Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,496
Ynt: Mountainbiker's Photos

bu arada dag bisikletcisi olan dostlara bir guzel ornek teskil etmesi acisindan....asagidaki fotoyu yukledim...evli ve bisikletci :smiley: sizde deneyin bakalim esiniz ne tepki verecek. :smiley: paylasabilirsiniz.:smiley:

CIMG0232.JPG

Etiketler

gecen sene geken selin etkisiyle kayan bir kopruyu gorun...

CIMG0287.jpg

CIMG0288.jpg

CIMG0289.jpg

sekin kuvvetiyle kaymis bir kopruyu de gorun bu arada...
CIMG0290.jpg

CIMG0291.jpg

hadi bakalim sizlere yeni kareler....yilin son turlarindan birinden.begendiginiz fotolari banada soyleyin...

CIMG0292.jpg

CIMG0293-1.jpg

simdide bir dere gecisi
CIMG0294.jpg

CIMG0295.jpg

CIMG0296.jpg

CIMG0297.jpg

CIMG0298.jpg

CIMG0299.jpg

CIMG0300.jpg

CIMG0301.jpg

CIMG0302.jpg

CIMG0303.jpg

simdi goreceginiz yere SUANDA BISIKLET VE ARACLA ILK VE SONKEZ GIRILDI,YAGMURLARDAN SONRA ADIM BILE ATAMAYACAGIZ....yeni yapilan bir goletin tabani olacak...o guzellikdende fotolar gelecek..

CIMG0304.jpg

CIMG0305.jpg

CIMG0306.jpg

CIMG0307.jpg

fotolar simdilik boyle....

sevgili bisiklet meraklisi arkadaslar...
bugun antalya da hobby gunleri adinda bir etkinlik duzenlemis bende tesadufen gormustum oraya bakmak icin gittigimde.bugun de hazirlikli olarak gittim ve AKDENIZ OFF ROAD GRUBU ile bi baglanti ayarladik...umarim devami gelir..ayrica niva tr den KENAN CAGLAYAN ile de muhabbetimizi arttirdik,hatta artik jeepin cok yakmasi sebebiyle oda bugunden itibaren bisikletci olmaya karar vererek ilk adimi pardon pedali cevirdi...
gerekli fotolar tabii ki burda ....diger arkadaslarida orada gorebilmek isterdim...neyse bi atilimdir gidiyor antalyada ...hadi hayirlisi....
ayrica olmazsa olmaz dostlar da oradaydi.antalya nin onde gelen bisikletcileri SEVGILI KARDESIM GOKHAN (bike house) ve SEVGILI DOSTUM OGUN (SDS BISIKLET) ile universiteden SEVGILI ESKI DOST FAIK HOCA (ardahan) oradaydi....guzel bi etkinlik idi....fotolar geliyor....

CIMG0407.png

SDS -OGUN
CIMG0405.png

GOKHAN-bike house
CIMG0403.png

akdeniz offroadgurubu ve Faik hoca ile KENAN...
CIMG0402.png

CIMG0398.png

redbull KANATLANDIRmiyor ama enerci veriyor :smiley: sponsorda olmuyor...:( ama ben onlara sponsor oldum reklamlarini ucretsiz yapiyorum...
CIMG0395.png

arada esantiyonlarda vardi...
CIMG0393.png

CIMG0392.png

Son fotolarda favoriler http://gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=56593.0;attach=517935;image

http://i820.photobucket.com/albums/zz125/mountainbikeralbum/CIMG0279.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz125/mountainbikeralbum/CIMG0303.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz125/mountainbikeralbum/CIMG0304.jpg
http://i820.photobucket.com/albums/zz125/mountainbikeralbum/CIMG0306.jpg

Aslında hepside birbirinden güzel ayağınıza sağlık :smiley:

;D
ABI
sende buralarda olsan gayet yakisikli bi operasyon/lar yapardik....ihmal etme bizleri...ben buradan sana guzellikler yollamaya devam edecegim... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=RwI1tgslYoY&feature=share

ANTALYA DA YAPILAN BIR yari down hill off road inisini seyrediniz...ne kadar uygun yerler oldugunu gosteren bir ornektir...

arkadaslar,
hepinizden buraya gosterdiginiz ilgi kadar SEVGILI BISIKLETCI GURKAN GENC e de ilgi ve destek olmanizi dilerim.o ben de dahil cogu insanin isteyipde basaramadigi bi is basarmakicin yola dusmus...kendisine bol sans ve iyi eglenceler diliyorum..

www.gurkangenc.com

web sitesi ayni zamanda facebookdan da ulasabilirsiniz...biz yapamiyoru-bize destekde cikan yok en azindan yapana destek olalim ...
kolay gelsin gurkan kardes...

ARKADASLAR,
BUGUN ANTALYA DA COK GUZEL BIR ORGANIZASYON VARDI....ILK SEHIR ICI DAG BISIKLETI YARISI CIDDI BIR ORGANIZASYONLA SONUNDA START ALDI VE COK GUZEL BIR ETKINLIK HALINDE GERCEKLESTI.ANTALYA NIN YILLARDIR BUNA IHTIYACI VARDI.UMARIM BUNDAN SONRA bisiklet federasyonunun da TAKVIMINDE YERINI ALIRDA ULUSLARARASI BIR SEKILDE DEVAM EDER.COK SAYIDA MERAKLI VE ILGILI KATILARAK BUNA IHTIYACI OLDUGUNU GOSTERDI....
BU ISI ORGANIZE EDEN ARKADASLARIMA TESEKKUR EDERIM 1992-1993 DE BU YANA GECEN ZAMAN SONUNDA BIRAZ GEC DE OLSA BU IS SONUNDA YOLA OTURDU...
TUM DAG BISIKLETI YARISCILARINI BI SONRAKI YARISDA GORMEK UMIDI VE DILEGIYLE....HERKESIN HABERI OLSUN...DUYURUN....GELIN....ANTALYA DAG BISIKLETI ICIN CENNET BI MEKAN....
BEKLIYORUZ....

size yeni bir site adresi verecegim....
www.rideturkey.com
bu sitede gezgin dostlarin yaptigi turlardan izlenimler bulacaksiniz.burdaen onemli konubiz DAG BISIKLETCILERI icin TRANS TOROS turlari uzerine olan konu...2100 km lik bu tur buyuk bi dag bisikleti yarisinin/maratonunun on asamasi icin bir ornek olabilir....
Bir gun TRANS TOROS MOUNTAINBIKE MARATHON organizasyonu duzenlemesi tum dilegimdir...cunku dunya da degisik yerler aranmakda ve burasi da bicilmis kaftan bir rota ....
birilerinin dikkatini ceker umarim....

uzun zamandir bir yerlere kacamamistim..fotolara ara vermistim..bugun 2012 nin son turunu attim.kia ama guzeldi....yillar once gittigimiz bir yolu ziyaret ettim...fotolar geliyor...guver ucurumunun devaminda yer alan kapuz basi kanyoncugunu gorelim....fotolarrrrrr

CIMG1041.JPG

CIMG1038.JPG

uzun bi aradan sonra yeniden geri donmeye calisacagim...bu arada bir suru guzel olaylar yasadik...o nedenle ara uzadi....insallah daha iyi fotolar ve turlara devam edecegiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR