Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,066
Ynt: Mountainbiker's Photos

mavi gokyuzu-zeytin yesiliagaclar-papatyalar.....hepsi bu karede....
[attachment=1]
gormemek elde degildi

CIMG0117.jpg

Etiketler

bir baska noktaya deginelim...daha once akdeniz kiyilarinda denize sifir inmisdim,burada da EGE deniziyle de tanismis oldu bizim emektar...
[attachment=1]

CIMG0105.jpg

[attachment=1]
bir eski dost,ve benim emektar burada da karsilastilar....sevgili nivamin dedesi yasda 1600 motor...bana ozlemle sevgili nivami animsatti.

CIMG0134.jpg

bu bisiklet denen meret hayatiniza girdimi hele birde fanatic olursaniz.......:smiley:
basiniz bayagi agriyacak demektir...:smiley: cunku ne onsuzne de onunla bir hayat olmuyor...onunuze bir cok patika cikiyor ve siz onlardanbirini tercih etmek durumunda kaliyorsunuz...ayni hayat gibi..simdi,benim icin yarin gene onemli bi gun cunku meshur 60 km etap gunu geldi... :smiley:)))
zor amakeyifli anlatilmaz yasanir cinsi bisiy bakalim noolcek.fotolari eklemeye calisicam.mevzu izmir sigacik sefer hisar beyler koyu cuvarnda gerceklescek....hosss

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR