Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,502
Ynt: Mountainbiker's Photos

Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum,İstanbul ortamında yaşamak zorunda olan biri olarakta sizi kıskanmıyor değilim doğrusu,
Şu şehir sitresinden uzaklaşıp, sizin gibi sürekli doğa içinde bulunabilmeyi çok isterdim
Motor merakı bende ağır basıyordu ama sizin bisiklet üzerinizdeki gezilerinizi gördükçe bu sıralar nette bisiklet arayışına girdim :D,hem sessiz

Linkteki bisiklet için düşünceleriniz nedir,çok profosyonel bir şeye ihtiyacım yok,fiyattan yana biraz uygun olmasını istedim,sürekli kullanabileceğimide zannetmiyorum sadece uzun tatiller
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-sonbahar-kampanyasi-kron-xc-250-v-fren-2012-2013-98346072/detay/

Etiketler

sevgili dostum,
artik piyasada guzel bisikletler mevcut.bu bisiklet de sznirim sizin isteklernize cevap verecek niteliklere ve fiyata sahip.ileride takas ve uzerine para odeme kosuluyla modelinizi iyilestirme avantajiniz oldugunuda hatirlatirim.iyi ve saglikli gunlerde bisikletle bulusmaniz dilegiyle...

bir de cadirdan sabah koy icinde , gun dogusunu gormek isteyenlere...

DSC01127_zpsba4001cb.jpg

DSC01126_zps57f38b7e.jpg
DSC01119_zpsdf855214.jpg

bir kac tane daha ekledim...

DSC01117.JPG

DSC01120.JPG

bu arada 25000 ziyaretciyi gecmis bir konu olarak, herkese daha guzel ve yeni fotolar sunmaya gayret edecegim.nice yirmibesbine hep beraber...tesekkurler..

Böyle bir güzellik böyle bir keyf olamaz,birtek çadırınızın içerisinden oltanızı deniz ile buluşturmak kalmış :smiley:

cadiri iyi demir atmisim...o firtinada ucmadi yaa...dalgalar cadirin etegini supurdu gecti....gece saat 01 00 sularinda...

DSC09320.JPG

bugunde guzel bi sagnak vardi....sanirim 2-3 gune sakinlesir ortam...
boyle dusunuyordum ama yalan oldu...hala yagmur var....biktirdi ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR