.simid dere gecisine bakalim.sabahin durgunlugunda.
;D simdi bu dereyi gecmek icin ayaklari islatmayacak bi yer bularak debelenmeden karsiya gectik.ancak once oturup manzarayi -dinginligi ve portakal cicegi kokusunu icimize cektik.kafam rahatladi aylardan sonra bir anda...bu is beni cok rahatlatiyor...nedendir bilmem.fotolara devam.
meraklisi icin...sirt cantasinda asiri terleme nedeniyle cok fazla sayida kuru malzeme olmasi sebebiyle, degisik ruzgarlik vs giydigim icin ustumde hep degisik seyler oluyor.kurumalari icin degisitirip giymek gerekiyor..ne zaman bende normal bir sekilde bisiklete binecegim diye hep hayal kurup duruyorum.cunku o cantanin agirligi 15 kg yi buluyor.uzucu bi durum.
neyse dereyi gectik ve kanal boyu devam ederken cok guzel bir su gecisi yaptik.guzel foto verecek bir noktaydi
suyu gectikden sonra orman icinde bir ara yol gorduk ve ne kadar ve nereye kadar gidiyormus sorusuna cevap aramak icin devam ettik yemyesil cimengibi otl ve gelincikler arasindan.yuksek camlarin altindan ve bir in bulduk sonra da yol bitti. devamina patikadan bakacak zaman simdilik yokdu sadece foto cektik...
haa bu arada digital cagin belasi sarj bitme sorunu benide buldu..tedbirsiz davranmisim maalesef .allahtan benim ortagin makine saglam..benim heves kursakda kaldi..
yemek fasli bitti...gelelim asil mevzuya...nasil ucacagiz :
hazirliklar tamam bizim adam asagi inecek yeri kesfetti.simdi bisikletleri indirme zamani...siz hic bisiklette de vinc kullandiniz mi off road yaparken biz kullandik...
IS BITMISTIR..
not= resimin soluna dogru calinin uzerinde gorulen mevkiden asagi dogru arkadaki falezlerden asagi inis yapilmistir.patika yoktur sadece gecebilecek cali ve kaya aralarindan gecilmistir.KESINLIKLE DENEMEYE KALKMAYINIZ...OZELIKLE TEK KISI..