Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,976
Ynt: Mountainbiker's Photos

KISA GUNDEN BIKAC KARE,HEPSI BUGUN,...VE EVE YAKIN BI PARKURDAN..
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC07093.jpg

DSC07094.jpg

DSC07095.jpg

DSC07096.jpg

DSC07099.jpg

Etiketler

motor ayrı mesele.onada eyvallah ama bisiklet başka ...selamlar iyi paylaşımlar .Konya altı ve portakallar da çok cazip duruyor,paylaşım için teşekürler.

ohhhooo musaa abii de buradaymis!!! ne surpriizzz boyle...abi bisikletli fotolarinida gorelim artik...LADA NIVA yi biliyoruz,HONDA yida...eh artik su SPECIALIZED i da ustunde senle gorursek...asil surpriz o zaman olacak....
diger yonden tesekkurler,unutmadan gorunen meyva agaclarida,ilk basta benimde sandigim gibi portakal degil,GREYFURT mus.hemde sehrin gobeginde...hele bir gorseniz ist-ank-izm de dunyanin parasina satilan caaanim greyfurt lar yerlerde sacilmis vaziyetteydi icim acidi vallahi...gerci digerlerinin de bundan farki yok ya..iste arap yagi bol bulunca.....!!!!!butun portakal-mndalina-limon-greyfurt lar yerlere dokulmus kimsenin el attigi yok.
neyse bu arada bu gectigim yol da tam anlamiyla yeni duzenleniyordu.o nedenle guzel bi camur etabi yaptim ki hatta dere icerisinde koca bi dozer de camura batmis yari beline kadar DSI den bir kepce ile onu cikarmaya calisiyorlardi bengecerken.bu derenin de boyle sakin aktigina da kanmayin,tam bir canavar deredir...devami geleek..>>>>>>>>>>>>>>>>>> :smiley:))

BU GUN
BURADA
sizlerle bisiklet uzerinde kullanmaya karar verdigim yeni formami paylasacagim.CUNKU....
TURKIYE MILLI FUTBOL TAKIMI RESMI SPONSORU OLAN ve turkiyede yediden yetmise herkese basketbol u sevdiren ve yuzlerce basariya imza atan bir takimin destekcisini hicbir esi benzeri olmayan bir zihniyetle yasaklamaya ve adini degistirmeye calisan bir zihniyeti kinamak amaciyla bu karari aldim.
Ayrica,insanlar ozgur iradeleri ve mantiklari ile dogruyu gorerek ona gore kararlarini zaten verirler.kimsenin baskisi kimseye yetmez.birsey yasaklanirsa dahada ilgi cekmistir yuzyillaricinde.
ama katilmadigim ve bunuda dile getirdigim ve sizlerinde katilacagini sandigim iki konuyada burada deginmeden gecmeyecegim.
biiiiir>>>>Efes icmeyi herkes cok seviyor o lezzeti...ama bunu arac kullanirken arac icerisinde ASLA ICMEYELIM. defalarca tanik oldum ve tv den de tanikoldugumuz kaza haberlerinde araclardan gelen goruntulerde esefle goruyoruz,cikan efes siselerini..ISTE BUNA KARSIYIM/KARSIYIZ .
ikiiiiii>>>>efes icmeyi herkes cok seviyor ama...DOGA DA VE DAGDA VE DENIZ KIYISINDA gezdigim siralarda heryerde hatta deniz altinda bile bos sise ve teneke kutulara rast geliyorum.ISTE BUNU DA HIC TASVIP ETMIYOR ,ESEFLE KINIYORUM.
coplerimizi dogaya atmiz hos olmamakla beraber,bu bor sise ve kutularin karsiliginda uc bes kurus para geri almamiza ragmen bunlarin dogayi kirletmesine main olmasi icin efescilere,sosyal sorumluluk bazinda dusen gorevi de hatirlatiyorum.dogada karsimiza her an her yerde cikan bu boslari da yine ESEF LE KINIYORUM.buna da karsiyim.
Sonuc da yine de bu kadar basarili bir organizasyonun adinin,sadece iceriginde alkol barindirdigi ve hatirlattigi zihniyetiyle karalanmasina karsi bu formayi kullanmaya karar verdim.EL in yabanci markali bisiklet formalari yerine uzerinde ay yildiz olan bu formayi bende yaptigimiz etkinliklerde giyecegim,hernekadar futbol formasi olsada...
[attachment=1]

DSC07108.jpg

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
BU ARADA MERAKLISI ICIN...
O ZAMANLAR S.P.D. YOKTU VE KARPIYERLE CIKIS YAPIYORDUM.O SICAKTA O BOTLARLA...:smiley:))
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
fethiye civarinda ki cogu yollar da maalesef bu su sikinitis had safhada oldugu icin her zaman suyla beraber tura cikmak gerekiyor.arazinin toprak yapisi cok kurak.
[attachment=1]
[attachment=2]

DSC07125.jpg

DSC07128.jpg

[attachment=1]
bir projenin ilk adimi hazir,hava sartlarinin uygun hale gelmesi ile bir ilk daha gerceklesecek.zaten deniz kiyisindan iceri gectigimz gunlerde giris gerceklestirmistim,evden erken cikarak bu sefer tersten giris yaparak isi bitirecegim.

onabara dan denize.jpg

ARKADASLAR
SIZE BURADA BIR MEVZUUYU HATIRLATMAK ISTEDIM.
AZGIN TEKE SENDROMU....
bu benim cokdikkatimi ceken bir mevzuu...Ozellikle ulkemizde artik belli bir yasi gecmis TEKE/DINOZORlarin,yerlerini genc ve dinamik nesile terk etme zamanlarinin geldigini MAALESEF hatirlayarak arenadan cekilmeleri geregi uzerinedir.
AZGIN TEKELER kenara cekilecekler ki gencler kendilerine,kendi bildikleri gibi bir yol cizebilsinler.onlar zaten bu AZGIN TEKElere asla kulak asmiyorlar ve onlari baslarinda gormek istemiyorlarr.
sorun su ki azgin tekeler israrla ve inadla bu dusunceye karsi gelmeye devam ediyor,kostek olamaya devam ediyorlar////
SIZ SIZ OLUN gencler, AZGIN TEKELER E DUR DEMEYI KEnDINIZE GOREV BILIN.
zamani gelmistir.
azgin tekelerinde ayak altindan kendi iradeleriyle cekilme zamani gecmistir.
bunu gormek istemeyen tekeler icin gidecek yol bellidir.

bu yaziyi yazdim cunku ......gelisimi genc tekeler artik belirlemektedir...kim ne derse desin....
butun AZGIN TEKELER icin gecerlidir.

http://shiftdelete.net/80-megapiksellik-fotograf-makinesi-mi-26684.html

DUNYANIN EN IYI FOTOGRAF CEKMEYE YARAYAN ARACI....BUYRUN...GORMEYENLER VE DUYMAYANLARA... SEKSEN MEGAPIKSEL GORUNTU KALITESI...
ben fotografciyim diye dusunmuyorum demek lazim...bu makineden sonra saygiyla...:smiley:)

http://www.youtube.com/watch?v=oYLpbA-rMq4
http://www.youtube.com/watch?v=_WsDQ56_LKQ

bu iki extreme video dan sonra size biraz da isin degsiktarafini gosteren bir video linki verdim

http://www.youtube.com/watch?v=IFSDaZEEZYY&feature=fvsr

buyrun izleyinde adrenaliniz artsin, zaten bunlar belli bir yas gurubu ALTINA HITABEN olup ust yas gurubunun izlememesi tavsiye edilir....yanlis etkilenirler sonra..:smiley:)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
bu fotolar normalde yan degil buraya yuklenince yan hale geldiler,programsal bi sikinti cozemedim bi turlu.

hep yolda yol uzerinde binmek yerine boyle off road olaylarina da girmek daha eglenceli oluyor.ustelik trafik derdi yok dogal ortamda kecilerin ayak izleri arasinda bisiklet izi birakmak da ayri bir keyif oluyor..

DSC07168.jpg

DSC07169.jpg

DSC07170.jpg

DSC07172.jpg

DSC07173.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

burasi da bir zamanlar yasadigim koyumuz,karavanla burada kalmistim uzun bi sure tam antreman sahasi icinde...

DSC07174.jpg

DSC07179.jpg

DSC07182.jpg

DSC07184.jpg

DSC07187.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri