Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,966
Ynt: Mountainbiker's Photos

ANCAKKKK BURADA YAZMAM GEREKEN BIR KANDIRMACAYIDA EKLEMEDEN GECEMEYECEGIM.HIC AMA HIC SEVMEDIGIM SEYLER BUNLAR VEEE...

bu organizasyona cok sevdigimiz bir arkadasimizi kirmamak adina bu genc sporcularla beraber katildik.herkesin ihtiyaci olan sey icin,tabiiki para...sabahin erken saatinde buz gibi bi havada herkes toplandi ve aksamin gec saatine kadar bu organizasyona elinden gelen destegi verdi.amaaa.HEPIMIZ KANDIRILDIK.GOYA IS BITIMINDE PARAMIZIN ODENECEGINI DUSUNEREK BU ISE SOYUNMUSTUK.AMA BUNUN 3 HAFTA SONRA KADAR BIR ZAMAN SONRA OLACAGINI OGRENMEK ACIKCASI HERKESE KOYDU.BU KADAR TERBIYESIZLIK VE VICDANSIZLIK OLMAZ.
BAKIN ben cok dindar biri degilsem de SEVGILI PEYGAMBER EFENDIMIZ in bir sozunu burada hatirlatmak istiyorum,tam olarak hatirlayamasamda....( calistirdiginiz iscinin hakkini alin teri yere degmeden veriniz ) net olarak bilenler bilir.
MADEM KI BOYLE BIR emir var ise.....BU NASIL BIR TERBIYESIZLIKTIR KI BU KADAR GENC INSANI KANDIRMAK VE ONLARIN EMEKLERINI SOMURMEKTIR.
MAALESEF DIKKAT EDIN BU KONU ARTIK TUM ULKE GENELINDE HICBIR AHLAKI DEGERE ONEM VERILMEDIGININ KANITI OLARAK YAYGINLASMAKTADIR.PARA SAHIBI YARATIKLARIN ise ihtiyaci olanlara yaptigi saygisizlik ve terbiyesizligi apacik ortaya koymaktadir.TOPLUM olarak da buna DUR dememiz gerekir.
Bu rada gonul koyan bu genclere nasil ornek olmayi dusunursunuz eger bu sekilde onlari somururseniz ve ileride onlardan ne beklersiniz.
ADINI SIMDILIK VERMEYECEGIM BU ORGANIZASYONU ANTALYA SIDE DE KI BIR BES YILDIZLIOTELDE GOYA SOSYAL SORUMLULUK PROJESI ADI ALTINDA DUZENLEYEN SAHIS VE KURULUSU NEZDINIZDE KINIYORUM.EGER SIZDE BU ORGANIZASYON SAHIBININ TURKIYE NIN EN AMAEN BUYUK GSM OPERATORLERINDEN BIR OLDUGUNU DUYSANIZ,eminim sizlerde siddetle bu genclerin kandirilmasini kinardiniz.AYIPTIR.
CALISTIRACAGINIZ INSANLARI HELEKI GENCLERI KANDIRMAYINIZ,KANDIRANLARA DA LUTFEN KARSI CIKINIZ.
HEPIMIZ INSANIZ.ben bu rada bisiklet uzerine guzelseyleripaylasmak isterim sizinle ama bu konuyuda affedecek degildim.
100 TL CARPI 30 KISI OLSA cikan rakam BU OPERATORE KOYMAZ CUNKU BENDEN HER AY BU PARANIN MISLINI ALMAK ICIN YAPMADIGINI BIRAKMIYOR.BUYRUN.

Etiketler

bu gun ku sabah firtinasindan sonra dagdaki evde cektigim goruntuler///
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC07269.jpg

DSC07270.jpg

DSC07271.jpg

DSC07272.jpg

DSC07273.jpg

EWET MILLET ARTIK SU ARABANIN T.C. DE YAPILMA ZAMANI GELMISTIR.
ONCE YAPIMI ICIN KICIMIZI KALDIRMAMIZ SONRADA KULLANMAMIZ ICIN YINE AYNI YERIMIZE BAGLI AYAKLARIMIZI KULLANMAMIZ GEREK
http://www.humancar.com

10000 oldumu yaaa?way bee....!!!
tesekkurler herkese....yakinda yenisezon turlariyla goruntulere devam edecegim....gorusmek uzere....su sira mesguliyetim biraz degistide...
[attachment=1]

DSC07411.jpg

Hyrlı olsun. yakışmış.4artı4. çekere gecmissin.Allah analı babalı büyütsün.

gerçekten çok güzel yerler şimdi orda olmak vardı :smiley: şehrin gürültüsünden stresinden arınmak güzel olurdu :smiley:

slm,bu sene size degisik bir yerden fotolar yollamaya calisacagim.goruntu kalitesinin kotulugu nedeniyle simdiden kusura bakmayin adam gibi bi makine olmadigi icin cep telefonu ile cekim yapmak zorunda kalacagim.
burada goreceginiz fotolar izmir seferihisar sigacik da bulunan TEOS antik kenti civarindan...geriside sanirim buralardan olacak ilerleyen zamanlarda.
sira buralara el atma zamani....MOUNTAINBIKER izmir civarinda olacak bu sezon....buyrun goruntulere.kotu olmasi nedeniyle tekrar ozur...
hem makinem hem bisikletim bana ait degil maalesef....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Photo-0024.jpg

Photo-0025.jpg

Photo-0026.jpg

Photo-0027.jpg

Photo-0029.jpg

adam gibi bi makine su anda olmadigi icin goruntu kalitesi kotu olcak.kusura bakmayin..
bu goruntuler izmir seferihisar sigacik da ki teos antik kent turundan....devami gelecek,sezon icinde...artik simdilik MOUNTAINBIKER izmir civarinda...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Photo-0030.jpg

Photo-0024.jpg

Photo-0025.jpg

Photo-0031.jpg

Photo-0028.jpg

evet millet,
MOUNTAINBIKER RE-LOADED.......2011 KALDIGIMIZ YERDEN devam.......en son teos sigacik izmir de kalmistik....kotu fotolar vardi....ama artik yeni makine ve yeni fotolarla yola devam....izmir den yayinda olcam insallah...

CIMG0078.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR