Ynt: Mountainbiker's Photos
BU GUN
BURADA
sizlerle bisiklet uzerinde kullanmaya karar verdigim yeni formami paylasacagim.CUNKU....
TURKIYE MILLI FUTBOL TAKIMI RESMI SPONSORU OLAN ve turkiyede yediden yetmise herkese basketbol u sevdiren ve yuzlerce basariya imza atan bir takimin destekcisini hicbir esi benzeri olmayan bir zihniyetle yasaklamaya ve adini degistirmeye calisan bir zihniyeti kinamak amaciyla bu karari aldim.
Ayrica,insanlar ozgur iradeleri ve mantiklari ile dogruyu gorerek ona gore kararlarini zaten verirler.kimsenin baskisi kimseye yetmez.birsey yasaklanirsa dahada ilgi cekmistir yuzyillaricinde.
ama katilmadigim ve bunuda dile getirdigim ve sizlerinde katilacagini sandigim iki konuyada burada deginmeden gecmeyecegim.
biiiiir>>>>Efes icmeyi herkes cok seviyor o lezzeti...ama bunu arac kullanirken arac icerisinde ASLA ICMEYELIM. defalarca tanik oldum ve tv den de tanikoldugumuz kaza haberlerinde araclardan gelen goruntulerde esefle goruyoruz,cikan efes siselerini..ISTE BUNA KARSIYIM/KARSIYIZ .
ikiiiiii>>>>efes icmeyi herkes cok seviyor ama...DOGA DA VE DAGDA VE DENIZ KIYISINDA gezdigim siralarda heryerde hatta deniz altinda bile bos sise ve teneke kutulara rast geliyorum.ISTE BUNU DA HIC TASVIP ETMIYOR ,ESEFLE KINIYORUM.
coplerimizi dogaya atmiz hos olmamakla beraber,bu bor sise ve kutularin karsiliginda uc bes kurus para geri almamiza ragmen bunlarin dogayi kirletmesine main olmasi icin efescilere,sosyal sorumluluk bazinda dusen gorevi de hatirlatiyorum.dogada karsimiza her an her yerde cikan bu boslari da yine ESEF LE KINIYORUM.buna da karsiyim.
Sonuc da yine de bu kadar basarili bir organizasyonun adinin,sadece iceriginde alkol barindirdigi ve hatirlattigi zihniyetiyle karalanmasina karsi bu formayi kullanmaya karar verdim.EL in yabanci markali bisiklet formalari yerine uzerinde ay yildiz olan bu formayi bende yaptigimiz etkinliklerde giyecegim,hernekadar futbol formasi olsada...
[attachment=1]