Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,749
Ynt: Mountainbiker's Photos

Daha önce bir abim Antalya'dan Ankara'ya gitmişti bir arkadaşıyla Toroslar üzerinden :smiley: Trans Toros yapmışlardı biraz anlatmıştı :smiley:)

Etiketler

ufak bir kamp denemesi...yer doyran goleti civari

CIMG2019.JPG

CIMG2008.JPG

CIMG2011.JPG

CIMG2012.JPG

sadece cadir i kurup denedim artik sirt cantam icinde bir cadir ile beraber tura basladim.nerede trak orada birak yat sonrasi allah kerim... :D :D

CIMG2013.JPG

CIMG2014.JPG

CIMG2015.JPG

CIMG2016.JPG

kamp icin su kenari ve sakin yer arayan bisiklet ve cadiri olanlar icin...kestirme ve yakin yerlerden sadece birisi devami gelecek...:smiley:

CIMG2020.JPG

haa bu arada rekor gelmis...71 biin kussurr ziyaretci ile...en cok ziyaret edilen konu olmusuz sayenizde...tm bisiklet meraklilarina-foto meraklilarina ve gezenbilircilere duyrulur ve tesekkurler...calismaya gezmeye devam... ;)

CIMG2024.JPG

kafa kampi yaptik kisa ama guzel ardindan kardes eve dondu ben de yarbas candiri oradan pinarbasi koyu ne ziyarete gittim ama hava yin kotu surpirz yapti.aniden sagnak-gokgurultulu sekilde bastirdi koyde mahsur kaldim birde sogukdu.arkasindan kafaya koydum yagmurda da geri donerim diye...islak bir donus oldu ama...2-3 kere de kaydirdim yokus asagi bisikleti son anda ...resimler taz ve burda haa unutmadan gece bisiklete binmek cok daha zevkli oluyor koy yolundahic bir rahatsiz eden yok it ler haric...:(

CIMG2028.JPG

CIMG2030.JPG

CIMG2033.JPG

CIMG2035.JPG

;D ;D ;D
sevincliyim....cunkuuuu....75 bin ziyaretci sayisina ulasmisiz....ciddi bi rekor...sayenizde....yakinda yeni turlara maceralara devam...

bugun sozde cok guzel bir tur planliyordum ancak elimde olmayan bir sebebden dolayi yalan oldu onun yerine bende cok kisa ama doludolu bi off road antremani yaptim zaten hava sicakdi ancak golgeler de dinlenerek bi kac saat orman icinde kaldim.bi kac foto da oradan cektim.umarim sizi bu sicak da biraz serinletir....

CIMG2067.JPG

CIMG2066.JPG

CIMG2065.JPG

CIMG2064.JPG

bu gun ogle saati 12:00 itibariyle hava sicakligini gosteren bazi termometreler +49C yi isaret ediyordu...ben de buradaydim..
suyun gozu isimli bir vaha :smiley:

CIMG2063.JPG

CIMG2062.JPG

CIMG2061.JPG

CIMG2060.JPG

her zaman taze fotolar ile yola devam.bu yuzme havuzlu koy evi de benim cok sevdigim bir arkadasimin el yapimi ve icadi. eger ki bitirebilirse bu bir degisik concept(!) olucekmis :smiley:

CIMG2057.JPG

CIMG2054.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR