Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,456
Ynt: Mountainbiker's Photos

koyumden manzaralar

CIMG2707.JPG

CIMG2708.JPG

Etiketler

kac gundur yagan yagmura ve stress dolu gecen gunlere ragmen bir firsat bulupda pedal cevirdim ancak hakikaten bittigimin farkina vardim...cok kotu bir duygu...bisiklet sporu kadar nankor bir spor yok herhalde...yeniden bir sekilde antremanlara baslamam lazim...uzucu bi durum..bu arada ortamdan fotolar taze bir sekilde gelmek uzere...antalya da hava yagmurlu....:((((

CIMG2711.JPG

CIMG2712.JPG

CIMG2713.JPG

CIMG2714.JPG

yazin burada bi gram su olmaz....ama kisin selden gecilmez...ilginc bi noktadir bu yer...
antalya da yagmur demisken iste boyle...

CIMG2715.JPG

CIMG2716.JPG

CIMG2717.JPG

CIMG2718.JPG

slm,burasi aslinda cok ayak ustu bi yere ancak millet cok cabuk yanindan gectigi icin pek farketmiyor,topcam daki calticak koprusunun yanindaki kanyona giris..hani su benim meshur mahsur kalma hikayemin ana konusunu olusturan rotanin cikis yeri...:smiley: simdi burasi su altinda...yaza insallah gecicegiz...

------------------------------------------------------------------------------------------
kendi actiginiz konuya ilginin devam etmesini isterseniz,her zaman canli tutacak birseyler ayarlayin ve unutmadan konunuzu bir linke baglayip birakmayin...linke baglanan konular zamanla unutulur...

NOT-NOT-NOT---------

sayfayi yeni ziyaret edenlere...........
bu konubasligini actigimda dusuncem gittigim ve gordugum yerlerin fotograflarini gecikmeksizin paylasabilecegim canli bir album yapma fikri idi...gerek antreman-gerek ise gercek turlar ve bazisahsi bisikletsiz turlarda cektigim fotograflari burada paylasmaya baslamamin uzerinden 81 sayfa gecti...tabii icinde yorumlar da dahil...su anda bu sitenin en cok ziyaret ve takip edilen konusuna sizde hosgeldiniz...pisman olmayacaginizi zannediyorum..ilgilerinize simdiden tesekkuler.hem fotograf hemde bisikletle ilgilenenleri bekliyoruz....
-------------------------------------------------------------------------------------------

bugun pazar idi...yeni bir baslangic icin 60 km cik yetermi acaba dedim...yetmedi ama...bacaklar cook bile dedi...fotolar az sonnnaaa ;) taze tazee..

CIMG2720.JPG

CIMG2721.JPG

CIMG2723.JPG

CIMG2724.JPG

CIMG2725.JPG

bugunden secmeler ile devam edicez...150bin tik hedefliyorum....bakalim olcak mi?
turum sehir ici basladi sonra sehir cevresinde devam etti. kolay idi ama uzun suredir birakinca yorucu oldu...

CIMG2726.JPG

CIMG2727.JPG

CIMG2728.JPG

CIMG2729.JPG

CIMG2730.JPG

devam edelim,daha once gittigimiz bir yer ancak kisin gitmemistim..yoldan sel gecmis agaclar yaprak dokmus ve sessiz sakin...

CIMG2731.JPG

CIMG2732.JPG

CIMG2733.JPG

CIMG2734.JPG

nerede kalmistik....foto diyorduk...tur diyorduk...
yolun durumunu da gostereyim istedim....inisde sorun degilde cikisdaa...biraz zorlar tarzda..;)

CIMG2739.JPG

CIMG2760.JPG

CIMG2761.JPG

CIMG2762.JPG

CIMG2763.JPG

simdi yokusu cikmaya basladik yaa...allah sonunu hayir ede...
gitcemiz yer icin bir yol ayrimi.....sag dan mi soldan mi?

simdilik solu tercih ettim :smiley:;)

CIMG2764.JPG

CIMG2765.JPG

CIMG2766.JPG

CIMG2767.JPG

CIMG2768.JPG

;)
tesekkurler, devami geliyor...bugunde vardi bi 60 km cik...bi arkadasimla... bakalim oradan neler cikacak...
antalya dan istanbul yoluna cikinca karsimiza cikan manzara...
sonra ilk petrolde mola standart...ordan da asagi...
dogaya baliklama daliyoruz

CIMG2780.JPG

CIMG2781.JPG

CIMG2782.JPG

CIMG2783.JPG

CIMG2784.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR