Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,490
Ynt: Mountainbiker's Photos

su eski turdan kalan bi kac guzel fotoyu ekliyelim.

CIMG1042.JPG

CIMG1040.JPG

CIMG1039.JPG

Etiketler

igrenc bir hava olmasina ragmen bugun yeni bolgeme alisma turu yaptim.cok kisa ve kesif icin ve sehirin kenar mahallesinde...hakikaten antalya nin en kuzey siniri...buradan sonra orman ve koyler basliyor.saat gec idi ve ben pek mutlu degildim havadan dolayi ,bi 25 km cik yaptim ama biseylerde kesfettimkendime gore...mesela OBRUK varmis yakinda adini bilmedigim..bi daha giderek bisiklet ile asagi inme girisiminde bulunacagim...fotolar burda.

CIMG1266.JPG

CIMG1267.JPG

CIMG1268.JPG

bu kenar hakkatten bi cennet gitcekbi suru yeni parkur var ancak IT tehlikesi de mevcut...yani kepek sorunu degil daha beteri KOPEK SORUNUMUS var...gerisi cok guzel enteresan parkurlar...

http://www.change.org/tr
arkadaslar bu siteyi bir gormenizi tavsiye ederim.ozellikle

www.change.org/tr/kampanyalar/rt-erdogan-tabiatı-ve-biyohttp://www.change.org/trçeşitliliği-koruma-kanunu-meclis-gündeminden-geri-çekilsin-dogaicinsesver
bunu okuyup degerlendiriniz.cunku bu bizlerin dogal kaynaklarina ve dogasina yapilmis bir baltalama harekatidir.bu zihniyeti hepberaber engelleyebilirz.imzalariniz cok onemli.
gerisi size kalmis cunku ileride gezebilecek ne dag ne orman ne de adam gibi bi doga kalacak ustune ustluk GEZEGEN intikamini hepimizde misliyle alacak-hatta almaya basladi bile...

30 Bin kisiye ulasmamiza az kalmis,ziyaretci acisindan,ancak su son zamanlarda elle tutulur bi sey yapamamis olmak uzucu..havalarin duzelmesini bekliyorum maalesef.
ancak bu arada yarin BUYUK ORGANIZASYON Un ikincisi varANTALYA DA 60 DAKIKA HEYECAN BISIKLET YARISI///MERAKLI OLAN HERKES DAVETLIDIR.
YERI hayvanat bahcesi yakini-mese kapisi olarak....ilkine gidememistim ama ikincisine mutlaka gidiyorum,orada olmam lazim,tum dostlarla cunku bunun icin cook uzun suredir bende bekliyordum.bakalim ne goruntuler yakalayabilecegim kisa sure icinde...insallah hava guzel olur.
kanbersiz dugun olmaz ise,MOUNTAINBIKER siz de operasyon olursa tadi olmaz. :smiley:))

166551_10151360116341624_456157757_n.jpg

bugun ANTALYA da cok guzel bir organizasyona imza atildi...ozellikle OGUN arkadasimi kutluyorum..eger o antalya ya gelmemis olsa bugun yine sadece lafi gececek kendi olamayacak bir etkinlik var olacakdi.
keza parkur da cok guzel dusunulmusdu ve bi iki yer haric cok korkulacak yani yokdu..herkesin katilarak zevk alabilecegi bir gun idi...
ELINIZE SAGLIK DIYORUM...
ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI ne de ayrica ilgi gosterip deger verdikleri icin tesekkur etmek gerekir diye dusunuyorum.bi kac yilcik gecikmeden sonra umarim bisiklet yarisi konusnda bu sehir hakettigi yeri alacaktir.

CIMG1470.JPG

CIMG1468.JPG

:D :D :D
ben kontenjandan girdim...personel kontenjani....hepde su basamaklardan inmeyi istemisimdir...o gunde denk geldi,yaris donusu...
(not : yarisda seyir ve test surusu icin bulundum...yarisma konusu bana uygun bi is olmadi,olmayacakda..sadece parkurda kendimi denedim..zaten bi siftahla basladim ilk basamakli yerde toprak zeminin yumusakliginida test ediverdim...:smiley: iki yer vardi banazor gelen ama eglenceliydi.)
neyse son olarakda 5m in basamaklarini basariyla test edip is kisimina gectim..millet tanimadi zaten bu kiyafetlerle...inanmiyorlar,hele de 46 senelik bi adam olduguma...( 1967 modelim de kendim)...

antalya da bu gun..su gorulen s viraj meshur varyant..eskiden bu yokusdan yukari bisiklet yarisi kosulurdu...ve son duzluge girilirdi...simdi ...seyrediyoruz..asagida ki parkda bisiklet yolu bile yok...

CIMG1503.JPG

CIMG1504.JPG

;D ;D ;D
evet millet, en sonunda bu gun itibariyle 2013 sezonunu actik...kisa ama olmasi zor bir etkinlige imzamizi attik.1997 yilinda gectigimiz bir parkuru bu kez cok zorlanarak gecmeyi basardik.ama bir daha gecmeyi dusunmuyoruz.gittigimiz yer kapuz basi adiyla anilan bir mevkiinin guver kanyonuna bakan tarafinda kalan guzel bir kanyon.yanliz bir yanda yol var ken diger yanda sadece olasi bi patika (!) dan asagi inildi.ama...bu cok zor ve tehlikeli bir gecis..baska kimseyede tavsiye etmiyorum.sadece fotolar ile gecmis kadar olun. :D
bu arada artan ziyaretci sayisi da gozumden kacmiyor.herkese tesekkurler...

CIMG1525.JPG

CIMG1524.JPG

FOTOLARA KISA YOLDAN ERISMENIZ ICIN BIR LINK VERDIM...
buraya da yuklemeye en kisa zamanda basliycam..
simdiden iyi seyirler...
(not: fotolarin kalitesi burada daha guzel oluyor hatirlatmakda fayda var)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151534302621624.1073741826.616346623&type=3

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR