Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,465
Ynt: Mountainbiker's Photos

buradan geri donus yolu icin direkt karsiya geciyoruz...

CIMG2317.JPG

CIMG2320.JPG

CIMG2322.JPG

CIMG2324.JPG

Etiketler

aynen kardesim... :D
yaris parkurunu da gordum denedim...nefes nefese...hakkatten bitmisiz artik..genclere birakalim dedim...keske burada olsaydin..bende onun yerine MASA ya cikip ANTALYA ya baktim...eve dondum... :-[ (masa dagi)

CIMG2349.JPG

CIMG2350.JPG

CIMG2351.JPG

Mükemmel bir seri, harika fotoğraflar.

Durduğunuz, gittiğiniz her yerde sergi açmalısınız. Portatif panellerle açık hava sergisine birçok belediye destek olacaktır. Hatta gezenbilir dostlarıyla ortak küçük aktiviteler de yapılabilir.

Kuzay' Alıntı:
Mükemmel bir seri, harika fotoğraflar.

Durduğunuz, gittiğiniz her yerde sergi açmalısınız. Portatif panellerle açık hava sergisine birçok belediye destek olacaktır. Hatta gezenbilir dostlarıyla ortak küçük aktiviteler de yapılabilir.

ilginize tesekkurler....sergi olayini her zaman dusunmusumdur,ancak gercekden emekli oldugumda yapmayi planliyorum bi aksilik olmazsa...begenilere layik olmaya calisiyorum..

simdi kalan diger fotolari da yuklemeye devam edeyim.burada gunun en guzel fotolari mevcuttu..2329 nolu foto ?

CIMG2329.JPG

CIMG2330.JPG

CIMG2333.JPG

CIMG2335.JPG

Benim en çok hoşuma giden konu konsepti: Her karede bisiklet, teker ya da gidon gibi bir parçasının oluşu. Tek kelimeyle harika bir çalışma. Emeğinize sağlık zaten ziyaretçi sayısı da ne derece beğenildiğinin en büyük kanıtı. Spor firmaları, outdoor mağazalar, dergiler nasıl sponsorluk için birbiriyle yarışmaz hayret !!!Yurt dışı olsa en az 50 firma o bisiklete bir çıkartma yapıştırmıştı.

konunun adina uygun olan fotograflar cekmeye gayret ederken, en guzel gorus acisini-kareyi de zaman kisitlamasi altinda yakalayabilmeye calisiyorum.zor is.zaman darligi gercekden guzel kareyi yakalayabilmeyi zorlastiriyor.hem bisiklete bineceksin-hemde guzel kare yakalayacaksin...deneme yanilma ile...

Aynen abi, hem sürüp hem de fotoğraf çekmeyi düşünmek zor oluyor. Çekmek için çok durman gerekiyor bu da iyi olmuyor. En iyisi gopro :D ya da başka action kamera :D geniş geniş çekip duracan :D Ya da fotoğraf çekmek için çıktığın turlarda bisikleti sadece araç olarak kullanacan, performansı boşverecez başka türlüsü zor :smiley:

ewet kardesim onemli olan da bunu basarabilmek....hem gideceksin hem de durup kisa sure icinde fotograf kriterlerine uygun guzel kareleri yakalayacaksin...gozun o karelere asina olacak ki bir anda yakalayabilesin...yada yol uzerinde degerli olan manzaralari bisiklet esliginde gostereceksin..sen cekiceksin ki degeri artsin yoksa profi fotocu gelmis bi kiymeti yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR