Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,472
Ynt: Mountainbiker's Photos

selamlar,
bu konuyu devamli takip eden tum bisiklet ve fotograf seven dostlardan ricam, 74 sayfalik bu konu icerisinde en guzel 3 fotografi secmenizi istiyorum.ancak kisaca secme sebebinizide eklerseniz sevinirim.

Etiketler

su anda ogrendigime gore bazi fotgraflarda goruntulenememe sorunu mevcutmus ACILEN SAYFA MODERATORU ARKADASLARDAN YARDIM TALEB EDIYORUZ...

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
ufak bir kamp denemesi...yer doyran goleti civari

CIMG2008.JPG

yaaaa su anda inanilmaz moralim bozuldu.yukledigim fotolarin en sonuncularinda goruntulenme sorunu yasaniyormus daha yeni fark ettik.bu nedir yaaaa bu nasil bi rezillik.kafadan 50 kare fotograf eder...nasil bir sistemdir bu yaaa :mad:

BUTUN GEZENBILIR SITESININ MODERATORLERINE SESLENIYORUM....BIR SIKINTIM VAR VE HAAALA ILGILENEN BIRI CIKMADI....YUKLEDIGIM FOTOLARIN BUYUK COGUNLUGU GORUNTULENME SORUNU YASIYOR.SUNUCUNUZDAN KAYNAKLANAN HATA OLABILIR.
ACILEN YARDIMINZ LAZIM.....

NOT:
SIZLERE ACIL BIR MESAJ YOLLADIM.

ACIKCA SU SEKILDE BURADANDA YOLLUYORUM

SELAM,
SITENIZDEN SORUMLU MODERATORLERIN DIKKATINE.
IKI TEKER-BISIKLET BOLUNDE KI MOUNTAINBIKERS PHOTOS KONUSUNUN SAHIBI OLARAK 76 SAYFAYA YAKIN FOTOGRAFLI YUKLEMELERIM VAR.
VE SU ANDA BU SITENIN EN COK TIKLANAN 80.000 KISI TARAFINDAN ZIYARET EDILEN KONUSU OLARAK BIR REKORU ELINDE BULUNDURUYOR.
ANCAK SUNUCU HATASINDAN DOLAYI YUKLEDIGIM FOTOLARIN BUYUK BIR KISIMI GORUNTULENEMEZ HALE GELDI...SIKAYET ALIYORUM VE BU SIKAYETLERDEN SIZIDE HABERDAR EDIYORUM.ACILEN DURUMA CARE BULUNMASINI ISTIYORUM.
AKSI TAKDIRDE SITENIZE OLAN UYELIGIMIN IPTAL EDILMESINI VE GONDERDIGIM HER TURLU ICERIGINDE SILINMESINI TALEP EDIYORUM.
HER KIM ILGILENIYORSA....

HER KIM YETKILI ISE------YA KONU UZERINDE YARDIMCI OLUN YADA KOMPLE BENI SITEDEN CIKARIN....

???
yanit geldi....
Merhaba,

Siteye yüklenmiş fotoğrafların boyutu 1 TB'a yaklaştı ve daha hızlı açılması için optimizasyon işlemi uyguluyoruz. Kısa bir süre içinde tüm fotoğraflar tekrar görünür hale gelecektir.

Sağlıcakla,
Sedat AÇIL

sorun bu sekilde imis

ayrica artik kamp yerime alistim.havuzlu ve sakin bir yerde kafa dinlemek gibisi yok hakkatten.artik bisiklet icin emekli olma zamanim gelmis... :D

iste bir kac kare- emekli bisikletcinin mekani....:smiley: beklerim....

CIMG2068.JPG

CIMG2069.JPG

CIMG2070.JPG

UNUTMADAN, BU YER ICIN DAHA HENUZ BASLANGIC ASAMASI-ARKASI GELIYOR....GELIP KAMP YAPMAK ISTEYEN ARKADASLAR ASAGIDA KI PORTAKAL BAHCESINE DE CADIR KURABILIRLER EDERI 10 TL CIK ( GECELEME )..BARBEKU-BUZDOLABI-LIMITSIZ HAVUZLAR :smiley: LIMITSIZ HUZUR VE LIMITSIZ AGUSTOS BOCEGI ZIRILTISI :smiley:))))))

CIMG2071.JPG

CIMG2073.JPG

CIMG2074.JPG

CIMG2075.JPG

SON NOT : Burasi ANTALYA sehrinin konyaalti belediyesi sinirlari icinde kalan GOKDERE koyune ait bi nokta vee pek akla gelmeyen, yakin olmasina ragmen akla gelmeyen bi kose...herkes obur yollari tercih edip oradaki gozlemecilere ve kahvalti saraylarina gittigi icin burasi hala sakinligini koruyor sadece meraklisi geliyor buda bu yeri ozel yapiyor-su dagin altindan geliyor ve yaz kis akiyor-koy ise 3-5 haneden olusuyor-gecenler transit devam edip yukaridaki mahalleye gidiyor.kisin ise super sakin ve guzle kokulu bir hava var...

AYRI BI MEVZUU---->>>>
www.GEZENBILIR nokta COM un,
EN COK IZLENEN KONUSUNU TAKIP ETMEYE DEVAM ETTIGINIZ ICIN TESEKKURLER.....sanirim bu arada rekora dogru gidiyoruz.... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR